• تقویم روزنامه فرهیختگان ۱۴۰۰-۰۲-۱۹ - ۱۸:۱۳
  • نظرات روزنامه فرهیختگان۰
  • 0
  • 0
عمار حکیم در وبینار «روز قدس، روز مستضعفین»:

امام خمینی (ره) مسئله فلسطین را به مسئله‌ای زنده و پویا در وجدان امت اسلامی تبدیل کرد

رهبر جریان حکمت ملی عراق گفت: امام خمینی (ره) با بصیرت نافذ و نگاه آینده‌نگر خود مسئله قدس را به مسئله‌ای حاضر و زنده و پویا در وجدان امت اسلامی تبدیل کرد و آن را به جهاد نفس و ایستادگی مسلمانان و ارزش‌های اسلامی در ماه خداوند پیوند.

امام خمینی (ره) مسئله فلسطین را به مسئله‌ای زنده و پویا در وجدان امت اسلامی تبدیل کرد

به گزارش «فرهیختگان»،  «سید عمار حکیم»، رهبر جریان حکمت ملی عراق در وبینار «روز قدس، روز مستضعفین» که عصر امروز (یکشنبه) به همت مجمع جهانی بیداری اسلامی برگزار شد، گفت: آخرین جمعه ماه مبارک رمضان یادآور ابتکار عمل بزرگ امام خمینی (قدس سره الشریف) در جاودانه کردن قدس شریف و اراضی مقدس آن و ملت مظلوم و صبور و استوار فلسطین در وجدان انسانی و اسلامی است.

وی با بیان اینکه این پیشنهاد هم‌زمان با مبارک‌ترین و شریف‌ترین زمان‌ها در ماه اطاعت و ایستادگی و ایثار و جهاد با نفس مطرح شد، ادامه داد: امام خمینی (ره) با بصیرت نافذ و نگاه آینده‌نگر خود مسئله قدس را به مسئله‌ای حاضر و زنده و پویا در وجدان امت اسلامی تبدیل کرد و آن را به جهاد نفس و ایستادگی مسلمانان و ارزش‌های اسلامی در ماه خداوند پیوند زد و این زمان‌بندی ایمانی یکپارچه را حلقه وصلی برای اتحاد امت اسلامی در مسائل سرنوشت‌ساز و وجودی‌شان ساخت. و این همان روش رهبران و علما و مراجع معظم تقلید در هر زمان و مکان است.

رهبر جریان حکمت ملی عراق با تاکید بر اینکه جمهوری اسلامی ایران با انقلاب مبارک و رهبری اندیشمندانه خود که امروز در امام خامنه‌ای (دام ظله الوارف) جلوه‌گر است، 40 سال است که در مسائل سرنوشت‌ساز امت اسلامی در همه ایستگاه‌ها و بزنگاه‌ها پیشگام می‌شود، عنوان کرد: جمهوری اسلامی ایران در این راه از هزینه‌های سنگین و چالش‌های سخت باکی ندارد. این همان موضع شجاعانه‌ای است که حوزه عملیه نجف اشرف از دهه‌ها پیش گرفت. از زمان مرحوم آیت‌الله العظمی سیدمحسن حکیم (قدس سره) تا حضرت آیت‌الله العظمی سیستانی (دام ظله)، در دفاع از فلسطین و ملتش و قدس شریف و آرمان آن.

حکیم در ادامه تاکید کرد که این مواضع یکپارچه در ایران و عراق و جهان اسلام جز بر بیداری وجدان این امت دلالت نمی‌کند و بر بصیرتش درقبال آرمان‌ها و بر اراده آهنینش در دفاع از دین و ارزش‌ها و حقوق و کرامتش.

رژیم صهیونیستی علیرغم همه تلاش‌هایش برای نمایش قدرت در منطقه رژیمی ضعیف و از درون پاشیده خواهد ماند

«سید عمار حکیم»، رهبر جریان حکمت ملی عراق در ادامه در وبینار «روز قدس، روز مستضعفین» که عصر امروز (یکشنبه) به همت مجمع جهانی بیداری اسلامی برگزار شد، با تاکید بر اینکه رژیم صهیونیستی علیرغم همه تلاش‌هایش برای نمایش قدرت در منطقه رژیمی شکننده و ضعیف و از درون پاشیده خواهد ماند، گفت: اولین دلیل ضعف رژیم صهیونیستی وابستگی این رژیم به سلاح بی‌ضابطه‌ و رفتار نظامی دژخیمانه در قبال ملت مظلوم و مستضعف و تقریبا بی‌دفاع فلسطین است.

وی ادامه داد: هر انسانی به‌حکم فطرت بشری خود می‌داند که فقط ضعیفان و شکنندگان‌اند که دربرابر کودکان و زنان و بی دفاعان و کهنسالان‌ قدرت‌نمایی می‌کنند. آنان روزی نیست که جنایت شرم‌آور تازه‌ای در حق ملت استوار فلسطین مرتکب نشوند. و آخرین آنها حمله به نمازگزاران در مسجد الاقصی در حین انجام عبادت نماز و ایستادن در محضر خداوند بود.

