• تقویم روزنامه فرهیختگان ۱۴۰۰-۰۳-۲۵ - ۱۲:۴۳
  • نظرات روزنامه فرهیختگان۰
  • 0
  • 0

عارف: برای آینده ایران رأی می‌دهم

رئیس بنیاد امید ایرانیان گفت: برای آینده ایران رأی می‌دهم و حضور آگاهانه جوانان، زنان و همه ایرانیان را پای صندوق های رای موجب پایداری و تداوم امنیت و پیشرفت ایران می‌دانم.

عارف: برای آینده ایران رأی می‌دهم

به گزارش «فرهیختگان»، محمدرضا عارف رئیس بنیاد امید ایرانیان طی نامه‌ای خطاب به مردم ایران تاکید کرد: برای آینده ایران رأی می‌دهم و حضور آگاهانه جوانان، زنان و همه ایرانیان را در پای صندوق‌های رأی در روز ۲۸ خرداد موجب پایداری و تداوم امنیت، یکپارچگی و پیشرفت ایران می‌دانم.

متن این نامه به شرح زیر است:

مردم بزرگوار ایران!

سرزمین پهناور و تاریخی ایران با پیشینه تمدن و فرهنگ باستانی در صحنه امروز جهان باید جایگاه و شأن و منزلتی ممتاز و شایسته و در تراز ملت ایران را داشته باشد. مردم این سرزمین طی دویست سال گذشته با تلاش و اهتمام فراوان جنبش‌های متعدد آزادیخواهی را برای دستیابی به توسعه و پیشرفت کشور رقم زده‌اند. ایران

با وجود ثروت‌های استثنایی میدان‌های گاز و نفت، معادن متعدد، زمین‌های حاصلخیز، موقعیت راهبردی برای ترانزیت کالا، تجارت و بازرگانی تاریخی، جاذبه‌های بی‌نظیر گردشگری، زیرساخت‌های علمی، صنایع گوناگون و از همه مهمتر نیروی انسانی توانمند باید از درآمد سرانه بالایی برای مردم کشور بهره‌مند باشد. اما هنگامی که با واقعیت‌های وضعیت اقتصادی فعلی کشور و اوضاع وخیم معیشتی مردم مواجه می‌شویم، گویی از کشوری فقیر و خالی از منابع صحبت می‌کنیم. عدم کفایت و کارآمدی در مدیریت کشور در شانزده سال گذشته و دشمنی و اعمال فشارهای سنگین تحریم‌های اقتصادی سال هاست که سرعت توسعه کشور را گرفته و شاخص‌های اقتصادی را تحت تأثیر شدید خود قرار داده است.

از طرف دیگر پیشرفت‌های علمی شگرف، رشد آمار فارغ التحصیلان دانشگاهی، دستیابی به فنآوری های پیشرفته دفاعی و صنعتی در حوزه‌های مختلف طی چهل سال گذشته از استعداد و توان بالای نهفته در مردم این سرزمین حکایت دارد.

مردم و علی الخصوص جوانان این کشور نیاز به فضای آزاد برای فعالیت و رشد و پیشرفت و موفقیت دارند. انحصارطلبی، تنگ نظری، حذف حداکثری و طراحی‌های سیاسی برای به حاشیه راندن جوانان، زنان، نیروهای دلسوز و آگاه در کشور، روندی است که بخصوص در احراز صلاحیت نامزدهای انتخابات این دوره ریاست جمهوری و شوراهای شهر و روستا به شکل بی‌پرده و با بی‌تدبیری و عدم توجه به عواقب ناگوار آن، مشاهده گردید.

جمهوری اسلامی ایران نظامی که حاصل قیام مردم این سرزمین است و برای رشد و توسعه آنچه جان‌های عزیزی که نثار گردیده و چه سال‌های طولانی که از عمر یکایک ایرانیان صرف آن شده است، باید در بر گیرنده همه ایرانیان باشد. فرصت طلبان که همواره در همه نظام‌ها از میان منازعات سیاسی و گل آلود شدن اوضاع کشور سربرمی آورند و منافع فاسد و رانت‌های میلیاردی را شکار می‌کنند، در چنین شرایطی باز هم پیروز میدان خواهند بود.

