• تقویم روزنامه فرهیختگان ۱۴۰۰-۱۰-۲۱ - ۰۸:۵۶
  • نظرات روزنامه فرهیختگان۰
  • 0
  • 0
وزیر بهداشت در صحن علنی مجلس:

۹۱ درصد تهرانی‌ها در برابر کرونا واکسیناسیون شده‌اند

وزیر بهداشت گفت: در تهران ۹۱ درصد مردم در برابر کرونا واکسینه شده اند که این شرایط نتیجه تلاش شبانه روزی همکارانمان بوده است.

۹۱ درصد تهرانی‌ها در برابر کرونا واکسیناسیون شده‌اند

به گزارش «فرهیختگان»، بهرام عین اللهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی صبح امروز (سه شنبه 21 دی ماه) برای پاسخ به سوال مسعود پزشکیان منبی بر عدم پایبندی به قانون برنامه و تعهد حین اخذ رای در بکارگیری نیروهای انسانی برای مدیریت دانشگاههای منتخب در صحن علنی مجلس شورای اسلامی حضور یافت.

وی در تشریح عملکرد وزارت بهداشت در این زمینه گفت: همانطور که در بند (ب) ماده 74 قانون برنامه ششم توسعه آمده است، فعالیت تمامی پزشکان، دندانپزشکان و داروسازان در استخدام پیمانی و رسمی و سایر مراکز تشخیصی، آموزشی، درمانی و بیمارستان های بخش خصوصی یا عمومی غیردولتی ممنوع است و دولت مکلف شده در اجرای این حکم با جبران خدمت ذینفعان از طریق اعمال تعرفه در چارچوب بودجه سنواتی اقدام کند، اما متاسفانه تاکنون چنین اعتباری در قانون بودجه وجود نداشته و شرایط جبران خدمت محقق نشده است.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دولت سیزدهم با اشاره به بخشی از این سوال که به تعهد کلامی وی حین اخذ رأی اعتماد اشاره داشت، تصریح کرد: برنامه ارائه شده اینجانب در کتابی که اخیراً در مجلس منتشر شده آمده و در اختیار نمایندگان مجلس قرار گرفته و سرفصل ها و برنامه هایی که در آنجا اعلام کردم در آن وجود دارد و تمامی آنها در دست پیگیری است و طبیعی است بخشی از آنها باید در قالب اصلاح مصوبات یا اصلاح قوانین یا پیش بینی در قانون بودجه سنواتی محقق شوند، به همین دلیل بخشی از مواردی که قابلیت در سال 1401 دارد، در لایحه بودجه پیش بینی شده است. اگر اجابت درخواستی به دلیل محدودیت های موجود امکانپذیر نشد، آیا دلالت بر عدم پایبندی به تعهد است یا نه.

وی ادامه داد: درخصوص انتصابات در برخی دانشگاه های علوم پزشکی برای انتخاب افراد با محدودیت هایی مواجهیم و امکان اجرای قانون به دلیل عدم پیش بینی بار مالی فراهم نیست، از سوی دیگر نمی تواند امور دانشگاه های تاثیرگذار را به افرادی واگذار کنم که توانایی، تخصص و تجربه کافی و همراهی با برنامه های دولت سیزدهم برای اداره چنین موسساتی نداشته باشند، لذا آنچه در اداره این دانشگاه ها اهمیت دارد رجحان و غلبه منافع دولت بر منافع خصوصی است که در این انتصابات بر آن تاکید کردیم و با همه مدیران منصوب شده میثاقی در زمان انتصاب منعقد شده است.

وزیر بهداشت خطاب به نمایندگان مجلس یادآور شد: در کل به برنامه ای که به شما ارائه دادم پایبند هستم و با هیچکس عهد اخوت نبسته ام، بنابراین هر فردی به هر دلیلی از راه خود منحرف شود، حتما وی را عزل خواهیم کرد.

