رنجبر خبر داد
قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی از راه‌اندازی دومین هیات ممیزه جهت افزایش سرعت بررسی پرونده ارتقای اعضای هیات علمی خبر داد.
  • ۱۳۹۹-۱۱-۰۸ - ۰۹:۵۳
  • 00
رنجبر خبر داد
افزایش سرعت بررسی پرونده اعضای هیات علمی با راه‌اندازی دومین هیات ممیزه
افزایش سرعت بررسی پرونده اعضای هیات علمی با راه‌اندازی دومین هیات ممیزه

  به گزارش «فرهیختگان»، بیژن رنجبر قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، با اشاره به تسریع روند بررسی پرونده‌های ارتقاء مرتبه علمی اعضای هیأت علمی این دانشگاه، گفت: دانشگاه آزاد اسلامی با دارا بودن در حدود 24 هزار عضو هیأت علمی تمام وقت، بالاترین تعداد اعضای هیأت علمی در مراکز آموزش عالی کشور را دارد. با این وجود این دانشگاه تاکنون برای بررسی وضعیت ارتقای اساتید، تنها یک هیأت ممیزه داشت که به هیچ وجه برای بررسی و رسیدگی به حجم انبوه پرونده‌های ارتقای مرتبه علمی اساتید کافی نبود.

وی ادامه داد: با توجه به تأکید دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مبنی بر افزایش سرعت و دقت بررسی و رسیدگی به پرونده‌های ارتقا اعضای هیات علمی و موافقت وزارت علوم، به تازگی مجوز راه‌اندازی یک هیأت ممیزه دیگر برای دانشگاه آزاد اسلامی اخذ شد.

قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی در حال حاضر دارای دو هیأت ممیزه فعال است که در سازمان مرکزی و با حضور افراد برجسته حوزه آموزش عالی راه‌اندازی شده است.

دکتر رنجبر ادامه داد: با راه‌اندازی دومین هیأت ممیزه دانشگاه آزاد اسلامی روند بررسی پرونده‌های ارتقای اعضای هیات علمی سرعت گرفته، به طوری که از 26 شهریور سال جاری تا 14 دی‌ماه، هر یک از هیات‌های ممیزه هفت جلسه مجزا برگزار کردند که نتیجه آن ارتقای مرتبه علمی 413 عضو هیات علمی از مربی به استادیاری و 48 عضو هیات علمی از استادیاری به دانشیاری و استاد تمامی بود که آمار بسیار خوبی است.

وی با بیان اینکه هیچ تفاوتی در نحوه بررسی پرونده‌های ارتقای مرتبه اعضای هیات علمی در دو هیأت ممیزه دانشگاه آزاد اسلامی وجود ندارد، اظهار داشت: برای رعایت عدالت آموزشی، هفت کمیسیون تخصصی مشترک با حضور هردو رئیس کمیسیون ذیل این دو هیات تشکیل شده تا تفاوتی بین تصمیم‌گیری هیأت‌ها وجود نداشته باشد.

به گفته دکتر رنجبر، کمیسیون «فنی و مهندسی»، «علوم انسانی»، «علوم پایه»، «معماری و هنر»، «کشاورزی و منابع طبیعی»، «دامپزشکی» و «علوم اجتماعی و رفتاری» هفت کمیسیون تخصصی هیات ممیزه دانشگاه آزاد اسلامی است که اساتید مبرز هر حوزه در آن عضویت دارند.

قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه جلسات دو هیات ممیزه دانشگاه به صورت یک هفته در میان و منظم در حال برگزاری است، خاطرنشان کرد: هدف دانشگاه آزاد اسلامی اخذ مجوز برای ایجاد هیأت‌های ممیزه بیشتر در هر یک از استان‌های بزرگ است و تلاش داریم که با اخذ مجوزهای لازم تعداد هیات‌های ممیزه را افزایش دهیم تا سرعت رسیدگی به پرونده‌های ارتقا اعضای هیأت علمی افزایش بیشتری داشته باشد.

مطالب پیشنهادی
نظرات کاربران
تعداد نظرات کاربران : ۰