• تقویم روزنامه فرهیختگان ۱۴۰۰-۰۳-۲۱ - ۱۸:۵۰
  • نظرات روزنامه فرهیختگان۰
  • 0
  • 0
عبدالناصر همتی:

اگر مردم حضوری حداکثری داشته باشند من رقیبی ندارم!

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری به مشارکت مردم در انتخابات اشاره کرد و گفت: اگر مردم حضوری حداکثری در پای صندوق‌های رأی داشته باشند من رقیبی ندارم و خرد جمعی هیچگاه اشتباه نمی‌کند.

اگر مردم حضوری حداکثری داشته باشند من رقیبی ندارم!

به گزارش «فرهیختگان»، بر اساس مصوبات ستاد انتخابات معاونت امور استان‌های سازمان صدا و سیما و با توجه به شیوع ویروس کرونا و لزوم خودداری از برگزاری تجمعات انسانی، برنامه‌های تبلیغاتی هفت داوطلب سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری از ۱۹ خرداد ماه به ترتیب قرعه کشی انجام شده، به صورت همزمان از رادیو و تلویزیون زاگرس استان کرمانشاه پخش شد.

این گفتگوی اختصاصی نامزدهای ریاست جمهوری به مدت نیم ساعت و از قبل در تهران ضبط شده که در روزهای تعیین شده در ساعت ۱۶:۳۰ به صورت همزمان از رادیو و تلویزیون زاگرس استان کرمانشاه پخش و ساعت ۲۳:۳۰ همان روز بازپخش می‌شود.

در ۲ روز گذشته سید ابراهیم رئیسی و سعید جلیلی در برنامه‌های ضبط شده برای استان کرمانشاه به بیان دیدگاه‌ها و مشکلات استان کرمانشاه پرداخته و با توجه به ظرفیت‌های استان به ارائه برنامه‌های خود پرداختند، اما امروز بر اساس برنامه از پیش اعلام شده نوبت عبدالناصر همتی نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری بود که به صورت ویژه با مردم کرمانشاه سخن بگوید و برنامه‌هایش را برای این استان ارائه دهد.

برنامه ضبط شده همتی در ساعت مقرر پخش شد اما وی در مدت زمان اختصاص داده شده به بیان دیدگاه‌ها و برنامه‌های کلان در کشور پرداخت و برنامه خاصی برای استان کرمانشاه ارائه نداد.

عبدالناصر همتی نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در گفتگو با مردم استان کرمانشاه که بعد از ظهر امروز از شبکه استانی زاگرس پخش شد به دغدغه معیشتی و اقتصادی مردم اشاره کرد و گفت: ریل اقتصاد را باید تغییر داد و به سمتی پیش رفت که اشتباهات گذشته تکرار نشود.

وی با بیان اینکه دولت آینده باید یک دولت دارای بینش اقتصادی باشد، گفت: کشور به لحاظ اقتصادی در سال‌های گذشته روند مطلوبی را طی نکرد.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری به کاهش میزان قدرت خرید مردم، کاهش سرمایه گذاری و کاهش رشد تولید در کشور اشاره و خاطر نشان کرد: توسعه و اشتغال بدون حمایت تولید امکانپذیر نیست.

عبدالناصر همتی با طرح این سوال که چگونه می‌توان تورم مزمن ساختاری سه دهه گذشته را مهار کرد، گفت: ما باید به سمتی حرکت کنیم که اقتصاد بر سیاست حاکم شود.

وی، ناکارآمدی، قیمت گذاری دستوری و مداخلات دولت در اقتصاد را از نتایج حاکمیت سیاست بر اقتصاد عنوان کرد و افزود: باید از ظرفیت‌های بخش خصوصی استفاده کرد تا مردم خود در تولید نقش آفرین باشند.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری شعار دولت آینده خود را تعامل از خانه تا جهان عنوان کرد و افزود: تعامل نامطلوب و تقابل بین افراد، سازمان‌ها، نهادها، قوای سه گانه، و روابط خارجی آثاری جز استهلاک نیرو به دنبال ندارد.

