به گزارش «فرهیختگان»، قطعا خواندن نظر کارشناسان بعد از دیدار فینال لیگ قهرمانان آسیا میتواند جذابیتهای خاص خودش را داشته باشد و فوتبالدوستان واقعی در فضایی بهدور از کریخوانی میتوانند با خواندن این اظهارنظرها متوجه شوند که چه عواملی باعث شکست نماینده کشورمان شده است. بعد از بازی پرسپولیس-اولسانهیوندای کرهجنوبی با امیر حاجرضایی، کارشناس فوتبال کشورمان دقایقی همکلام شدیم.
او به خبرنگار «فرهیختگان» گفت: «برای تحلیل این بازی باید کمی وسیعتر از صحبتهایی که در فضای مجازی مطرح میشود به این دیدار نگاه کنیم. از نظر من تیم یحیی بهجز 20 دقیقه ابتدایی بازی که تحت فشار حریفش قرار داشت در بقیه زمان بازی تیمی جنگنده و برتر در میدان بود و در بدترین دقایق، بازی بهصورت متعادل و در میانه میدان دنبال میشد.»
او ادامه داد: «من پرسپولیس را تیم برتر زمین دیدم و واقعا تصورش را نمیکردم که این تیم کرهای تا این حد قابل کنترل باشد. البته برخی به نداشتن تعویضهای زیاد در پرسپولیس معترض هستند اما حرف من این است که مگر وقتی 2 بر یک عقب است یک مربی بدش میآید که با ایجاد تغییر در تیمش خون تازهای به رگهای تیمش بدمد؟ اما یحیی داشتههایش کم بود و روی نیمکت بازیکنی که در فاز هجومی بتواند به کارش بیاید را در اختیار نداشت.»
کارشناس فوتبال کشورمان خاطرنشان کرد: «یحیی در این بازی آرمان رمضانی و علی شجاعی که مهرههای هجومیاش بودند را به زمین مسابقه فرستاد و شاید نبود امیری و پهلوان خیلی بهضرر این تیم تمام شد. با این حال تصور من بر این است که گلمحمدی هیچ اشتباهی در این بازی نداشت و هم ترکیب این تیم و هم تغییراتی که در بازی رخ داد درست بود. البته انتظار دیگری هم نمیرود. درست است که همه حق دارند که نظرشان را بیان کنند اما هیچ فردی بیشتر از یک مربی از شرایط تیمش خبر ندارد و او حتی از خانوادهاش بیشتر در کنار تیمش حضور دارد و در این شرایط باید به او بابت برخی تصمیماتش حق داد.»
حاجرضایی همچنین اشاره کرد: «ما تا به حال 4 مرتبه با سپاهان، ذوبآهن و پرسپولیس به فینال لیگ قهرمانان آسیا رسیدهایم اما هر بار ناموفق بودهایم ولی برای توجیه این شکستها بهدنبال داور و AFC نروید چراکه عوامل ناموفقی فوتبال ایران در داخل کشور هستند. من از فوتبال حرفهای حرف نمیزنم چون از آن دور هستیم اما در فوتبال معمولی کجا دیدهاید که یک تیم در طول یک سال سه چهار تا مدیر عوض کند؟»
او در پایان خاطرنشان کرد: «تا زمانی که این مشکلات در فوتبال پابرجا باشد باید چند وقت یک بار دور هم جمع شویم و علت ناکامیها را بررسی کنیم و این موضوع قطعا ادامهدار شده و حسرت فوتبال ما بیشتر از قبل هم میشود.»
* نویسنده: آرش محمدی، روزنامهنگار