با توجه به تجربه زیسته میرزایی در کشور فرانسه و رصد اخبار و اتفاقات چند روز اخیر این کشور او اینطور تحلیل کرد که درباره این اعتراضات لازم است به سیاستهای دو دهه اخیر فرانسه توجه ویژهای داشته باشیم.
بررسی تفاوتهای جنبش مردم فرانسه با التهابات خیابانی در ایران در گفتوگو با حسین میرزایی، جامعهشناس و استاد دانشگاه علامهطباطبایی
خطای محاسباتی
ترکیب استقلال و الهلال اعلام شد
واکنش ایران به ادعایی تلاش ترور مقامات رژیم اسرائیل
وقتی کارگردان دروغ ترامپ را افشا کرد
زاکانی: خدا اذن نداد که نگذارم پزشکیان رئیس جمهور شود
پانزدهمین نمایشگاه فناوری نانو
ترکیب پرسپولیس مقابل الغرافه مشخص شد
خانوادههای ترامپ و هریس چه تاثیری در دولت آمریکا دارند؟
معاون هنری جدید در چه شرایطی این حوزه را تحویل میگیرد؟
دهنکجی صهیونیستها علیه سازمان ملل
ترکیب پرسپولیس برابر الغرافه چه تغییراتی دارد؟
آخرین منتخب
آرشیو
بررسی تفاوتهای جنبش مردم فرانسه با التهابات خیابانی در ایران در گفتوگو با حسین میرزایی، جامعهشناس و استاد دانشگاه علامهطباطبایی
با توجه به تجربه زیسته میرزایی در کشور فرانسه و رصد اخبار و اتفاقات چند روز اخیر این کشور او اینطور تحلیل کرد که درباره این اعتراضات لازم است به سیاستهای دو دهه اخیر فرانسه توجه ویژهای داشته باشیم.
دبیران اتحادیه انجمنهای علمی برق و اقتصاد در گفتوگو با «فرهیختگان»:
اواخر خردادماه بود که اعضای جدید شورای حمایت و نظارت بر فعالیت انجمنها و اتحادیههای علمی دانشجویی کشور معرفی شدند؛ شورایی که شاید آنطور که باید شناخته شده نباشد، اما میتواند بهعنوان حلقه رابط میان مسئولان وزارت علوم در سطوح مختلف و حوزههای مختلف با بدنه دانشجویی فعال در حوزههای علمی عمل کند.
مهدی رزمآهنگ و میلاد ترابیفرد، 2 کارشناس مرکز پژوهشهای مجلس در گفتوگو با «فرهیختگان» تشریح کردند
جریانشناسی و ریشهیابی تحریمهای ظالمانه آمریکا علیه ایران بیانگر این نکته است که در طراحی سیاستهای تحریمی اگرچه از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی، کشورمان هدف تحریمهای ایالاتمتحده قرار گرفته، اما مشخصا از سال 1389 این تحریمها علیه کشورمان شدت یافته است و این دوره را میتوان موج اول تحریمهای حداکثری آمریکا علیه ایران نامگذاری کرد.
مهدی طغیانی، اقتصاددان و نماینده مجلس در گفتوگو با «فرهیختگان»:
سیاست ارزی ما در قانون احکام دائمی برنامه توسعه معرفی شده است. قانون را باید اجرا کنیم تا قانون تغییر کند که فرآیند خود را دارد؛ اگر اجرا نشود سلیقه میشود.
گفتوگوی «فرهیختگان» با حسین ابوالحسنتنهایی درباره وضعیت جامعه ایران - بخش نخست
:موضوع «شکافهای اجتماعی» در ایران در میان اندیشمندان و صاحبنظران عرصه علوم اجتماعی از نقطه نظرگاههای متفاوتی بسته به پارادایم نظری که دارند مورد دقت قرار میگیرد. در دومین قسمت از سلسلهگفتوگوهاییهایی که درباره «موضوع شکافهای اجتماعی» با جامعهشناسان و نظریهپردازان ایران داشتیم به سراغ حسین ابوالحسنتنهایی، جامعهشناس و عضو هیاتعلمی دانشگاه آزاد اسلامی تهران رفتیم و درباره ریشه، علل و راهکارهای بهبود شکافهای اجتماعی به بحث نشستیم.
گفتوگوی «فرهیختگان» با تقی آزادارمکی درباره وضعیت جامعه ایران
برای اینکه فهم دقیق و شناخت سنجیدهای از «شکافهای اجتماعی» داشته باشیم به سراغ متفکران و جامعهشناسان مطرح در ایران رفتیم و سلسله گفتوگوهایی را ترتیب دادهایم که در ادامه اولین گفتوگوی ما با تقی آزادارمکی، جامعهشناس و عضو هیاتعلمی علوم اجتماعی دانشگاه تهران را میخوانید.
آزادی در اندیشه سیاسی امامخمینی(ره) در گفتوگوی «فرهیختگان» با شریف لکزایی
آزادی از آن مفاهیم سهل و ممتنع است که بهرغم بداهت آغازینش، به دشواری فراچنگ میآید. این مفهوم کشدار و سیال، جز با ارجاع به بنیادهای اساسی مکاتب فکری مختلف، وضوح معنایی نمییابد، وگرنه به مفهومی رتوریک که صرفا به سوءتفاهمات دامن میزند و مناسب مجالس خطابه است تبدیل میشود.
تحلیل محتوا و فرم مناظره دکتر غنینژاد و پروفسور درخشان در گفتوگوی «فرهیختگان» با پرویز امینی
دوشنبهشب بود که موسی غنینژاد استاد دانشکده اقتصاد دانشگاه شریف و مسعود درخشان عضو هیاتعلمی دانشکده اقتصاد دانشگاه علامه طباطبایی روبهروی هم قرار گرفتند و مناظره کردند. این اسامی آنقدری وزانت داشت که مخاطبان انتظار طرح مباحث مهم و اساسی را داشته باشند اما این انتظار در دقایق اولیه مناظره رنگ باخت و در انتهای حدود دوساعت گفتوگو تصویری ناباورانه در اذهان نقش بست.
یادداشت
ویدیو
آرشیو