از سوی نگاهداری
معاون دانشگاه و رئیس پژوهشگاه و شبکه آزمایشگاهی، دستاوردهای پنجمین نشست راهبری پژوهش منطقه ای دانشگاه آزاد اسلامی را تشریح کرد.
  • ۱۳۹۸-۱۱-۲۱ - ۱۱:۴۰
  • 00
از سوی نگاهداری
دستاوردهای پنجمین نشست راهبری پژوهشی دانشگاه آزاد تشریح شد
دستاوردهای پنجمین نشست راهبری پژوهشی دانشگاه آزاد تشریح شد

ب به گزارش «فرهیختگان آنلاین»، به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، پنجمین نشست راهبری پژوهشی منطقه 7 دانشگاه آزاد اسلامی، متشکل از دانشگاه های استان های فارس، بوشهر و کهگیلویه و بویراحمد در واحد شیراز به ریاست دکتر بابک نگاهداری معاون دانشگاه و رئیس پژوهشگاه و شبکه آزمایشگاهی و مسئول باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان به مدت دو روز برگزار شد.

در این نشست که رؤسای استانی دانشگاه در منطقه 7 و معاونان پژوهشی و رؤسای باشگاه، معاونان و مدیران کل حوزه پژوهشگاه و شبکه آزمایشگاهی و باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان حضور داشتند، نظارت و راهبری اقدامات صورت گرفته در هر استان در حوزه پژوهشی از نزدیک مورد بررسی قرار گرفت و تصمیمات لازم برای رفع مشکلات و چالش های هر استان اتخاذ شد.

دکتر نگاهداری، هدف اصلی نشست های راهبری پژوهشی منطقه ای را تبیین اهداف کلان دانشگاه در امر پژوهش و بررسی عملکرد پژوهشی استان ها در راستای رویکردهای جدید برشمرد.

در بخش دیگری از این نشست که با حضور مسئولان حوزه های اقتصادی منطقه، رؤسا، معاونان استانی و مدیران کل پژوهشی سازمان مرکزی برگزار شد، طرفین نقطه نظرات و پیشنهادات خود را جهت همکاری های فیمابین مطرح کردند.

دکتر نگاهداری، انعقاد 5 تفاهم نامه بین دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس و مجتمع صنعتی فراسان، کارخانه لاستیک سازی دنا، سازمان نظام مهندسی ساختمان استان فارس، شرکت تولید نیروی برق حرارتی فارس و بوشهر، شرکت آب و فاضلاب روستایی فارس به منظور توسعه و گسترش تعاملات و همکاری های پژوهشی، صنعتی و تحقیقاتی و همچنین دو تفاهم نامه بین دانشگاه آزاد اسلامی استان کهگیلویه و بویراحمد و گروه صنایع غذایی کوبودنا و مجتمع صنعتی طبیعت زنده (سینره) با هدف گسترش تعاملات و همکاری های پژوهشی، صنعتی و تحقیقاتی را از مهمترین مصوبات این نشست عنوان کرد.

وی از برخی مراکز تحقیقاتی واحد شیراز، مجموعه کارگاهی دکتر حسابی آن واحد، آزمایشگاه های دانشکده علوم پایه و کشاورزی و همچنین مجتمع صنعتی فراسان و کارخانه دنا بازدید کرد.

موافقت با تأسیس دو گروه پژوهشی با عناوین «مواد زیست فعال طبیعی یا سنتزی» و «کشاورزی پایدار و امنیت غذایی» در استان کهگیلویه و بویراحمد و واحد یاسوج، موافقت با تجمیع تجهیزات کارگاهی واحدهای شیراز، نی ریز و سروستان در راستای همکاری با شرکت های قطعه ساز و بهره برداری لازم از تجهیزات موجود، انتخاب استان بوشهر به عنوان پایلوت برای اجرای برنامه بازاریابی شبکه آزمایشگاهی و تحقیقاتی را از دیگر دستاوردهای این نشست برشمرد.

همچنین مقرر شد، کلیه تجهیزات بلااستفاده استان ها از جمله دستگاه NMR واحد فیروزآباد، علوم و تحقیقات فارس و ... در قالب طرح تعاون تجهیزات، تعیین تکلیف شود.

مطالب پیشنهادی
نظرات کاربران
تعداد نظرات کاربران : ۰