رهبر جریان حکمت ملی عراق دومین دلیل ضعف رژیم صهیونیستی را تکیه این رژیم بر پشتوانه‌ها دانست و ادامه داد: این رژیم بیش از آنکه بر پای خود ایستاده و وابسته به ملتش و قوام درونی‌اش باشد وابسته به غیر است. اگر این حمایت و پشتیبانی خارجی نبود این رژیم هرگز موجودیت قابل توجهی نداشت و  وجودش ادامه پیدا نمی‌کرد. بر خلاف اصالت ملت مسلمان فلسطین که پشتیبانش حقوق و تاریخ و جغرافیا و سرزمین است، در کنار حمایت گسترده اسلامی و عربی از حضور و حقوق این ملت اصیل.

حکیم در ادامه با اشاره به اینکه رژیم صهیونیستی رژیمی است که از دودستگی و تفرقه و اختلاف ارتزاق می‌کند، این امر را سومین دلیل ضعف این رژیم دانشت و افزود: این را در رفتار و سیاست و عملکردش می‌بینیم. تجربه انسانی نشان می‌دهد که چنین رژیم‌هایی با چنین رفتارهایی خودش به خود ضربه می‌زند و خودش راه را برای فروپاشی خود هموار می‌کند. ده‌ها سال جنایت و ظلم و نقض حقوق و توطئه و ماجراجویی و دخالت در امور منطقه برای این رژیم دستاوردی جز دشمنان بیشتر و نفرت و کینه بیشتر نداشته است.

وی با بیان اینکه کشورهای طبیعی و اصیل برخلاف رژیم‌های تصنعی در پی افزایش اعتماد و برقراری پل‌های ارتباط با دیگر کشورها و ملت‌ها برمی‌آیند، عنوان کرد: اما رژیم صهیونیستی هرجا که دری به رویش باز شده نشان داده که شایسته اعتماد نیست و شایستگی یک رابطه واقعی را ندارد. چون کانون توطئه و معادله‌های مبتنی بر فریبکاری و حقه‌بازی و تفرقه‌افکنی میان همسایگان است.

رهبر جریان حکمت ملی عراق اینکه رژیم صهیونیستی با گذشت ده‌ها سال همچنین گرفتار عقده جماعت شکست‌خورده وحشت‌زده و منزوی و نگران سرنوشت خویش است و هنوز نتوانسته با خودش از در آشتی درآید تا بتواند در زمین ریشه بدواند را چهارمین دلیل ضعف رژیم صهیونیستی دانست و گفت: علیرغم صدها شهرک و با وجود غصب زمین‌ها و حکم و تصمیم ها با رفتار ددمنشانه و تحمیل قدرت، رژیم صهیونیستی همچنان مانند جسمی غریب در میان کشورهای باثبات و استوار و اصیل جهان است، چون رژیمی معیوب و ساختگی است که چه در سطح افراد و چه در سطح تجمعات نامنسجم خود هنوز در مرحله سرگردانی و بلاتکلیفی به  سر می‌برد.

فلسطین مسئله نخستین جهان اسلام است و ما فرزندان وفادار آن خواهیم ماند

«سید عمار حکیم»، رهبر جریان حکمت ملی عراق در ادامه در وبینار «روز قدس، روز مستضعفین» که عصر امروز (یکشنبه) به همت مجمع جهانی بیداری اسلامی برگزار شد، با تاکید بر اینکه مسئله فلسطین باید مسئله نخستین و محوری و اصلی امت اسلامی بماند، در ادامه به دلایل اهمیت این امر اشاره کرد و اظهار داشت: نخست دلیل این است که مسئله فلسطین مسئله‌ای عادلانه و برحق است و نمی‌توان آن را نادیده گرفت یا از آن کوتاه آمد. وجدان بیدار و امت زنده از کرامت خود کوتاه نمی‌آید و آرمان‌هایش را نادیده نمی‌گیرد.

وی در ادامه بیان دلایل اهمیت موضوع فلسطین تصریح کرد که فلسطین فقط یک مسئله اسلامی نیست بلکه یک مسئله انسانی و جهان‌شمول است. آنچه بر فلسطین و ملتش گذشت اگر به‌صورت واقعی حل نشود و نقطه توقفی برای آن تعیین نشود نقطه ضعفی می‌ماند که همه شعارهای بشردوستانه و ارزش‌هایی والا همچون آزادی و حقوق بشر و صلح جهانی را زیر سوال می‌برد.

رهبر جریان حکمت ملی عراق تاکید کرد که وجدان‌هایی که فلسطین و مصائب آن را نادیده می‌گیرند، همه ارزش‌های دیگر را نیز نادیده می‌گیرند. از این باب است که دفاع از فلسطین فقط دفاع از فلسطین نیست بلکه دفاع از بشریت و ارزش‌ها و اصول آن است.