عین اللهی با اشاره به برنامه هایی که از تریبون مجلس اعلام کرده است، تاکید کرد: اطمینان داشته  و دارم که این برنامه ها توسط شما عزیزان رصد خواهد شد، بنابراین همواره خود را مقید به اجرای این برنامه ها می دانم چرا که معتقدم در مدار قانون می توانیم وضعیت حوزه سلامت را برای مردم مطلوب تر کنیم و در این راستا با رویکرد لزوم نظارت بر عملکرد مدیران ارشد و روسای دانشگاه ها، واحد نظارت و بازرسی فعالی را شکل داده ایم که به صورت مداوم و مستمر عملکرد مدیران را ارزیابی می کند تا با همین رویکرد با نظارت مستمر و میدانی اگر همکاری از عهد و میثاقی که منعقد شده است کوتاهی کند، بنده هیچ عهد اخوتی با فرد به جز خدمت نداشته و ندارم.

وی با بیان اینکه اگر فردی بخواهد با تمام قدرت در نظام جمهوری اسلامی کار کند، باید این فرصت را به وی بدهیم، افزود: افرادی که به کار گرفته شده اند عمدتاً جانباز، ایثارگر، متدین و حزب اللهی هستند و اگر از نمایندگان تهران بپرسید که در این مدت سه ماه و نیم چه کاری انجام داده اند، خواهند گفت به صورت شبانه روزی و ایثارگرانه کار می کنند. کما اینکه نمونه کار آنها را در کنترل بیماری کرونا می بینید.

وزیر بهداشت با تاکید بر اینکه در آغاز به کار این دولت، وضعیت شیوع بیماری کرونا بسیار بغرنج بوده است، یادآور شد: ما حدود 700 نفر در روز مرگ و میر داشتیم که امروز به کمتر از 20 نفر رسیده، همچنین آمار مبتلایان از 31500 به 2000 نفر، کاهش بستری ها از 52 هزار به 298 و بیماران ویژه از 8200 نفر به 1775 نفر کاهش یافته است. ضمن اینکه هیچ شهر قرمزی در کشور وجود ندارد، در حالی که در شروع به کار این دولت 359 شهر و شهرستان در وضعیت قرمز بودند. همچنین در شرایط کنونی 417 شهر وضعیت آبی دارند که به دلیل تلاش همکاران در دانشگاه های علوم پزشکی به خصوص در تهران ایجاد شده است.

عین اللهی افزود: امروز در تهران 91 درصد مردم تحت واکسیناسیون قرار گرفته اند که این وضعیت در پی تلاش شبانه روزی همکارانمان بوده که برای نظام فعالیت می کنند. از سوی دیگر انتخاب همکاران بر پایه تعهد و تخصص و انقلابی گری است و افرادی انتخاب می کنیم که سازگار با انقلاب و دولت آقای رئیسی باشند.

این عضو کابینه دولت سیزدهم با اشاره به اینکه مشکلات مطرح شده در 8 سال گذشته نیز وجود داشته است، تاکید کرد: ما قول می دهیم و از افراد منصوب شده نیز میثاق گرفته ایم، ضمن اینکه تمامی معاونان این وزارتخانه و 90 درصد روسای دانشگاه ها تمام وقت هستند و از بین افرادی با درجات علمی و تعهد بالا و عملکرد مطلوب انتخاب شده اند و کارهای بزرگی نیز انجام داده اند.

وی خاطرنشان کرد: متاسفانه وضعیتی که در رابطه با رانت ها و تعارض منافع و اختصاصی کردن بسیاری از مراکز به عنوان مراکز تحقیقاتی وجود داشت را اگر صلاح بود در جلسه دیگر مطرح می کنم. ضمن اینکه باید به این نکته نیز اشاره کنم عملکرد روسای منصوب شده و مدیران در جهت منافع انقلاب است و انشالله با حل مشکلات مالی بتوانند بهتر از سابق کار کنند./ تسنیم

نظرات کاربران
تعداد نظرات کاربران : ۰

یادداشتهای روزنامه فرهیختگانیادداشت

میکائیل دیانی، فعال فرهنگی:

ترمیم شکاف‌ها؛ اولین ماموریت پزشکیان

محمدامین ایمانجانی، مدیر مسئول؛

پروژه مدد به مسعود پزشکیان

مهدی خانعلی‌زاده، پژوهشگر سیاست خارجی:

آقای پزشکیان! این شما و این جهان واقعی

محمدرضا کردلو، فعال فرهنگی:

آری، اینچنین است برادر!

