رئیس آموزش و پرورش شهر تهران در همایش روز جهانی معلولان ضمن تبریک روز جهانی معلولین و تشکر از فعالیت‌های حوزه آموزش و پرورش استثنایی، گفت:نیروی انسانی جوامع یکی از مهمترین سرمایه‌های جوامع بشری است که ما دیر به آن پی برده و توجه کردیم.
  • ۱۴۰۰-۰۹-۱۳ - ۱۱:۴۳
  • 00
در همایش روز جهانی معلولان چه گذشت؟
در همایش روز جهانی معلولان چه گذشت؟

به گزارش «فرهیختگان»، غلامرضا فولادوند رئیس آموزش و پرورش شهر تهران در همایش روز جهانی معلولان ضمن تبریک روز جهانی معلولین و تشکر از فعالیت‌های حوزه آموزش و پرورش استثنایی، گفت:نیروی انسانی جوامع یکی از مهمترین سرمایه‌های جوامع بشری است که ما دیر به آن پی برده و توجه کردیم.

فولادوند گفت: نیروی انسانی در نبود سایر سرمایه‌ها سرمایه‌های فرهنگی و علمی می‌آفریند، می‌تواند در همه جوامع اثر گذار باشد.

وی با اشاره به فعالیت‌های سازمان استثنایی گفت: معلولینی که ما در حال آموزش آن‌ها هستیم از سرمایه‌های مهم هستند آموزش و پرورش در کنار مجموعه‌های خود مجموعه‌ای دارد که کار‌های بزرگی در آن در حال انجام است.

وی گفت: در مدت کوتاهی که معاونت استتنایی حضور داشتند کار‌های بزرگی انجام داده اند و در این زیست بوم جدید که بیش از بیست ماه است که با آن مواجه هستیم نقش‌های همه ما تغییر کرده است و در این بخش هم تغییرات داشته ایم.

وی افزود: ما باید برای دوران پسا کرونا هم برنامه داشته باشیم چرا که چالش‌های مهم در دوران کرونا در دوران پسا کرونا هویدا خواهد شد.

وی در ادامه با اشاره به نقش خیرین در آموزش و پرورش گفت:اگر نبودند جامعه خیرین اقدامات چه در آموزش و پروش استثنایی و چه در اقداماتی، چون ساخت و ساز‌های مثبتی که در این حوزه انجام گرفته شده است، بسیاری از اهداف محقق نمیشد.

در ادامه سید جواد حسینی معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی گفت:معمولا این مراسم مناسک گذرا برای جامعه پذیری جامعه در چند قلمرو از جمله رشد آگاهی مردم پیرامون مردم آگاهی یافتن جامعه نسبت به پیوست به جامعه آگاهی یافتن نسبت به مشکلات معلولین و در نهایت تلاش در جهت مناسب سازی جامعه و رفع تبعیض از جامعه است.

حسینی گفت:۸۰ درصد از جمعیت یک میلیاردی معلولین جهان در کشور‌های درحال توسعه است؛ که ۸ میلیون از جمعیت کشور ما را نیز در برمی‌گیرد.

وی ادامه داد:آرمان زندگی بشر آن است که بتواند جامعه دوستدار را شکل بدهد و بزرگتر مولفه آن جامعه دوستدار معلول و دوست دار انسان و جامعه بدون خطر وعاری از هر نوع آسیب و تبعیض و جامعه‌ای است برای همه.

در جامعه دوستدار انسان معلولیت یک مفهوم شکل گرفتنی تلقی می‌شود نه مفهوم ذاتی، ما با مفهومی به عنوان معلول با نیاز‌های ویژه طرف هستیم که یک مفهوم محیطی است.

وی با اشاره به مفهوم جامعه دوستدار انسان گفت:در این جامعه حق دسترسی به امکانات، حق ازدواج، حق مشارکت سیاسی، حق ورزش، حق تفریح و کیفیت زندگی و گذران مطلوب اوقات فراغت حق کار و به مدرسه رفتن و حق آموزش از حقوق آنان است.

وی گفت:یکی دیگر از اهداف ما توسعه هرچه بیشتر آموزش‌های مهارتی است و مدارس هنرستانی ما به نزدیک ۱۰ هزار هنرجو آموزش می‌دهند که ۷۵ درصد این محتوا‌ها در ۳۶ رشته و ۳۸۰ پودمان جنبه‌های مهارتی و عملیاتی دارد.

حسینی گفت:ما به دنبال آموزش‌های همراه با تولید هستیم و اینکه تولید مهارتی را به سمت برند یازی و تجاری سازی د استفاده جامعه از این محصولات هستیم.

وی افزود:برای جامعه دوستدار انسان ما نیازمندیم مداخلاتمان را به هنگام کنیم. باید برای تعلیم د تربیت بچه‌های با نیاز‌های ویژه این موضوع مورد تاکید باشد.

حسینی گفت: با برنامه غربالگری سنجش در دوران کرونا سنجش ۹۹ درصد از نوآموزان با ۲۰ هزار نیروی انسانی محقق شد.

وی در پایان گفت:ما بدون مشارکت همه اجزای درون سازمانی و برون سازمانی نخواهیم توانست رسالت بزرگ را بر دوش بکشیم.

وی گفت: ۷۰ درصد مدارس ما را خیرین ساختند. ۱۴۵ میلیارد تومان کمک اهدایی داشتیم که ۳۰ هزار تبلت فقط به آن‌ها اهدا شد.

وی در پایان گفت:۳۱۱ دانش آموز استثنایی ما وارد دانشگاه شده اند که آن‌ها ازافراد توانمد در آینده خواهند شد و ما به توان آنان سخت معتقدیم.

مطالب پیشنهادی
نظرات کاربران
تعداد نظرات کاربران : ۰