• تقویم روزنامه فرهیختگان ۱۴۰۰-۰۹-۱۰ - ۰۹:۲۵
  • نظرات روزنامه فرهیختگان۰
  • 0
  • 0
قالیباف در صحن مجلس:

دولت مجاهدانه کار می‌کند/ باید تصمیمات سخت و شجاعانه بگیریم

دولت در مدیریت کرونا کاری کارستان کرد

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: انصافا گواهی می‌دهم که رئیس‌جمهور در این بیش از یکصد روز دولت، تلاش مجاهدانه و پرکاری داشت و حتی پنجشنبه و جمعه ها هم مشغول کار بود.

دولت مجاهدانه کار می‌کند/ باید تصمیمات سخت و شجاعانه بگیریم

به گزارش «فرهیختگان»، محمدباقر قالیباف در نشست مشترک بین دولت و مجلس که امروز (چهارشنبه ۱۰ آذرماه) در صحن مجلس برگزار شد، ضمن عرض خیرمقدم به رئیس جمهور و اعضای هیئت دولت، گفت: امروز، روز مجلس است و آیت الله شهید مدرس ترس از خدا داشت و چشم غره مستکبران و قلدرانی مانند رضاخان را برنتابید و برای عزت و استقلال کشور، افتخار آفرید.

دولت مجاهدانه کار می‌کند

وی تصریح کرد: بنده به عنوان یک نماینده مجلس، انصافا گواهی می‌دهم که شما در این بیش از یکصد روز دولت، تلاش مجاهدانه و پرکاری داشتید و حتی پنجشنبه و جمعه ها هم مشغول کار بودید.

رئیس مجلس شورای اسلامی بیان کرد: مردمی بودن و توجه مسئولان به سفرهای استانی مسئله ای بسیار حائز اهمیت است، چرا که مسئولان باید بین مردم باشند و صحبت ها و درددل مردم را گوش دهند و میزهای کاری نباید ما را از مردم غافل کند.

قالیباف با تاکید بر اینکه برخی به سفرهای استانی رئیس‌جمهور نقد می‌کنند، گفت: نفس سفر و در بین مردم بودن و درد دل مردم را شنیدن باعث می‌شود که ما از مردم غافل نشویم.

دولت در مدیریت کرونا کاری کارستان کرد

وی تاکید کرد: کار مربوط به کرونا توسط دولت، کاری کارستان بود. دولت طی هفتاد روز، ۷۰۰ نفر تلفات در روز را به به حدود ۱۰۰ نفر رساند.

رئیس مجلس شورای اسلامی خطاب به رئیس‌جمهور، گفت: در حوزه سیاست خارجی با رفع تحریم از طریق مذاکره خوب و عزتمندانه و توافق خوب و عادلانه، حق ملت ایران را بگیرید و این تحریم ظالمانه را از دوش ملت بردارید.

قالیباف در خصوص رابطه دولت و مجلس افزود: مجلس یازدهم و دولت سیزدهم باید رابطه‌ای ماندگار و مثال‌زدنی برای آیندگان داشته باشند؛ همکاری ما بدون‌شک همکاری عزتمندانه است.

مجلس حامی دولت و ناظر دلسوز وزرا است

وی با تأکید بر اینکه مجلس حامی دولت و وزرا خواهد بود، گفت: مجلس خود را یار و یاور یکایک اعضای هیئت دولت و رئیس دولت برای حل مشکلات مردم می‌داند.

رئیس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: فلسفه حضور یکایک ما زیر سقف مجلس در سالروز شهادت شهید مدرس این است که دغدغه مردم را داشته باشیم. اگر دغدغه‌ای غیر از دغدغه مردم داشته باشیم، به خود، مردم و شهدا ظلم کرده‌ایم. مطمئنم دولت برای تعیین اولویت‌های واقعی مردم تلاش می‌کند.

قالیباف اضافه کرد: از دولت محترم همانطور که رئیس‌جمهور اشاره کردند می‌خواهیم که اجرای احکام برنامه و بودجه را علی‌رغم همه سختی‌ها در دستور کار قرار دهد؛ مخصوصاً در موضوعات مهم بورس، معیشت، اشتغال، مسکن، جوانی جمعیت و بالا بردن قدرت خرید مردم اقدامات اساسی انجام دهد.

وی با بیان اینکه مردم برای تحقق برخی اولویت‌ها دارند «لِه» می‌شوند و به آنها سخت می‌گذرد اما مقتدرانه ایستاده‌اند، اظهار داشت: دولت باید به نظرات کارشناسی نمایندگان که در بطن مردم هستند، توجه کند و آنها را کارشناس و همراه امین خود بداند.

رئیس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: بنده و همکارانم در کمک به حل مشکلات مردم دریغ نمی‌کنیم و می‌دانیم که بار مسئولیت حل مشکلات مردم بر دوش دولت است؛ صادقانه و محکم پای کار هستیم.