همانگونه که در ۲ نامه قبلی خطاب به مردم عزیز کشورمان تاکید کردم همراهی با ملت عزیز ایران و شنیدن مطالبات به حق آنان که همانا انتقاد به وضعیت حاکم است و نیز اعتراض به ظلمی که در حق تعدادی از نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری شده است برای من اصلی اساسی در سیاست‌ورزی مصلحانه ای است که به آن اعتقاد دارم و متأسفم که در دهه پنجم انقلاب بواسطه تنگ نظری بخش‌هایی از حاکمیت امکان حضور همه سلایق در انتخابات وجود ندارد و با اظهار نظر یکی از مقامات سابق امنیتی مشخص شد که چه جفاهایی در حق تعدادی از شخصیت‌های برجسته نظام شده است که جبران آن برای دست اندرکاران امر انتخابات بسیار دیر شده است.

اینجانب در طی دوران انقلاب و پس از آن برای اصلاح امور کشور همواره شیوه‌های علمی، سیستمی و اخلاق مدارانه را مورد استفاده قرار داده ام. اعتقاد دارم که مردم باید حاکم بر سرنوشت خود باشند و مخالف رفتارهای قیم مأبانه هستم که هستی و شخصیت ملت را به بازی می‌گیرد.

معتقد هستم که اصلاحات را باید درون نظام و در چارچوب‌های قانونی شکل داد. صندوق رأی نهاد مردم سالاری و جمهوریت نظام، شاید مهمترین جایگاهی باشد که در آن رأی و نظر عموم مردم می‌تواند به حساب بیاید. اگر به اصلاحات در چارچوب قوانین حاکم بر کشور اعتقاد داریم باید از همه ظرفیت موجود هرچند محدود برای پیشبرد اهداف خود استفاده کنیم. صندوق رأی از نظر اینجانب فرصتی برای اقدام است. این فرصت و این جایگاه با بی تدبیری از دست خواهد رفت و کشور را در سراشیبی اضمحلال قرار داده و آینده این سرزمین را با مخاطرات برگشت ناپذیر روبرو خواهد کرد.

اصلاح امور با ایجاد بی ثباتی و ناامنی و گسست سرزمینی که حاصل فروپاشی اجتماعی و از دست رفتن سرمایه‌های اجتماعی ناشی از بی اعتنایی به صندوق رأی است حاصل نخواهد شد. با درک و توجه به خشم و نارضایتی عمیق مردم و احترام به احساسات پاک و برانگیخته شده آنان از همه ایرانیان به خصوص از جوانان عزیز تقاضا دارم تا برای حفظ این سرزمین و امنیت و یکپارچگی و اولویت قرار دادن منافع ملی و جلوگیری از یکدست شدن حاکمیت، مشارکت در انتخابات را مورد توجه جدی قرار دهند.

مطمئن هستم که با حضور مردم در صحنه و استمرار آن و انرژی حاصل از سرمایه اجتماعی عظیم جامعه ایرانی می‌توانیم اصلاحات اساسی در روند امور ایجاد کنیم، کما اینکه در همین دوره شاهد هستیم که هر هفت نامزد ریاست جمهوری گفتمان اصلاح طلبانه را برگزیده اند چون واقعیت این است که این کفتمان مورد پسند مردم و جامعه ایرانی است. برای آینده ایران رأی می‌دهم و حضور آگاهانه جوانان، زنان و همه ایرانیان را در پای صندوق‌های رأی در روز ۲۸ خرداد موجب پایداری و تداوم امنیت، یکپارچگی و پیشرفت ایران می دانم.

