• تقویم روزنامه فرهیختگان ۱۳۹۸-۱۰-۰۲ - ۱۲:۵۵
  • نظرات روزنامه فرهیختگان۰
  • 0
  • 0
وزیر بهداشت:

۱۳۴ دانشجوی آقازاده از دانشگاه اخراج شدند

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با تاکید بر پرهیز دانشگاه از سیاست‌زدگی، گفت: حدود ۱۳۴ دانشجوی آقازاده و خانم‌زاده که از طریق پول و جایگاه والدین خود وارد دانشگاه شده بودند را از دانشگاه بیرون کردیم، پولدارها به شرط دانایی و نخبگی می‌توانند بر صندلی دانشگاه بنشینند.

۱۳۴ دانشجوی آقازاده از دانشگاه اخراج شدند

به گزارش «فرهیختگان آنلاین»، سعید نمکی امروز در آیین تکریم و معارفه دانشگاه علوم پزشکی شیراز، با بیان اینکه خدمات ارزشمندی در حوزه پزشکی در کشور رقم خورده است، گفت: پرونده الکترونیک سلامت، بازنگری استقرار پزشک خانواده در فارس، دنبال کردن نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیک، اجرای طرح بسیج ملی فشار خون که باعث کشف ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار مورد فشار خون جدید شد، از سری خدمات ارائه شده در حوزه پزشکی است.

وزیر بهداشت و درمان با بیان اینکه بحران هایی مانند سیل بهار در شیراز و سایر استان‌ها را پشت سرگذراندیم، افزود: گواهی ریشه کنی سرخک را از سازمان بهداشت جهانی دریافت کردیم، همچنین خوشبختانه ما هیچ اپیدمی نداشتیم و حتی ویروس اخیر آنفولانزا که در کشور آمریکا حدود یک هزار و ۸۰۰ هزار نفر کشته داد در ایران کنترل شد.

وی عنوان کرد: در شرایطی که آمریکایی‌ها می خواستند ما را برای اقلیت ها به زانو درآورند، نشان دادیم علاوه بر کارهای جاری، هزاران پروژه آغاز شده و یا به بهره‌برداری رسیده است.

نمکی با بیان اینکه نام این برنامه تودیع و معارفه نیست بلکه سپردن بار سنگین مسئولیت به دیگری است، خاطرنشان کرد: دکتر بهادر یکی از شریف‌ترین و صادق‌ترین و داناترین عضو جامعه پزشکی و امثال ایشان سرمایه ملی محسوب می‌شوند، پیش از این زمزمه رفتن داشتند که بخاطر شرایط از وی تقاضا کردیم که بماند ک درنهایت بخاطر اصرارشان تصمیم گرفتیم از تجربه‌شان در کنار فرد دیگری استفاده کنیم.

وی ریاست جدید را توصیه به صبوری کرد و متذکر شد: دانشگاه را نباید به دام سیاست‌زدگی کشاند، من وزیر بهداشت، شیعه، سنی، لامذهب، کلیمی، مسیحی، یهودی و حتی زندانی محکوم به اعدام هستم و تقاضا دارم زیرمجموعه من نیز از این رویه پیروی کنند و واگن علوم پزشکی را به قطار سیاست‌زدگی نچسبانند، دانشگاه نباید در دام سیاست گرفتار شود، بنابراین باید استاد، دانشجو و کارکنان را جذب کرده و با آنان با تکریم برخورد کرد.

وزیر بهداشت و درمان با بیان اینکه صندلی‌های دانشگاه جای نخبگان است نه رانت‌بگیران، خبر داد: حدود ۱۳۴ دانشجوی آقازاده و خانم‌زاده که از طریق پول و جایگاه والدین خود وارد دانشگاه شده بودند را از دانشگاه بیرون کردیم، پولدارها به شرط دانایی و نخبگی می‌توانند بر صندلی دانشگاه بنشینند.

نمکی عنوان کرد: من پدرم راننده کامیون و مادرم قالیباف بود و اگر به عنوان وزیر ایستادم بخاطر شرایطی بود که آن حکومت منفور ایجاد کرده بود که من فقیرزاده هم توانستم درس بخوانم بنابراین حکومت اسلامی هم باید فضا ایجاد کند تا همه بتوانند تحصیل کنند نه مثل ساسانیان فقط آقا زاده ها درس بخوانند.

وی با تاکید بر اینکه باید جلوی فساد در تمام بخش‌ها ایستاد، گفت: میزان کسری تجهیزات پزشکی و دارو نسبت به سال قبل یک سوم شده است، جلوی فساد در دانشگاه، بخش دارو، بخش اداری در تمام سطوح بایستید و اگر چیزی از وزارت خانه آغشته به فساد به شما تحمیل شد به سطل آشغال بیندازید.

این مقام‌ مسئول تاکید کرد: رفاه کارکنان به ویژه دانشجویان را دریابید، دانشجویان گاها در مخروبه ها ساکن هستند، خوابگاه‌های دانشگاه‌ها و مسائل رفاهی آنها را باید پیگیری کرد.

وزیر بهداشت و درمان با تاکید بر اینکه بیانیه گام دوم انقلاب ارجح ترین بیانیه بعد از انقلاب است که سبب برون رفت از چالش ها خواهد شد، متذکر شد: انتظار داریم که فارس در اولویت پیشگیری بر درمان، اولیت درمان سرپایی بر بستری و اجرای طرح‌های ملی سلامت پیشرو شود./ فارس

نظرات کاربران
تعداد نظرات کاربران : ۰

یادداشتهای روزنامه فرهیختگانیادداشت

دبیرکل انجمن علمی اقتصاد شهری ایران و عضو هیات‌علمی دانشگاه آزاد:

فساد مانع مشارکت مردم در اقتصاد خیزش مدیریتی لازمه جهش تولید

زینب کرد، مسئول واحد زنان و خانواده اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل:

قانون جوانی جمعیت نگاهی مردانه دارد

بحران آموزش‌وپرورش- بخش دوم؛

ایرادهای ساختاری و راهکارهای تحولی

رضا نقدبیشی، مدیرکل تحلیل و نظارت بر امور پژوهشی؛

تجویز سه‌گانه برای تقویت علم داده در دانشگاه

حادثه 16 آذر 1332 یادآور اعتراض علیه حضور آمریکایی‌ها در دانشگاه تهران بود؛

5 وظیفه دانشگاهیان برای ساخت آینده کشور

«فرهیختگان» نرخ انتشار مقالات علمی پژوهشگران ایران را بررسی می‌کند؛

شروط ارتقای علمی اساتید هیچ منطقی ندارد!

علی عربی، استادیار گروه جامعه‌شناسی دانشگاه شهید چمران اهواز:

دانش محلی؛ دروازه ورود به کارآفرینی

حسین پناهی، فعال دانشجویی:

آیین‌نامه جدید کارورزان خوب اما ناکافی

7 نکته درباره آغاز سال ‌تحصیلی؛

مهر 1402، دانشگاه زنده است

درباره حواشی ماجرای دانشکده علوم اجتماعی که ادامه دارد؛

پای ایران و قانون بایستید

عباسعلی رهبر، عضو هیات‌علمی دانشگاه علامه طباطبایی:

6 ویٰژگی منظومه معرفتی جهاد تبیین امام حسن مجتبی

مهدی نوید‌ادهم، رئیس دبیرخانه هیات موسس دانشگاه آزاد:

۶ کارکرد ویژه راهپیمایی اربعین