یگانه عرب، روزنامهنگار: دانشگاه از زمان حضورش در ایران در کنار انجام وظایف آموزشی و پژوهشی خود، نهاد تاثیرگذاری در فضای سیاسی کشور بوده و است. صفحات مختلف تاریخ معاصر کشور یادگارهای مختلفی از این ظهور و بروز را بهخاطر دارد، چه آنجا که دانشجویان در آذرماه 32 در صحن دانشگاه تهران خون خود را در مسیر استقلال سیاسی میهن هدیه کردند و چه بعدتر در جریان پیروزی انقلاب اسلامی و حتی سالهای پس از انقلاب در دهههای اخیر که مشارکت در فرآیند انتخابات یکی از عالیترین نمونههای این ظهور بوده است. در انتخابات ریاستجمهوری سیزدهم نیز که در پایان این هفته برگزار خواهد شد هم نمیتوان نقشآفرینی دانشگاهیان بهویژه استادان را نادیده گرفت. همین موضوع بهانهای شد تا در گفتوگو با چند تن از استادان دانشگاهها اهمیت فعالیتهای استادان دانشگاه در عرصه انتخابات را مورد تحلیل و بررسی قرار دهیم که در ادامه میخوانید.
در همین رابطه مطالب زیر را بخوانید:
قائممقام سازمان بسیج استادان کشور: رویکرد استادان در مشارکت حداکثری مردم (لینک)
عضو هیاتعلمی دانشگاه علامه طباطبایی: دانشگاهها میتوانند شایستهسالاری مردمی را از تریبون انتخابات به جامعه منتقل کنند (لینک)
رئیس دانشکده علوم ارتباطات و رسانه: دانشگاهیان موثرترین افراد در گرم کردن تنور انتخابات هستند (لینک)
معاون نهاد فرهنگی_سیاسی نهاد رهبری در دانشگاهها: تشکلهای دانشجویی فعالیتهای خوبی در راستای ترغیب مردم برای شرکت در انتخابات دارند (لینک)