• تقویم روزنامه فرهیختگان ۱۴۰۰-۱۲-۰۱ - ۰۳:۰۰
  • نظرات روزنامه فرهیختگان۰
  • 0
  • 0
مسئول نهاد رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران خبر داد

برگزاری 4 نشست تخصصی مهدویت در دانشگاه آزاد استان تهران

هر‌ساله در دانشگاه آزاد اسلامی مسابقه کتابخوانی برگزار می‌شود و امسال نیز این مهم از هفته آینده آغاز خواهد شد. یکی از موضوعاتی که در مراحل بعدی این مسابقه انتخاب خواهد شد، موضوع مهدویت است. درواقع مجموعه‌ای از فعالیت‌های متفاوت وجود دارد، از کارگاه و اردو و مسابقه گرفته تا انواع نشست‌ها و جلسات که همگی با محوریت مهدویت برگزار خواهند شد.

برگزاری 4 نشست تخصصی مهدویت  در دانشگاه آزاد استان تهران

فاطمه طاری‌بخش، خبرنگار: دانشگاه آزاد اسلامی با برگزاری چله مهدوی سعی در ترویج و معرفت‌افزایی در حوزه مهدویت دارد، در این راستا دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران نیز ویژه‌برنامه‌هایی مانند جشنواره نقاشی سجاده رنگین را در دستور‌کار خود قرار داده که 15‌اسفند برگزار خواهد شد، با این حال نشست‌های تخصصی در حوزه مهدویت در این دانشگاه از امروز آغاز به‌کار خواهند کرد. مرتضی جلیلی، مسئول نهاد رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران در گفت‌وگو با «فرهیختگان» به شرح برنامه‌های دانشگاه آزاد اسلامی تهران در حوزه مهدویت پرداخت و گفت: «برای بحث مهدویت و چله مهدویتی که قرار است از 13 رجب تا 15 شعبان برگزار شود، 4 نشست تخصصی برنامه‌ریزی کرده‌ایم. این نشست در روزهای یکشنبه برگزار می‌شود. اولین نشست تخصصی هم اول اسفند با موضوع منجیگری در ادیان و با حضور محمد‌مهدی لطفی برگزار خواهد شد.»

او ادامه داد: «جلسه دوم این نشست 8 اسفندماه با موضوع غرب معاصر، مهدویت و فرصت‌ها و تهدیدهای آن است که در آن  دهقانی‌آرانی حضور خواهد داشت. جلسه سوم این سری نشست‌ها نیز 15‌اسفند‌ماه بوده و با موضوع ارتباط مهدویت و تمدن نوین اسلامی برگزار خواهد شد. سخنران این جلسه  بهروزی‌لک خواهد بود. چهارمین و آخرین نشست تخصصی در حوزه مهدویت، 22‌اسفندماه با موضوع بررسی جریان‌های انحرافی مهدویت در دوران معاصر با سخنرانی نثوری خواهد بود.»

جلیلی افزود: «تمامی این اساتید با مرکز تخصصی مهدویت قم ارتباط دارند و تخصص آنها در‌مورد موضوع مهدویت است. جلسات به‌دلیل وجود کرونا به‌صورت وبیناری و در فضای اسکای‌روم برگزار خواهد شد. این نشست‌ها برای اساتید و دانشجویان و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران است.»

مسئول نهاد رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران با تاکید بر اینکه درطول سال کانون مهدویت فعالیت‌های زیادی را در حوزه مهدویت انجام می‌دهد، اظهار داشت: «اما این نشست‌ها تنها برای چله مهدویت هستند. درحال حاضر به دستور دکتر طهرانچی، دهه امامت و مهدویت در دانشگاه آزاد اسلامی پیش‌بینی شده و قطعا در‌حال حاضر کانون مهدویت هم فعال‌تر خواهد شد. با این حال فضای کرونا نیز محدودیت‌هایی را برای کانون ایجاد کرده است، اما در‌صورتی‌که دانشگاه‌ها در ماه‌های آتی با کم‌شدن شیوع کرونا حضوری شوند، برنامه‌های متنوعی مانند نشست‌های مختلف، اردوی جمکران، جلسات بررسی شبهات مهدویت و نشریه‌ای با محوریت مهدویت را برنامه‌ریزی خواهیم کرد.»

