بهترین‌های مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا به انتخاب آاس اسپانیا
بخش عربی سایت روزنامه آاس اسپانیا در گزارشی 8بازیکن برتر تیم‌های صعودکننده به این مرحله در دور مقدماتی را انتخاب کرد که در ادامه به بررسی عملکرد آنها در 6بازی ابتدایی تیم‌هایشان در این تورنمنت می‌پردازیم.
  • ۱۳۹۹-۰۷-۰۶ - ۱۰:۳۲
  • 00
بهترین‌های مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا به انتخاب آاس اسپانیا
مطهری و شجاع؛ ستاره‌های سرخابی‌ در آسیا
مطهری و شجاع؛ ستاره‌های سرخابی‌ در آسیا

به گزارش«فرهیختگان»، با پایان مرحله گروهی رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا در منطقه غرب، چهره 8تیم برتر صعودکننده به دور یک‌هشتم نهایی مشخص شد و رقابت‌های این دور نیز به‌دلیل فشردگی زیاد مسابقات از دیروز آغاز شد. بخش عربی سایت روزنامه آاس اسپانیا در گزارشی 8بازیکن برتر تیم‌های صعودکننده به این مرحله در دور مقدماتی را انتخاب کرد که در ادامه به بررسی عملکرد آنها در 6بازی ابتدایی تیم‌هایشان در این تورنمنت می‌پردازیم.

پدرو کانده (شباب الاهلی امارات)

این تیم اماراتی در دور گروهی خوش‌شانس بود که به لطف کنار گذاشتن الهلال از ادامه مسابقات، توانست راهی مرحله بعد شود و پس از پاختاکور، در رتبه دوم گروه B قرار گرفت. آنها در دور گروهی موفق شدند تنها 3گل به ثمر برسانند که سهم کانده اسپانیایی 2گل بود و نقش مهمی در صعود تیمش به دور بعد داشت. این مهاجم 32ساله پس از درخشش در فصل گذشته در ترکیب بنی‌یاس راهی الاهلی شد. او در تیم سابقش 18گل در طول فصل به ثمر رساند و نشان داد مهاجمی توانمند و گلزن است. دقت شوت‌های او در این مسابقات بالای 50درصد بوده و در محوطه جریمه حریفان نیز بسیار خطرناک است و می‌تواند دروازه هر تیمی را تهدید کند.

امیرارسلان مطهری (استقلال ایران)

استقلال به لطف برتری 3 بر صفر برابر الاهلی عربستان توانست جواز حضور در مرحله حذفی این تورنمنت را کسب کند. آنها در آخرین دیدار مرحله گروهی خود تنها نیاز به برد داشتند و درنهایت موفق به انجام این کار شدند تا به‌همراه این تیم عربستانی صعود کنند. امیرارسلان مطهری ستاره این تیم در مرحله گروهی بود که دوگل برای تیمش زد تا پایه‌گذار صعود آبی‌ها به یک‌هشتم نهایی باشد. این چهارمین دوره حضور مطهری در لیگ قهرمانان آسیاست و پیش از این در سال‌های 2015 به‌همراه نفت تهران، 2018 با پیراهن تراکتور و سال قبل نیز در ترکیب ذوب‌آهن حضور در این مسابقات را تجربه کرده بود. او در 4مسابقه‌ای که برای تیمش انجام داد در 21 دوئل رودررو با بازیکنان حریف موفق بوده است و به‌خوبی با جاگیری میان مدافعان حریف صاحب توپ‌شده و ضربات دقیق خود را به‌سمت دروازه حریف روانه می‌کند.

جلال‌الدین ماشاریپوف (پاختاکور ازبکستان)

پاختاکور امسال بالاخره به انتظار 10ساله هوادارانش پایان داد و توانست به دور حذفی لیگ قهرمانان صعود کند. ستاره این تیم در دور گروهی جلال‌الدین ماشاریپوف بود که با عملکرد خوب خود توانست این تیم را در صدر جدول گروه خود قرار دهد. او در هفته نخست گل اول تیمش در این مرحله را وارد دروازه شباب الاهلی کرد و 7ماه بعد در آخرین بازی تیمش نیز دروازه شهرخودرو ایران را گشود تا صدرنشینی تیمش در این مرحله قطعی شود. ماشاریپوف در طول این مسابقات دو پاس‌گل هم داد تا پاختاکور با 3برد و یک تساوی و به‌عنوان صدرنشین راهی دور بعد شود. این بازیکن 27ساله قدرت دریبل‌زنی بالایی دارد و بهترین بازیکن تیم ازبکستانی در انجام دریبل‌های موفق در طول این تورنمنت بوده است.

