آخرین منتخب آرشیو
بررسی صورت مالی پرسپولیس و استقلال نشان می‌دهد بدون حق پخش و واقعی‌کردن درآمد فوتبال ورود به بورس فایده‌ای ندارد
شرایط اقتصادی کشور ایجاب می‌کند که باشگاه‌های فوتبال هرچه زودتر دست از بریزوبپاش‌های بی‌هدف بردارند و با کنترل هزینه‌ها به درآمدزایی بالاتر فکر کنند اما این مهم طی چنددهه اخیر به‌دست فراموشی سپرده شده است. در ایران فوتبال و باشگاه‌های فوتبالی برای نهاد‌های مربوط به خود (که عمدتا دولتی هستند) صرفا هزینه‌زا بوده‌اند و به دلیل نداشتن انضباط مالی و شفافیت عملکردی نتوانسته‌اند حداقل شرایط فعالیت حرفه‌ای را کسب کنند.
مُسکنی که حال بورس را خوب نکرد
در مجموع در سال گذشته و سال جاری بیش از 12 هزار میلیارد تومان از صندوق توسعه ملی به صندوق بازار واریز شده و از محل درآمد‌های سازمان بورس از کارمزد نیز این رقم بیش از 4 هزار میلیارد تومان بوده است. اینها درحالی است که براساس لایحه بودجه 1401 بیش از 10 هزار میلیارد تومان از درآمد‌های مالیاتی از محل نقل‌وانتقال سهام به حساب صندوق تثبیت واریز خواهد شد.
«فرهیختگان» سرنوشت 40 عرضه‌اولیه سال‌های 99 و 1400 را بررسی کرد
در سال1399، شاهد عرضه شدن 25نماد بورسی بوده‌ایم که پس از گذشت یک‌سال، از این تعداد 17نماد بازدهی منفی داشته‌اند. هرچند این آمار در عرضه‌اولیه‌های سال1400 بهبود پیدا کرده است اما همچنان 5نماد از 15نماد عرضه‌اولیه شده در این سال بازدهی منفی ایجاد کرده‌اند.
در لایحه دولت برای بودجه سال آینده پیشنهادهای مهمی برای بورس داده شده است
بودجه هرساله بر تحولات بازار سرمایه اثرگذار است، زیرا جنس بودجه این است که تصمیمات دخل‌وخرج دولت را مشخص می‌کند. بنابراین هرجا دولت بخواهد در دخل‌وخرج خود بورس را دخیل کند؛ طبعا بورسی‌ها برایشان مهم است و اعداد و ارقام بودجه برای آنها حساس و حاشیه‌دار است. در بودجه برخی از این تصمیات تاثیرات مثبت دارد و برخی دیگر از این تصمیمات پیامدهای منفی دارد.
بررسی روند شاخص کل بورس در دولت سیزدهم
وزیر اقتصاد امروز در سخنان خود در مجلس گفته است، از 28 خرداد سال جاری و در دولت آیت الله رئیسی شاخص بورس ۳۰۰ هزار واحد افزایش داشته، زیرا امیدواری‌ها بیشتر شده است.نکته قابل توجه در این زمینه زمان آغاز به کار دولت سیزدهم است.
3 متغیر مهم چه تاثیری بر شاخص‌ها می‌گذارند؟
بازار سرمایه در سال 1399 توانست با یک رکوردشکنی برای اولین‌بار شاخص دومیلیونی را فتح کند ولی این افزایش شاخص هیچ‌گونه همخوانی با واقعیت‌های اقتصادی کشور نداشت و طبیعی بود که این بازار دچار ریزش و اصلاح قیمتی شود و از مرداد ماه سال گذشته تا خرداد ماه سال جاری این ریزش ادامه داشته باشد و باعث افت شاخص تا محدوده یک‌میلیون‌و100هزار واحدی شود.
کارشناس بازار سرمایه در گفت‌وگو با «فرهیختگان»:
حسین مریدالسادات می‌گوید اگر بخواهم حال بازار سرمایه را تشریح کنم باید بگویم بازار سرمایه ما مریض رو به احتضار است، مشکل آنجاست که کسی هنوز علت مریضی این بیمار را نپرسیده است.
پیشنهادهایی به مردان اقتصادی دولت تا خطاهای روحانی و تیمش را تکرار نکنند
بورس نظام شراکت‌محوری است و درواقع وقتی وارد بورس می‌شوید به شما اطمینان می‌دهند که طی یک سال آنچه اتفاق می‌افتد، ضرر یا سود را به‌طور شفاف به شما بگویند و سال بعد هم همین‌طور. این اطلاعات باید به‌صورت شفاف در همه عملکرد‌ها به اطلاع سهامدار برسد.
1 2 3 4... 6
ویدیو آرشیو