او گفت: «هر‌ساله در دانشگاه آزاد اسلامی مسابقه کتابخوانی برگزار می‌شود و امسال نیز این مهم از هفته آینده آغاز خواهد شد. یکی از موضوعاتی که در مراحل بعدی این مسابقه انتخاب خواهد شد، موضوع مهدویت است. درواقع مجموعه‌ای از فعالیت‌های متفاوت وجود دارد، از کارگاه و اردو و مسابقه گرفته تا انواع نشست‌ها و جلسات که همگی با محوریت مهدویت برگزار خواهند شد.»

مرتضی جلیلی با بیان اینکه موضوع امامت مخصوصا امام‌زمان(عج) در کشور اسلامی و شیعه ما در بدنه جامعه جایگاه ویژه‌ای دارد، گفت: «به همین دلیل پیش‌بینی می‌کنیم دانشجویان از برنامه‌های پیش‌بینی‌شده، استقبال زیادی داشته باشند.»

او خاطرنشان کرد: «دستور ریاست کل دانشگاه آزاد اسلامی و پررنگ کردن مبحث مهدویت و برگزاری چله مهدویت نشان می‌دهد که نگاه مجموعه دانشجویان و مدیریت دانشگاه نگاه خاص و ویژه‌ای است. حتی دبیرخانه جدایی که به‌وجود آمد نیز صحه‌ای بر این موضوع است. در استان تهران نیز در این خصوص برنامه‌ریزی‌های دقیقی انجام گرفته است. تصور می‌کنم یکی از موضوعات مهمی که دانشگاه از مجموعه فرهنگی مخصوصا نهاد رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی باید مطالبه کند، همین موضوع مهدویت است و امیدوارم در این راستا گام بزرگی برداشته شود.»  

نظرات کاربران
تعداد نظرات کاربران : ۰

یادداشتهای روزنامه فرهیختگانیادداشت

دبیرکل انجمن علمی اقتصاد شهری ایران و عضو هیات‌علمی دانشگاه آزاد:

فساد مانع مشارکت مردم در اقتصاد خیزش مدیریتی لازمه جهش تولید

زینب کرد، مسئول واحد زنان و خانواده اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل:

قانون جوانی جمعیت نگاهی مردانه دارد

بحران آموزش‌وپرورش- بخش دوم؛

ایرادهای ساختاری و راهکارهای تحولی

رضا نقدبیشی، مدیرکل تحلیل و نظارت بر امور پژوهشی؛

تجویز سه‌گانه برای تقویت علم داده در دانشگاه

حادثه 16 آذر 1332 یادآور اعتراض علیه حضور آمریکایی‌ها در دانشگاه تهران بود؛

5 وظیفه دانشگاهیان برای ساخت آینده کشور

«فرهیختگان» نرخ انتشار مقالات علمی پژوهشگران ایران را بررسی می‌کند؛

شروط ارتقای علمی اساتید هیچ منطقی ندارد!

علی عربی، استادیار گروه جامعه‌شناسی دانشگاه شهید چمران اهواز:

دانش محلی؛ دروازه ورود به کارآفرینی

حسین پناهی، فعال دانشجویی:

آیین‌نامه جدید کارورزان خوب اما ناکافی

7 نکته درباره آغاز سال ‌تحصیلی؛

مهر 1402، دانشگاه زنده است

درباره حواشی ماجرای دانشکده علوم اجتماعی که ادامه دارد؛

پای ایران و قانون بایستید

عباسعلی رهبر، عضو هیات‌علمی دانشگاه علامه طباطبایی:

6 ویٰژگی منظومه معرفتی جهاد تبیین امام حسن مجتبی

مهدی نوید‌ادهم، رئیس دبیرخانه هیات موسس دانشگاه آزاد:

۶ کارکرد ویژه راهپیمایی اربعین

خبرهای روزنامه فرهیختگانآخرین اخبار