نظرات کاربران
تعداد نظرات کاربران : ۰

یادداشتهای روزنامه فرهیختگانیادداشت

میکائیل دیانی، فعال فرهنگی:

ترمیم شکاف‌ها؛ اولین ماموریت پزشکیان

محمدامین ایمانجانی، مدیر مسئول؛

پروژه مدد به مسعود پزشکیان

مهدی خانعلی‌زاده، پژوهشگر سیاست خارجی:

آقای پزشکیان! این شما و این جهان واقعی

محمدرضا کردلو، فعال فرهنگی:

آری، اینچنین است برادر!

در مناظره ۲ به ۲ نامزدهای ریاست‌جمهوری مجری با سوالات صریح و به‌جا بحث را داغ کرد؛

تنها ستاره مناظره

محمد زعیم‌زاده، سردبیر: 

کلید انتخابات در دست مرددها

پرویز امینی، استاد دانشگاه:

مرددین؛ سرنوشت‌سازان انتخابات چهاردهم

پیام پیغام‌های انتخاباتی؛

چرا تحریم انتخابات شکست خورد؟

محمد زعیم‌زاده، سردبیر؛

بازگشت به راهبرد مشارکت حداکثری

«اگر دفاع ما نبود، حمله ایران به اسرائیل ویرانگر می‌شد»؛

اعتراف بایدن

سیدجواد نقوی، خبرنگار فرهیختگان؛

‌نوبل خون

حمید ملک‌زاده، پژوهشگر اندیشه‌های سیاسی:

مقاومت؛ روح پایدار انقلاب اسلامی ایران

سیدجواد نقوی، خبرنگار فرهیختگان:

عجب کشور قانون‌مداری!

صادق امامی، عضو شورای سردبیری:

در مسیر تحول

7 نکته از دیدار رمضان 1403 رهبر انقلاب با دانشجویان؛

پای درس جامع‌نگری در خانه پدری

جیش‌العدل به نیابت از تل‌آویو دست به عملیات تروریستی زد؛

تروریست‌های توسعه

سیدحسین امامی، خبرنگار اندیشه سیاسی:

نقدی بر ایده پایان دین در یک کتاب

جعفر درونه، تحلیلگر سیاسی:

دو روی یک انتخابات

عباسعلی کدخدایی، عضو شورای نگهبان:

من رای نمی‌دهم!

جعفر درونه، پژوهشگر سیاسی:

نقطه عزیمت به‌‌سمت مشارکت حداکثری

درباره نامه 110 اصلاح‌طلب مشارکت‌جو؛

نه به خاتمی، سلام به واقعیت

محمد قائمی‌راد، پژوهشگر هسته مکتب امام خمینی(رحمه‌الله) مرکز رشد دانشگاه امام صادق(ع):

از «خواص و عوام» تا «خاصه و عامه» در اندیشه رهبری

درباره جوانب مختلف ردصلاحیت روحانی

او باید در انتخابات شکست می‌خورد

مرتضی قاضی، نویسنده:

صادق الوعد

آرزویی که بستر آن فراهم نیست؛

تمایل به شیوه‌های کنترلگری نوین

سرباز روح الله رضوی؛ فعال رسانه ای:

الجزیره و آفریقای جنوبی؛ جای ایران را نخواهد گرفت

محسن فایضی؛

چقدر بی انصاف‌اند

نگاه سطحی اپوزسیون سلبریتی؛

این جهل نیست خیانت به تاریخ و انسانیت است

سیدجواد نقوی، خبرنگار؛

بحران‌زدگی برندینگ برهانی

در حاشیه اظهارات جدید وزیر سابق خارجه؛

تاریخ را با تراژدی‌هایش بخوانید

کنشگران سیاست و نوار باریک انسانیت؛

در آینه فلسطین به خودتان نگاه کنید

وقایع نقش جهان و مصائب توییتری شدن سیاست

سانتی‌مانتال‌ها مشغول کارند

خبرهای روزنامه فرهیختگانآخرین اخبار