به گزارش «فرهیختگان»، این چند اظهار نظر متناقض از مسئولان را بخوانید، تا کلاف سردرگم تعطیل نشدن روزهای سیاه کرونایی را دریابید.
ناجی، عضو کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا: تنها چاره ما این است که باید بهصورت جدی حداقل ۳-۲ هفته در زمانی که شیوع و فوتیها افزایش مییابد، جامعه را به سکون دربیاوریم، یعنی اجبار کنیم افراد در خانهها بمانند.
ظفرقندی، رئیس نظامپزشکی: برای تنفس بیمارستانها و کمتر شدن شدت ابتلا، تهران نیاز به تعطیلی دو هفتهای دارد.سرِ چشمه را میشود با بیل گرفت اما اگر پُر شد مهارش خیلی سخت خواهد شد.
مینو محرز، عضو ستاد ملی مقابله باکرونا: رئیسجمهور دستور تعطیلی تهران را صادر کرده اما استانداری موافقت نمیکند! عدم تعطیلی تهران فاجعه است. وقتی کسی برای جان مردم اهمیت قائل نمیشود مردم باید خودشان رعایت کنند.
مسعود مردانی، عضو کمیته علمی ستاد ملی مبارزه با ویروس کرونا: نظر ما این بود که تهران تعطیلی کامل داشته باشد؛ در این صورت ممکن است گردش ویروس متوقف شود.
محسن هاشمی، رییس شورای شهر تهران: در تهران روزانه ۱۵۰ تا ۲۰۰ انسان به دلیل ابتلا به کرونا و آلودگی هوا کشته میشوند و این میزان تلفات در هیچ شهری در جهان وجود ندارد.
محسنیبندپی، استاندار تهران: برای تعطیلی دو هفتهای تهران پیشنهادی داده شد، اما زمانی که ابعاد تعطیلی بررسی شد تصمیم گرفته شد که فعالیت گروههای دو، سه و چهار از ساعت ۱۸ به بعد متوقف شود. تعطیلی کامل دو هفتهای تهران فعلا منتفی است.
پیام طبرسی، رئیس بخش عفونی بیمارستان مسیح دانشوری: تا دیروز همه میگفتند که لازم است این اتفاق رخ بدهد، حتی خود آقای استاندار میگفتند باید تعطیل بشود ولی احتمالا یک ملاحظاتی وجود داشته که این اتفاق رخ نداده. دوهفته تعطیلی مسکن است، باید دوهفته تعطیل میکردند بعد بازگشاییها را با دقت انجام میدادند.
یک نماینده در مجلس: مجلس پیگیر قرنطینه دو هفتهای تهران است. ۲ بار این طرح به ستاد ملی کرونا ارسال شده اما آن را رد کردهاند.
رئیسی، سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا: موضوع تعطیلی دو هفتهای تهران اصلا در ستاد ملی مطرح نشده است.
هر روز بیش از ۴۰۰ نفر میمیرند و تهران عزادارترین شهر در روزهای کرونایی است.