به گزارش «فرهیختگان»، امیر محبیان کارشناس مسائل سیاسی در گفتوگو با «فرهیختگان» به تحلیل منازعات سیاسی اخیر در سطح مسئولان پس از لغو جلسه سران قوا پرداخت که در ادامه آمده است.
پس از بازدید میدانی قالیباف از بیمارستان و بخش بیماران کرونایی، جلسه سران قوا که قرار بود روز دوشنبه برگزار شود، کنسل شد و این مساله به مناقشهای رسانهای علیه رئیسجمهور و رئیسمجلس تبدیل شد، درباره نسبت این جو رسانهای با مشکلات مردم ارزیابی شما چیست؟
بهنظر میرسد مردم به اندازه کافی مشکلات دارند، مردم باید بهعنوان حلال مشکلات به مسئولان خود نگاه کنند، نه اینکه آنها را مسالهای جدید برای خود ببینند.
نیاز نیست مسئولان درباره اختلافات خود در تریبونها فریاد بزنند
مردم به اندازه کافی دغدغه دارند و لازم است مسئولان دغدغههای جدید برای مردم ایجاد نکنند. اینکه آنها تصمیم میگیرند بهدلیل نگرانی از انتقال کرونا جلسات خود را تعطیل کنند یا خیر، با صحبت غیررسانهای و میان یکدیگر نیز شدنی است و نیاز نیست درباره همه مباحث و اختلافات خود در تریبونها فریاد بزنند.
مسئولان باید گرهگشای مردم باشند
برخی روحانی را بهدلیل احتیاطی که داشته، نقد میکنند و برخی دیگر قالیباف را بهدلیل حضور میدانی در بیمارستان مورد انتقاد قرار میدهند. این رویه درست است؟ نظر شما در این خصوص چیست؟
من معتقدم خوب است مسئولان کشور به فکر سلامتی خود باشند ولی به اندازه احتیاطی که برای خود میکنند برای سلامت مردم هم ارزش قائل شوند.
مسئولان خدمتگزار مردم هستند، نه یک ژن برتر با خون رنگینتر! نمیشود مسئولان بهگونهای عمل کنند که مردم احساس کنند سلامتی مردم اهمیتی ندارد ولی سلامتی آنها اهمیت ویژهای دارد.
مشاهده وضعیت مردم از پشت ماشینهای ضدگلوله درست نیست
مردم میگویند مشکلات باید به شکل جدی و میدانی رصد و حلوفصل شود، ارزیابی شما از این جهت چیست؟ اگر بخواهید به احصای مشکلات مردم و لزوم کار میدانی بپردازید به چه مواردی اشاره میکنید؟
مشکلات مردم پیچیده نیست، چون همه از مشکلات اطلاع دارند، البته مسئولان تا خود را طبقه برتر احساس کنند و تنها رضایت مردم را از پشت ماشینهای ضدگلوله بخواهند ببینند و لبخندهای مردم را دلیل بر رضایت آنها بدانند، به معنی حل مشکلات مردم نیست و این نشان میدهد آنها درک درستی از مشکلات مردم ندارند.
مسئولان مشاورانی از بین مردم داشته باشند
بهنظر بنده مشکلات و مسائل مردم بسیار روشن است و مردم هر لحظه آن را احساس میکنند؛ لذا مسئولان برای اینکه این مشکلات را احساس کنند، کافی است حداقل اگر خود بین مردم نمیروند، مشاورانی از بین مردم داشته باشند یا نظرات مردم را درک کنند و بدانند و بهدنبال حل آنها باشند.
مردم احساس میکنند مشکلات آنها احساس نمیشود
متاسفانه بهنظر میرسد مردم این احساس را ندارند که همان مشکلات و مسائلشان بین مسئولان نیز احساس میشود و این نوعی از بیاعتمادی را نشان میدهد و که متولیان امر نباید بر این بیاعتمادی بیفزایند.
دست مسئولان است که گره از کار مردم باز میکند نه زبان آنها
آن چیزی که مردم بدان دقت میکنند زبان مسئولان نیست، بلکه دست مسئولان است که گره از کار آنها باز میکند یا خیر و در غیر این صورت مسئولان دائما همان مشکلاتی که مردم با گوشت و خون خود احساس میکنند، به زبان میآورند و برای این مردم تکرار میکنند.
گویی حلال مشکلات باید فرد دیگری باشد نه آنها! لذا بهنظر میرسد مسئولان وظیفه دارند بهجای اینکه بیش از حد این مشکلات و دغدغهها را برای مردم تکرار کنند باید بار این مشکلات را کمتر و گرهها را باز کنند.
اخبار مرتبط:
دولت و مجلس و حامیانشان بهجای توجه به مشکلات اصلی مردم درگیر یک چالش بیمنطق شدهاند