در بیمارستان شریعتی تهران
محمود حکیمی، نویسندۀ آثار پرفروش و پژوهشگر تاریخ اسلام و معاصر، بامداد امروز در بیمارستان شریعتی تهران درگذشت.
  • ۱۴۰۳-۰۶-۳۰ - ۱۱:۵۴
  • 00
در بیمارستان شریعتی تهران
محمود حکیمی درگذشت
محمود حکیمی درگذشت

محمود حکیمی، پژوهشگر و نویسنده پیشکسوت ادبیات دینی و کودک و نوجوان پس از تحمل یک دوره بیماری چشم از جهان فروبست.

محمود حکیمی در زمینه ادبیات، تاریخ تمدن و تاریخ اسلام قلم زده و کتاب‌های بسیاری را نیز ترجمه کرده است. داستان‌هایی از عصر ناصرالدین‌شاه، مجموعه چهارجلدی «هزار و یک حکایت تاریخی»، رمان پرفروش «نقابداران جوان»، مجموعه ۲۲ جلدی «تاریخ تمدن»، «رودخانه خروشان عشق»، «راه بازرگان»، «در مدرسه ناصرخسرو قبادیانی»، «مبانی ادبیات کودک و نوجوان» و… از جمله آثار محمود حکیمی به‌شمار می‌روند.

سیدعباس صالحی، چهارشنبه، ۲۱ شهریور با حضور در بیمارستان ضمن عیادت از محمود حکیمی، با خانواده و پزشکان معالج  او درباره روند درمانی این‌ نویسنده و  پژوهشگر برجسته کشورمان گفت‌وگو کرد.

محمود حکیمی (زاده ۹ شهریور ۱۳۲۳ در تهران) در هفته اخیر به‌ دلیل عفونت ریه در بیمارستان شریعتی بستری بود. او نویسندگی را از سال ۱۳۳۹ در مجله کیهان بچه‌ها شروع کرد که چهار سال ادامه داشت. نخستین کتاب دینی حکیمی در سال ۱۳۴۷ درباره زندگانی مصعب‌بن عمیر صحابی قهرمان پیامبر اسلام بود که با عنوان «اشراف‌زاده قهرمان» به چاپ رسید و مورد استقبال نوجوانان و جوانان قرار گرفت و بارها تجدیدچاپ شد. او ادامه راه داستان‌نویسی خود را این‌طور بیان می‌کرد: «از سال ۱۳۴۷ به جمع نویسندگان مجله «درس‌هایی از مکتب اسلام» پیوستم و از سال ۱۳۵۰ داستان‌های دینی را در این مجله وزین حوزه علمیه آغاز کردم. هر داستان گاه بسیار طولانی بود. آخرین داستان دنباله‌دار من در این مجله اکنون «شکوفایی تشیع» نام دارد که تاکنون ۱۸ بخش آن در ۱۸ شماره به چاپ رسیده است.»

نظرات کاربران
تعداد نظرات کاربران : ۱