قالیباف گفت: اگر همکاری و همدلی دولت و مجلس منجر به هم‌افزایی و کارآمدی برای حل مشکلات مردم نشود، هیچ ارزشی ندارد.

وی تأکید کرد: ما امروز محکوم به این هستیم که کارآمدی دین در جامعه را نشان دهیم و همکار و همراه دولت خواهیم بود.

رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: ما همیشه درباره مسائل و مشکلات کشور با یکدیگر بحث می کنیم، حرف می زنیم و بعضا از گذشته ها گله می کنیم اما باید دیگر از این رویه عبور کنیم و به این مساله واقف باشیم که مهمتر از گذشته آن است که در آینده می خواهیم چه کنیم و البته باید گذشته هم آسیب شناسی شود.

قالیباف گفت: بحث اصلاح ساختار بودجه بحث امروز و دیروز نیست و از قبل انقلاب بودجه ما دچار مشکل بوده و نیت همه هم بر این بوده که این مشکل را حل کنند که باید رویه هایی که در گذشته پیش گرفته ایم، اصلاح شود.

باید همه با هم برای رفع مشکلات تلاش کنیم/ تصمیمات سخت و شجاعانه بگیریم

وی اظهار داشت: مردم می گویند هر هفته روسای قوا در جلسه سران قوا به یکدیگر چه می گویند و چه موضوعی را حل می کنند و می‌خواهند چه تصمیماتی بگیرند که بنده باید بگویم جلسات سران قوا حتما مهمترین جلسه برای اداره کشور و حل مشکلات است. اما اگر دیگر مسئولان و همه ما با یکدیگر مسائل کشور را دنبال نکنیم، قطعا ما سه نفر در سران قوا هم نمی توانیم کاری کنیم و لازم است همه با یکدیگر برای رفع مشکلات تلاش کنیم.

رئیس مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: ما باید تصمیمات سخت، باقوت و شجاعانه بگیریم. اگر تصمیمات ما عاقلانه، عالمانه و انقلابی باشد قطعا مردم هزینه آن را می دهند اما باید مطمئن باشند که این تصمیمات در طرح و اجرا کاملا عاقلانه و عادلانه باشد.

قالیباف ادامه داد: برای مثال ما از همین حالا باید بدانیم برای بودجه ۱۴۰۱ و برنامه هفتم توسعه می خواهیم چه کنیم و باید بودجه ۱۴۰۱ منطبق با برنامه ای باشد که در برنامه هفتم توسعه تدوین شود.

فهم مشترکی از برنامه هفتم توسعه نداریم

وی بیان کرد: در حال حاضر ما فهم مشترکی از برنامه هفتم توسعه با یکدیگر نداریم و حتما باید به فهم مشترکی در این زمینه برسیم. مشکلات کشور بسیار زیاد و لیست بلند بالایی است اما به اعتقاد بنده اقتصاد، آب و جمعیت سه چالش بزرگ کشورمان است که تکلیف مساله آب مشخص است و نمی خواهم در اینجا به آن بپردازم و منظورم از مشکل جمعیت بحث موالید، مهاجرت و اختلاف طبقاتی است.

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: بنده به عنوان کسی که استخوان هایش در کارهای اجرایی خُرد شده است، باید بگویم همین امروز ده ها میلیارد دلار در کشورمان ظرفیت وجود دارد که چون تصمیمات شجاعانه و عاقلانه نمی گیریم هر روز این فرصت ها را از دست می دهیم و این فرصت های بزرگ تبدیل به تهدید شده است.

قالیباف اظهار داشت: ناترازی در ساختار بودجه یکی از مشکلات اساسی کشور است و هیچ ضرورتی ندارد که ۹ هزار ردیف برنامه ای داشته باشیم. بانک مرکزی و دولت و مجلس باید جلوی خلق پول در بانک ها به ویژه بانک خصوصی را بگیرند چرا که خلق پول بانک ها باعث تورم کشور شده است.

وی تصریح کرد: کشور ما در حوزه صنایع، معادن و انرژی ظرفیت بسیار خوبی دارد اما سهم مردم و دولت از این منابع و صنایع کمتر از ۵ درصد است و در این شرایط اوراق قرضه منتشر می کنیم که کار اشتباهی است و به جای انتشار اوراق قرضه باید از ظرفیت های کشور استفاده کنیم.

رئیس مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه باید پروژه های نیمه تمام تعیین تکلیف شود، گفت: ده ها سال است که برخی پروژه های عمرانی نیمه تمام مانده و باید تعیین تکلیف شود. همچنین چند ده هزار اموال غیرمولد وجود دارد که باید مولد شود.

قالیباف اظهار داشت: باید با سوداگران برخورد جدی شود چرا که سوداگران اجازه نمی دهند نقدینگی کشور به سمت تولید و بخش های مولد سوق پیدا کند و لازم است دولت و مجلس در این زمینه هم برنامه جدی با یکدیگر داشته باشند.