شجاع خلیل‌زاده (پرسپولیس ایران)

دیگر نماینده ایران در این مسابقات پیش از آخرین دیدار خود برابر شارجه امارات که با پیروزی پرگل 4 بر صفر همراه بود با مشکلاتی در خط حمله روبه‌رو بود و در گلزنی چندان موفق ظاهر نشده بود. بازیکنی که به کمک خط حمله این تیم آمد شجاع خلیل‌زاده بود که درکنار سیدجلال حسینی در خط دفاعی عملکرد خوبی ارائه کرد و در گلزنی هم برای تیمش موفق ظاهر شد. او در طول این مسابقات دوگل برای پرسپولیس زد و نقش مهمی در صعود این تیم به دور بعد ایفا کرد. خلیل‌زاده 31ساله همچنین در خط دفاع نیز آمار موفقی داشت و با 53بار بازپس‌گیری توپ و 18دفاع موفق، یکی از نفرات مهم تیم در طول این تورنمنت بوده است.

بغداد بونجاح (السد قطر)

این تیم قطری در گروه خود دوم شد اما مهاجم الجزایری با زدن 4گل بین بهترین‌های مسابقات تا اینجا قرار داشته است. بونجاح در سال 2018 نیز در ترکیب السد عملکرد بسیار خوبی داشت و توانست با 13گل زده عنوان آقای‌گلی مسابقات را به خود اختصاص دهد. السد در آن دوره تا نیمه‌نهایی رسید و امسال هم فعلا موفق به صعود از گروه خود شده است و بونجاح با زدن 4گل در سه مسابقه نمایشی عالی داشته است. او با داشتن بازیکنان بازیسازی چون اکرم عفیف و سانتی کازورلا در پشت‌سر خود امید زیادی به ادامه این روند خوب دارد و تا اینجای کار توانسته 11شوت درون چارچوب در آمار خود ثبت کند. السد در دور بعدی باید رودرروی پرسپولیس به میدان برود.

عبدالمجید السواط (التعاون عربستان)

التعاون مسابقات را بسیار قدرتمند و خوب آغاز کرد و با کسب 2برد خود را به‌عنوان یکی از مدعیان صعود مطرح کرد. اما آنها سه بازی بعدی خود را باختند و برای صعود تنها به پیروزی در دیدار آخر خود مقابل الدوحیل قطر نیاز داشتند. التعاون این دیدار را با یک‌گل برد و توانست به‌عنوان تیم دوم گروه راهی یک‌هشتم نهایی شود. بی‌شک موثرترین بازیکن تیم در طول این تورنمنت عبدالمجید السواط بوده که از سال 2017 در این باشگاه حضور دارد. السواط در این دوره 6پاس کلیدی و خطرناک برای هم‌تیمی‌هایش ارسال کرده و 11پاس موفق نیز در یک‌سوم تهاجمی تیمش داشته است. او در دیدار رفت برابر الدوحیل نیز یک‌گل زد تا برتری تیمش در این دیدار را قطعی کند.

عبدالرزاق حمدالله (النصر عربستان)

این تیم قدرتمند عربستانی در همان هفته پنجم صعود خود به دور بعد را قطعی کرده بود و بازی پایانی آنها در گروه برای قطعی‌شدن صدرنشینی این تیم بود. آنها در هر 5بازی ابتدایی خود بدون شکست بودند و تنها در هفته آخر به العین باختند. یکی از ستاره‌های مهم النصر عبدالرزاق حمدالله، مهاجم مراکشی این تیم بود که در 29سالگی در اوج آمادگی قرار دارد و بهترین عملکرد خود را در این تورنمنت ارائه کرده است. او درحالی که تنها 4بازی برای تیمش انجام داده با 5گل زده بهترین گلزن این تورنمنت تا این مرحله بوده و این آمار را در حالی به‌جای گذاشته که تنها  فرصت گلزنی داشته است.

سلمان الموشر (الاهلی عربستان)

الاهلی صدرنشینی گروه نخست مسابقات را به لطف درخشش سلمان الموشر، وینگر 31ساله خود به‌دست آورد. الموشر در سال 2014 از الهلال راهی این تیم شد و در این مدت همواره یکی از بازیکنان تاثیرگذار تیمش بوده است. او توانایی بازی در کناره‌ها و همچنین به‌عنوان مهاجم مرکزی را دارد و با آمار خوب بیش از 50درصد دریبل موفق یکی از ارکان موفقیت الاهلی در دور گروهی بوده است. او در دور گروهی موفق شد 2گل در 4بازی برای تیمش به ثمر برساند و راه صعود تیمش را هموار کند.

 * نویسنده :  سیامک خاجی،  روزنامه‌نگار

مطالب پیشنهادی
نظرات کاربران
تعداد نظرات کاربران : ۰