حکیم با تاکید بر اینکه امت اسلامی باید مسئله فلسطین را محور ارتباط و وحدت و هم‌بستگی خود بسازد، این وحدت را سومین دلیل اهمیت مسئله فلسطین دانست و ادامه داد: هر اختلافی بر سر این مسئله وجودی می‌تواند موجب تضعیف مسلمانان شود و دشمن را  بر آنان مسلط کند و این خطری بزرگ است که باید با وحدت کلمه و اتحاد در نگاه و هدف و سرنوشت از آن‌ جلوگیری کنیم و مسئولیت‌پذیر باشیم و اختلافات جنبی را کنار نهیم.

رهبر جریان حکمت ملی عراق در پایان از خداوند برای امت اسلامی عزت و شوکت و قدرت طلب و تاکید کرد: فلسطین مسئله نخستین ما خواهد ماند و ما فرزندان وفادار آن خواهیم ماند.

 

نظرات کاربران
تعداد نظرات کاربران : ۰

روزنامه فرهیختگاننظرسنجی

مناظره‌های دور دوم، چقدر شما و اطرافیانتان را به مشارکت در انتخابات ترغیب کرده است؟



مشاهده نتایج

یادداشتهای روزنامه فرهیختگانیادداشت

در مناظره ۲ به ۲ نامزدهای ریاست‌جمهوری مجری با سوالات صریح و به‌جا بحث را داغ کرد؛

تنها ستاره مناظره

محمد زعیم‌زاده، سردبیر: 

کلید انتخابات در دست مرددها

پرویز امینی، استاد دانشگاه:

مرددین؛ سرنوشت‌سازان انتخابات چهاردهم

پیام پیغام‌های انتخاباتی؛

چرا تحریم انتخابات شکست خورد؟

محمد زعیم‌زاده، سردبیر؛

بازگشت به راهبرد مشارکت حداکثری

«اگر دفاع ما نبود، حمله ایران به اسرائیل ویرانگر می‌شد»؛

اعتراف بایدن

سیدجواد نقوی، خبرنگار فرهیختگان؛

‌نوبل خون

حمید ملک‌زاده، پژوهشگر اندیشه‌های سیاسی:

مقاومت؛ روح پایدار انقلاب اسلامی ایران

سیدجواد نقوی، خبرنگار فرهیختگان:

عجب کشور قانون‌مداری!

صادق امامی، عضو شورای سردبیری:

در مسیر تحول

7 نکته از دیدار رمضان 1403 رهبر انقلاب با دانشجویان؛

پای درس جامع‌نگری در خانه پدری

جیش‌العدل به نیابت از تل‌آویو دست به عملیات تروریستی زد؛

تروریست‌های توسعه

سیدحسین امامی، خبرنگار اندیشه سیاسی:

نقدی بر ایده پایان دین در یک کتاب

جعفر درونه، تحلیلگر سیاسی:

دو روی یک انتخابات

عباسعلی کدخدایی، عضو شورای نگهبان:

من رای نمی‌دهم!

جعفر درونه، پژوهشگر سیاسی:

نقطه عزیمت به‌‌سمت مشارکت حداکثری

درباره نامه 110 اصلاح‌طلب مشارکت‌جو؛

نه به خاتمی، سلام به واقعیت

محمد قائمی‌راد، پژوهشگر هسته مکتب امام خمینی(رحمه‌الله) مرکز رشد دانشگاه امام صادق(ع):

از «خواص و عوام» تا «خاصه و عامه» در اندیشه رهبری

درباره جوانب مختلف ردصلاحیت روحانی

او باید در انتخابات شکست می‌خورد

مرتضی قاضی، نویسنده:

صادق الوعد

آرزویی که بستر آن فراهم نیست؛

تمایل به شیوه‌های کنترلگری نوین

سرباز روح الله رضوی؛ فعال رسانه ای:

الجزیره و آفریقای جنوبی؛ جای ایران را نخواهد گرفت

محسن فایضی؛

چقدر بی انصاف‌اند

نگاه سطحی اپوزسیون سلبریتی؛

این جهل نیست خیانت به تاریخ و انسانیت است

سیدجواد نقوی، خبرنگار؛

بحران‌زدگی برندینگ برهانی

در حاشیه اظهارات جدید وزیر سابق خارجه؛

تاریخ را با تراژدی‌هایش بخوانید

کنشگران سیاست و نوار باریک انسانیت؛

در آینه فلسطین به خودتان نگاه کنید

وقایع نقش جهان و مصائب توییتری شدن سیاست

سانتی‌مانتال‌ها مشغول کارند

محمدسعید صفاری، پژوهشگر مرکز رشد دانشگاه امام‌صادق(ع):

انقلاب خمینی کبیر؛ راهبر وارثان عالم

محسن فرجیان روزنامه‌نگار:

رسانه کارآمد و هزینه‌های آن

محمد زعیم‌زاده، جانشین سردبیر:

دست سردبیر، گاوبازی اپوزیسیون و پروژه ما

خبرهای روزنامه فرهیختگانآخرین اخبار