قتل‌عام وحشنتناک جنگنده‌های اسرائیلی با بمب‌های آمریکایی؛
بمب GBU-۳۹ به طور فزاینده ای سلاح منتخب برای ارتش صهیونیست هاست و در دو جنایت اخیر علیه مردم غزه مورد استفاده قرار گرفت.
  • ۱۴۰۳-۰۵-۲۲ - ۱۱:۴۷
  • 00
قتل‌عام وحشنتناک جنگنده‌های اسرائیلی با بمب‌های آمریکایی؛
افشاگری CNN از جنایت صهیونیست‌ها در مدرسه «تابعین»
افشاگری CNN از جنایت صهیونیست‌ها در مدرسه «تابعین»

مائده زمان فشمی؛ فرهیختگان آنلاین: سحرگاه بیستم مرداد وقتی برخی از پناهندگان مدرسه تابعین در خواب بودند و برخی ایستاده بودند به نماز صبح، جنگنده‌های اسرائیلی باز هم به آسمان رفتند و این بمب‌های آمریکایی بود که روی مردم آواره فرود آمد. جنایتی با ۱۰۰ شهید که تکه‌هایشان در کیسه‌هایی جمع شد و حالا می‌گویند هویت تعدادی از آن‌ها شناسایی شده است.

اینکه بمب‌ها آمریکایی بودند را سی‌ان‌ان تایید کرده است. این رسانه به نقل از کارشناسان تسلیحات نوشته که اسرائیل حداقل از یک بمب هدایت شونده دقیق ساخت آمریکا در طول این حمله استفاده کرده است.

فیلم‌های پس از حمله که توسط سی‌ان‌ان ثبت شد، بخش‌هایی از یک دستگاه انفجاری را نشان داد که ترور بال، تکنسین سابق خنثی‌سازی مهمات منفجره ارتش ایالات متحده، با دیدن ویدیوها تایید کرد که این یک بمب قطر کوچک GBU-39 است. کریس کاب اسمیت، کارشناس تسلیحات گفته GBU-39 که توسط بوئینگ تولید می‌شود، یک مهمات با دقت بالا طراحی شده برای حمله به اهداف نقطه‌ای مهم استراتژیک است. 

ابوزید، کارشناس نظامی می‌گوید این بمب‌ها باعث تکه تکه شدن بدن‌ها، آتش‌سوزی و سوختگی هم می‌شود. اتفاقاتی که در مدرسه تابعین غزه هم رخ دادند.

دو کارشناس تسلیحاتی به نیویورک تایمز گفتند که به‌‍نظر می‌رسد اسرائیل استفاده از این بمب‌ها را از ابتدای سال جاری میلادی در مقایسه با روزهای اولیه جنگ که تنها در ۱۰ درصد از حملات هوایی علیه غزه انجام داد، افزایش داده است. همانطور که موج حملات اخیر اسرائیل نشان می‌دهد، حتی یک بمب نسبتا کوچک هم می‌تواند تلفات شدیدی به غیرنظامیان را وارد کند.

نیویورک تایمز از قول تحلیلگران نوشته است: با تشویق دولت بایدن، اسرائیل استراتژی جنگی خود را به سمت عملیات‌های کم‌شدت و حملات هدفمند تغییر داده است و اکنون بیشتر به GBU-39 متکی است. وزن این بمب 250 پوند شامل 37 پوند مواد منفجره است و از هواپیماهای جنگی شلیک می‌شود.

اولین استفاده شناخته شده از GBU-39 در جنگ کنونی در 24 اکتبر در خان یونس بود، جایی که دو خانه با چهار بمب مورد اصابت قرار گرفتند.

در ژانویه، اسرائیل کمی قبل از ساعت 11 شب به دو طبقه بالای یک ساختمان مسکونی پنج طبقه در رفح حمله کرد. بر اساس تحقیقات عفو بین‌الملل که به این نتیجه رسید که بمب مورد استفاده در این حمله یک GBU-39 بوده، 18 غیرنظامی از جمله چهار زن و 10 کودک به شهادت رسیدند. این یکی از نمونه‌هایی بود که در آوریل توسط عفو بین‌الملل در مورد استفاده غیرقانونی بالقوه از سلاح‌های ساخت آمریکا در اسرائیل گردآوری شد که به ژانویه 2023 بازمی‌گردد.

اسرائیل از سال 2008 جنگنده های GBU-39 را در غزه، سوریه و لبنان به کار گرفته است. این بمب‌ها حداقل بردی معادل 40 مایل دارند و توسط GPS با مختصات اهداف مشخص قبل از پرتاب سلاح هدایت می‌شوند. کارشناسان می‌گویند GBU-39 آنقدر دقیق است که می‌تواند به اتاق‌های خاصی در داخل ساختمان‌ها برخورد کند. اکثر هواپیماهای تهاجمی می‌توانند همزمان هشت فروند GBU-39 را حمل کنند و هر کدام را می‌توان به طور مستقل به سمت اهداف مختلف هدایت کرد.

بر اساس داده‌های موسسه تحقیقات صلح بین‌المللی استکهلم که انتقال تسلیحات را دنبال می‌کند، آمریکا از سال 2012 حداقل ۹ هزار و ۵۵۰ فروند GBU-39 به اسرائیل تحویل داده، از جمله هزار فروند که در پاییز گذشته تحت دستور تسریع شده ارسال شد. 

آمریکایی‌ها از روزهای ابتدایی نسل‌کشی در غزه، کنار صهیونیست ‌ها بودند. همان روزهای ابتدایی بود که بایدن، رئیس جمهور آمریکا گفت ما در کنار اسرائیل ایستاده‌ایم.

ایستادن آمریکا در کنار صهیونیست‌ها فقط در حرف نبوده و نیست. مصادیق این ایستادن را می‌توان در سفرهای مقامات به تل آویو، ارسال بسته‌های نظامی، وتوی قطعنامه‌های شورای امنیت، سرکوب دانشجویان حامی فلسطین، تشویق ایستاده نتانیاهو در کنگره و تصویب ارسال ۳/۵ میلیارد دلار کمک نظامی که یک روز قبل از جنایت تابعین اعلام شد، دید.

یک قتل عام وحشتناک
جنایات تازه صهیونیست‌ها با چراغ سبز و حمایت مستقیم آمریکایی‌ها، واکنش های بسیاری را به همراه داشت. وزارت خارجه قطر ان حمله را قتل عام وحشتناک خواند. مصر، صهیونیست‌ها را به کشتن عمدی غیرنظامیان متهم کرد و گفت این حمله شواهد روشنی است که اسرائیل اراده سیاسی برای پایان دادن به جنگ را ندارد.

مقامات اروپایی هم در واکنش به این جنایت ابراز خشم کردند. دیوید لامی، وزیر خارجه انگلیس گفت که از این حمله متحیر شده و خواستار آتش بس فوری شد.  جوزف بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، گفت که این حمله وحشتناک است و خواستار آتش بس شد.

تشکیلات خودگردان فلسطین این حمله را محکوم کرد و گفت که آمریکا را هم مسئول می داند و آن را بخشی از الگویی از جنایات روزانه نیروهای اشغالگر اسرائیل خواند.

نظرات کاربران
تعداد نظرات کاربران : ۰