عبدالناصر همتی افزود: موانع رشد اقتصادی را باید از سر راه برداشت و فرصت را برای مهار تورم نباید از دست داد.

وی در توضیح اینکه مردم ممکن است از من سوال کنند که چرا در کسوت رئیس بانک مرکزی برای حل این مشکلات چاره اندیشی نشد، گفت: در پاسخ این سوال باید به ۲ نکته اشاره کنم یکی موضوع تحریم‌ها و دیگری اختیارات، چرا که بانک مرکزی به تنهایی نمی‌تواند مشکلات را حل کند و به قدرت و اختیاری فراتر از بانک مرکزی برای چیره شدن بر مشکلات نیاز است.

این نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری به اثرات مخرب تحریم‌های ظالمانه بر اقتصاد و درآمد کشور اشاره کرد و گفت: بر اثر این تحریم‌ها روابط بانکی هم مختل شده است.

وی به ۱۵ اولویت اصلی خود در برنامه‌هایش اشاره و اظهار کرد: اولویت‌های اصلی این برنامه‌ها بیشتر در بخش‌های اقتصادی و در موضوعاتی همچون رشد اقتصادی، کنترل تورم، اشتغال، احیا و اصلاح معیشت مردم تعریف می‌شود، اما برنامه‌ها در بخش‌های غیر اقتصادی هم دنبال خواهد شد.

عبدالناصر همتی گفت: پرداخت عادلانه یارانه، با توزیع درآمدهای کشور و کاهش فشار مالیاتی بر تولید کننده مسیری است که برای غلبه بر مشکلات باید پیمود.

وی به نقش مهم جوانان در کشور اشاره کرد و افزود: جایگاه جوانان باید احیا شود و باید برای آنان انگیزه ماندن در کشور را ایجاد کرد.

عبدالناصر همتی با بیان اینکه باید نقش زنان در اقتصاد، جامعه و سیاست مشخص شود گفت: باید به زنان اعتماد و از حقوق آنان دفاع کرد.

این نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در ادامه به مشارکت مردم در انتخابات اشاره کرد و گفت: اگر مردم حضوری حداکثری در پای صندوق‌های رأی داشته باشند من رقیبی ندارم و خرد جمعی هیچگاه اشتباه نمی‌کند.

وی در ادامه با بیان اینکه حفظ منافع ملی مهم است و در سیاست خارجی باید آن را حفظ کنیم، افزود: در تعامل با کشورهای مختلف می‌توان اقدامات خوبی را برای توسعه کشور انجام داد.

عبدالناصر همتی به اهمیت سرمایه اجتماعی در کشور اشاره کرد و گفت: اعتماد بین مردم، مردم و دولت و مردم و حاکمیت باید تقویت شود.

وی با اشاره به اهمیت توجه به فضای کسب و کار برای رشد تولید، گفت: رتبه جهانی ما در فضای کسب و کار قابل قبول نیست که باید برای اصلاح آن اقدام شود.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری توجه به بخش خدمات را از دیگر برنامه‌های خود اعلام کرد و گفت: بخش خدمات به دلیل کرونا آسیب دید که در برنامه‌هایم به این بخش هم توجهی ویژه خواهد شد.

عبدالناصر همتی به نقش کلیدی مناطق مختلف کشور در توسعه صادرات غیر نفتی اشاره کرد و افزود: در این زمینه طی سال‌های گذشته رشد خوبی صورت گرفته است و اگر صادرات غیرنفتی از طریق تولیدات صادرات محور پیش برود اشتغال و قدرت خرید مردم افزایش خواهد یافت.