منسجم و با برنامه حرکت کنیم، تحول، تحقق می‌یابد

وی افزود: اطمینان کنید تحقق این اهداف در یک قدمی ما قرار دارد.

رئیس مجلس شورای اسلامی خطاب به نمایندگان، گفت: به همت شما عزیزانی که دلداده و خدمتگزار مردم هستید و به راه امام و شهدا باور دارید و مطیع امر رهبر انقلاب هستید، این اهداف محقق خواهد شد.

قالیباف تاکید کرد: اگر برای خدا و در راستای عزت و افتخار این کشور قدم بردارید، خداوند نیز در سختی ها با ماست.

وی تصریح کرد: اگر منسجم و با برنامه مشخص حرکت کنیم، این تحول تحقق می یابد./ مهر

نظرات کاربران
تعداد نظرات کاربران : ۰

یادداشتهای روزنامه فرهیختگانیادداشت

محمد زعیم‌زاده، سردبیر: 

کلید انتخابات در دست مرددها

پرویز امینی، استاد دانشگاه:

مرددین؛ سرنوشت‌سازان انتخابات چهاردهم

پیام پیغام‌های انتخاباتی؛

چرا تحریم انتخابات شکست خورد؟

محمد زعیم‌زاده، سردبیر؛

بازگشت به راهبرد مشارکت حداکثری

«اگر دفاع ما نبود، حمله ایران به اسرائیل ویرانگر می‌شد»؛

اعتراف بایدن

سیدجواد نقوی، خبرنگار فرهیختگان؛

‌نوبل خون

حمید ملک‌زاده، پژوهشگر اندیشه‌های سیاسی:

مقاومت؛ روح پایدار انقلاب اسلامی ایران

سیدجواد نقوی، خبرنگار فرهیختگان:

عجب کشور قانون‌مداری!

صادق امامی، عضو شورای سردبیری:

در مسیر تحول

7 نکته از دیدار رمضان 1403 رهبر انقلاب با دانشجویان؛

پای درس جامع‌نگری در خانه پدری

جیش‌العدل به نیابت از تل‌آویو دست به عملیات تروریستی زد؛

تروریست‌های توسعه

سیدحسین امامی، خبرنگار اندیشه سیاسی:

نقدی بر ایده پایان دین در یک کتاب

جعفر درونه، تحلیلگر سیاسی:

دو روی یک انتخابات

عباسعلی کدخدایی، عضو شورای نگهبان:

من رای نمی‌دهم!

جعفر درونه، پژوهشگر سیاسی:

نقطه عزیمت به‌‌سمت مشارکت حداکثری

درباره نامه 110 اصلاح‌طلب مشارکت‌جو؛

نه به خاتمی، سلام به واقعیت

محمد قائمی‌راد، پژوهشگر هسته مکتب امام خمینی(رحمه‌الله) مرکز رشد دانشگاه امام صادق(ع):

از «خواص و عوام» تا «خاصه و عامه» در اندیشه رهبری

درباره جوانب مختلف ردصلاحیت روحانی

او باید در انتخابات شکست می‌خورد

مرتضی قاضی، نویسنده:

صادق الوعد

آرزویی که بستر آن فراهم نیست؛

تمایل به شیوه‌های کنترلگری نوین

سرباز روح الله رضوی؛ فعال رسانه ای:

الجزیره و آفریقای جنوبی؛ جای ایران را نخواهد گرفت

محسن فایضی؛

چقدر بی انصاف‌اند

نگاه سطحی اپوزسیون سلبریتی؛

این جهل نیست خیانت به تاریخ و انسانیت است

سیدجواد نقوی، خبرنگار؛

بحران‌زدگی برندینگ برهانی

در حاشیه اظهارات جدید وزیر سابق خارجه؛

تاریخ را با تراژدی‌هایش بخوانید

کنشگران سیاست و نوار باریک انسانیت؛

در آینه فلسطین به خودتان نگاه کنید

وقایع نقش جهان و مصائب توییتری شدن سیاست

سانتی‌مانتال‌ها مشغول کارند

محمدسعید صفاری، پژوهشگر مرکز رشد دانشگاه امام‌صادق(ع):

انقلاب خمینی کبیر؛ راهبر وارثان عالم

محسن فرجیان روزنامه‌نگار:

رسانه کارآمد و هزینه‌های آن

محمد زعیم‌زاده، جانشین سردبیر:

دست سردبیر، گاوبازی اپوزیسیون و پروژه ما

سیدجواد نقوی خبرنگار فرهیختگان؛

بی‌بی‌سی نمی‌تواند خودش را احیا کند؟‌ +فیلم

حبیب‌الله بابایی، عضو هیات‌علمی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی:

«قله» کجاست؟

خبرهای روزنامه فرهیختگانآخرین اخبار