در مناظره ۲ به ۲ نامزدهای ریاست‌جمهوری مجری با سوالات صریح و به‌جا بحث را داغ کرد؛

تنها ستاره مناظره

محمد زعیم‌زاده، سردبیر: 

کلید انتخابات در دست مرددها

پرویز امینی، استاد دانشگاه:

مرددین؛ سرنوشت‌سازان انتخابات چهاردهم

پیام پیغام‌های انتخاباتی؛

چرا تحریم انتخابات شکست خورد؟

محمد زعیم‌زاده، سردبیر؛

بازگشت به راهبرد مشارکت حداکثری

«اگر دفاع ما نبود، حمله ایران به اسرائیل ویرانگر می‌شد»؛

اعتراف بایدن

سیدجواد نقوی، خبرنگار فرهیختگان؛

‌نوبل خون

حمید ملک‌زاده، پژوهشگر اندیشه‌های سیاسی:

مقاومت؛ روح پایدار انقلاب اسلامی ایران

سیدجواد نقوی، خبرنگار فرهیختگان:

عجب کشور قانون‌مداری!

صادق امامی، عضو شورای سردبیری:

در مسیر تحول

7 نکته از دیدار رمضان 1403 رهبر انقلاب با دانشجویان؛

پای درس جامع‌نگری در خانه پدری

جیش‌العدل به نیابت از تل‌آویو دست به عملیات تروریستی زد؛

تروریست‌های توسعه

سیدحسین امامی، خبرنگار اندیشه سیاسی:

نقدی بر ایده پایان دین در یک کتاب

جعفر درونه، تحلیلگر سیاسی:

دو روی یک انتخابات

عباسعلی کدخدایی، عضو شورای نگهبان:

من رای نمی‌دهم!

جعفر درونه، پژوهشگر سیاسی:

نقطه عزیمت به‌‌سمت مشارکت حداکثری

درباره نامه 110 اصلاح‌طلب مشارکت‌جو؛

نه به خاتمی، سلام به واقعیت

محمد قائمی‌راد، پژوهشگر هسته مکتب امام خمینی(رحمه‌الله) مرکز رشد دانشگاه امام صادق(ع):

از «خواص و عوام» تا «خاصه و عامه» در اندیشه رهبری

درباره جوانب مختلف ردصلاحیت روحانی

او باید در انتخابات شکست می‌خورد

مرتضی قاضی، نویسنده:

صادق الوعد

آرزویی که بستر آن فراهم نیست؛

تمایل به شیوه‌های کنترلگری نوین

سرباز روح الله رضوی؛ فعال رسانه ای:

الجزیره و آفریقای جنوبی؛ جای ایران را نخواهد گرفت

محسن فایضی؛

چقدر بی انصاف‌اند

نگاه سطحی اپوزسیون سلبریتی؛

این جهل نیست خیانت به تاریخ و انسانیت است

سیدجواد نقوی، خبرنگار؛

بحران‌زدگی برندینگ برهانی

در حاشیه اظهارات جدید وزیر سابق خارجه؛

تاریخ را با تراژدی‌هایش بخوانید

کنشگران سیاست و نوار باریک انسانیت؛

در آینه فلسطین به خودتان نگاه کنید

وقایع نقش جهان و مصائب توییتری شدن سیاست

سانتی‌مانتال‌ها مشغول کارند

خبرهای روزنامه فرهیختگانآخرین اخبار