وی یکپارچگی قومیت‌ها، وحدت و همراهی آن‌ها را عامل قدرت ملی خواند و خاطر نشان کرد: احترام و توجه به اقوام مختلف در کشور باید تقویت شود./ مهر

نظرات کاربران
تعداد نظرات کاربران : ۰

یادداشتهای روزنامه فرهیختگانیادداشت

میکائیل دیانی، فعال فرهنگی:

ترمیم شکاف‌ها؛ اولین ماموریت پزشکیان

محمدامین ایمانجانی، مدیر مسئول؛

پروژه مدد به مسعود پزشکیان

مهدی خانعلی‌زاده، پژوهشگر سیاست خارجی:

آقای پزشکیان! این شما و این جهان واقعی

محمدرضا کردلو، فعال فرهنگی:

آری، اینچنین است برادر!

در مناظره ۲ به ۲ نامزدهای ریاست‌جمهوری مجری با سوالات صریح و به‌جا بحث را داغ کرد؛

تنها ستاره مناظره

محمد زعیم‌زاده، سردبیر: 

کلید انتخابات در دست مرددها

پرویز امینی، استاد دانشگاه:

مرددین؛ سرنوشت‌سازان انتخابات چهاردهم

پیام پیغام‌های انتخاباتی؛

چرا تحریم انتخابات شکست خورد؟

محمد زعیم‌زاده، سردبیر؛

بازگشت به راهبرد مشارکت حداکثری

«اگر دفاع ما نبود، حمله ایران به اسرائیل ویرانگر می‌شد»؛

اعتراف بایدن

سیدجواد نقوی، خبرنگار فرهیختگان؛

‌نوبل خون

حمید ملک‌زاده، پژوهشگر اندیشه‌های سیاسی:

مقاومت؛ روح پایدار انقلاب اسلامی ایران

سیدجواد نقوی، خبرنگار فرهیختگان:

عجب کشور قانون‌مداری!

صادق امامی، عضو شورای سردبیری:

در مسیر تحول

7 نکته از دیدار رمضان 1403 رهبر انقلاب با دانشجویان؛

پای درس جامع‌نگری در خانه پدری

جیش‌العدل به نیابت از تل‌آویو دست به عملیات تروریستی زد؛

تروریست‌های توسعه

سیدحسین امامی، خبرنگار اندیشه سیاسی:

نقدی بر ایده پایان دین در یک کتاب

جعفر درونه، تحلیلگر سیاسی:

دو روی یک انتخابات

عباسعلی کدخدایی، عضو شورای نگهبان:

من رای نمی‌دهم!

جعفر درونه، پژوهشگر سیاسی:

نقطه عزیمت به‌‌سمت مشارکت حداکثری

درباره نامه 110 اصلاح‌طلب مشارکت‌جو؛

نه به خاتمی، سلام به واقعیت

محمد قائمی‌راد، پژوهشگر هسته مکتب امام خمینی(رحمه‌الله) مرکز رشد دانشگاه امام صادق(ع):

از «خواص و عوام» تا «خاصه و عامه» در اندیشه رهبری

درباره جوانب مختلف ردصلاحیت روحانی

او باید در انتخابات شکست می‌خورد

مرتضی قاضی، نویسنده:

صادق الوعد

آرزویی که بستر آن فراهم نیست؛

تمایل به شیوه‌های کنترلگری نوین

سرباز روح الله رضوی؛ فعال رسانه ای:

الجزیره و آفریقای جنوبی؛ جای ایران را نخواهد گرفت

محسن فایضی؛

چقدر بی انصاف‌اند

نگاه سطحی اپوزسیون سلبریتی؛

این جهل نیست خیانت به تاریخ و انسانیت است

سیدجواد نقوی، خبرنگار؛

بحران‌زدگی برندینگ برهانی

در حاشیه اظهارات جدید وزیر سابق خارجه؛

تاریخ را با تراژدی‌هایش بخوانید

کنشگران سیاست و نوار باریک انسانیت؛

در آینه فلسطین به خودتان نگاه کنید

وقایع نقش جهان و مصائب توییتری شدن سیاست

سانتی‌مانتال‌ها مشغول کارند