• تقویم روزنامه فرهیختگان ۱۳۹۹-۱۰-۱۳ - ۱۴:۵۵
  • نظرات روزنامه فرهیختگان۰
  • 0
  • 0
جهان بین:

فداکاری برای مردم جزو ارکان اصلی مکتب سردار سلیمانی است

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: فداکاری برای مردم از هر سلیقه و طیف فکری، جزو ارکان اصلی مکتب سردار سلیمانی است.

فداکاری برای مردم جزو ارکان اصلی مکتب سردار سلیمانی است

  به گزارش «فرهیختگان»، به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر فرزاد جهان بین معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی ظهر امروز در رویداد ملی ـ دانشجویی بزرگداشت سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی که به صورت مجازی برگزار شد، گفت: مقام معظم رهبری بارها تاکید کرده‌اند که حاج قاسم سلیمانی بیش از آنکه یک شخص باشد، یک مکتب است و شناخت این مکتب بسیار مهم است.

وی با اشاره به 4 ویژگی اصلی سردار سلیمانی افزود: دفاع از اصل نظام، دفاع از ولایت فقیه و امامین انقلاب اسلامی، فداکاری برای مردم از هر سلیقه و طیف فکری و مقاومت، جزو ارکان اصلی مکتب سردار سلیمانی است.

دکتر جهان بین ادامه داد: ویژگی اول شهید سلیمانی دفاع از نظام سیاسی جمهوری است. جمهوری اسلامی حرمی است که باید حفظ شود و اگر این حرم تقویت شود، سایر حرم‌ها تقویت می‌شود و اگر تضعیف شود، سایر حرم‌ها نیز تضعیف می‌شوند. جریان‌های سیاسی اگر می‌خواهند نسبت خودشان را با مکتب سلیمانی بدانند، باید بررسی کنند که چقدر مواضع و اظهارنظرهایشان باعث تقویت یا تضعیف نظام اسلامی می‌شود.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به دومین ویژگی سردار سلیمانی تصریح کرد: این شهید بر اهمیت ولایت فقیه تأکید بسیار داشت. در اظهارنظرهای مختلف اهمیت این موضوع را اشاره کرده است به طوری که وی اصل اساسی نظام اسلامی را ولی‌فقیه می‌دانست.

وی شاخص سوم شهید سلیمانی را فداکاری برای مردم دانست و گفت: شهید سلیمانی فداکاری برای مردم را بدون گرایش سیاسی در پیش می‌گرفت و خودی و غیرخودی در میان مردم نداشت؛ اما در احراز مسئولیت‌ها ایشان به شدت به خودی و غیرخودی اعتقاد داشت، که باید مورد توجه قرار گیرد.

دکتر جهان بین با اشاره به ویژگی چهارم سردار سلیمانی افزود: شهید سلیمانی معتقد بود که جز در سایه مقاومت و ایستادگی نمی‌توان مقابل دشمن حاضر شد. پس از ظهور گروه تروریستی داعش در منطقه، عده‌ای معتقد بودند که به جای جنگ با این گروه، به مذاکره بپردازیم. درحالی که این گروه قتل و خونریزی را یکی از مؤلفه‌‌های اصلی خود می‌دانست لذا نمی‌شود با چنین گروهی مذاکره کرد.

وی تصریح کرد: رسول خدا(ص) می‌فرمایند خداوند صلح و عزت را در سایه تیزی شمشیرها قرار داده است؛ در واقع اگر ما به دنبال صلح و آرامش هستیم، باید نسبت به تقویت بنیه دفاعی و نظامی و پایه های اقتدارخودمان حساسیت ویژه داشته باشیم و با گفتمان خواهش و التماس نمی توان موفقیت کسب کرد. فعالیت‌های حاج قاسم سلیمانی نمونه بارز این مسئله محسوب می‌شود.

وی ادامه داد: بصیرت نیاز امروز ماست. کسانی که دیروز مخالف حضور ایران در سوریه بودند و البته امروز مدعی حاج قاسم هستند نمی توانستند یک نگاه کلان داشته باشند و بفهمند که اگر آنجا حضور پیدا نمی کردیم امروز چه سرنوشتی داشتیم.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی سردار حاج قاسم سلیمانی را یک سرمایه ملی دانست و گفت: ما باید این سرمایه ملی را که موجب وحدت آفرینی در جامعه می‌شود حفظ کنیم، البته ابعاد مکتبی این سرمایه ملی نباید در فضای احساسی جامعه گم شود.

وی در پایان خاطرنشان کرد: هر اندازه که مکتب حاج قاسم سلیمانی در جامعه، بیشتر تبیین شود، به تثبیت این اندیشه کمک بیشتری خواهد کرد.

نظرات کاربران
تعداد نظرات کاربران : ۰

روزنامه فرهیختگاننظرسنجی

مناظره‌های دور دوم، چقدر شما و اطرافیانتان را به مشارکت در انتخابات ترغیب کرده است؟



مشاهده نتایج

یادداشتهای روزنامه فرهیختگانیادداشت

دبیرکل انجمن علمی اقتصاد شهری ایران و عضو هیات‌علمی دانشگاه آزاد:

فساد مانع مشارکت مردم در اقتصاد خیزش مدیریتی لازمه جهش تولید

زینب کرد، مسئول واحد زنان و خانواده اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل:

قانون جوانی جمعیت نگاهی مردانه دارد

بحران آموزش‌وپرورش- بخش دوم؛

ایرادهای ساختاری و راهکارهای تحولی

رضا نقدبیشی، مدیرکل تحلیل و نظارت بر امور پژوهشی؛

تجویز سه‌گانه برای تقویت علم داده در دانشگاه

حادثه 16 آذر 1332 یادآور اعتراض علیه حضور آمریکایی‌ها در دانشگاه تهران بود؛

5 وظیفه دانشگاهیان برای ساخت آینده کشور

«فرهیختگان» نرخ انتشار مقالات علمی پژوهشگران ایران را بررسی می‌کند؛

شروط ارتقای علمی اساتید هیچ منطقی ندارد!

علی عربی، استادیار گروه جامعه‌شناسی دانشگاه شهید چمران اهواز:

دانش محلی؛ دروازه ورود به کارآفرینی

حسین پناهی، فعال دانشجویی:

آیین‌نامه جدید کارورزان خوب اما ناکافی

7 نکته درباره آغاز سال ‌تحصیلی؛

مهر 1402، دانشگاه زنده است

درباره حواشی ماجرای دانشکده علوم اجتماعی که ادامه دارد؛

پای ایران و قانون بایستید

عباسعلی رهبر، عضو هیات‌علمی دانشگاه علامه طباطبایی:

6 ویٰژگی منظومه معرفتی جهاد تبیین امام حسن مجتبی

مهدی نوید‌ادهم، رئیس دبیرخانه هیات موسس دانشگاه آزاد:

۶ کارکرد ویژه راهپیمایی اربعین