به گزارش «فرهیختگان»، عیسی زارعپور صبح امروز در حاشیه بازدید از پارک فناوری پردیس در جمع خبرنگاران با اشاره به راهاندازی پارک اقتصاد دیجیتال برای توسعه امور اقتصادی اظهار داشت: پارک اقتصاد دیجیتال بهمنظور توسعه امور اقتصادی در دستور کار دولت سیزدهم قرار دارد زیرا که اقتصاد دیجیتال یک موضوع کلیدی و بین بخشی است که چندین وزارتخانه نیز درگیر آن هستند.
وی افزود: هدفگذاریهای لازم برای توسعه اقتصاد دیجیتال طراحی شده و از آنجا که در خال حاضر حدود 5 درصد از تولید ناخالص ملی مبتنی بر اقتصاد دیجیتال است در تلاش هستیم تا پایان سال تولید ناخالص ملی مبتنی بر اقتصاد دیجیتال را به 10 درصد افزایش دهیم.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در ادامه گفت: در برخی از کشورها اقتصاد دیجیتال 30 تا 40 درصد پیشرفت دارد و لازم به یادآوری است که توسعه اقتصاد دیجیتال نیاز به زیرساختهای ویژه دارد تا مراکز اقتصاد دیجیتال شکل بگیرد.
زارعپور با اشاره به اقدامات انجام شده برای توسعه اقتصاد دیجیتال بیان کرد: راهاندازی نخستین مجموعه در این حوزه را در معاونت علمی و فناوری بهزودی کلید میزنیم.
وی با تأکید بر ضرورت دسترسی همه مردم به شبکه ملی اطلاعات و اینترنت اظهار داشت: در حال حاضر حدود 8 هزار روستا به اینترنت دسترسی ندارد و با هدف گذاری انجام شده تا پایان سال 1401 دسترسی تمام روستاها به شبکه ملی ارتباطات محقق میشود.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه بسیاری از زیرساختهای آموزشی و کسب و کار به ارتباطات گره خورده است ابراز داشت: در دوران همهگیری کرونا مردم برای انجام کارهای روزمره خود به اینترنت نیاز دارند و تأمین زیرساختهای لازم برای دسترسی همگان به اینترنت ضروری است.
وی ادامه داد: در حال حاضر برای حمایت از شرکتهای دانشبنیان با نقطه مطلوب فاصله زیادی داریم و باید اکوسیستم و زیستبوم شرکتهای دانشبنیان را در کشور بهگونهای طراحی کنیم که در ادامه مسیر به حلال مشکلات تبدیل بشوند.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: حرکت بزرگی که از گذشته شروع شده باید باقدرت در دولت سیزدهم ادامه و نتیجه آن در زندگی روزمره مردم تجلی پیدا کند.
زارعپور با اشاره به حمایت از شرکتهای فعال در حوزه آی.تی گفت: وزارت ارتباطات در دوره جدید مأموریتهایی برای شرکتهای فعال در این حوزه تعریف و از حرکت هدفمند آنها در راستای خدماترسانی به مردم حمایت میکند.
وی گفت: هدف ما این است که مردم طعم شیرین استفاده راحت و بهینه از اینترنت را در زندگی روزمره بچشند در حوزه فناوری به مردم خدمت کنیم.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ادامه داد: خدمات موردنیاز در نقشه راه این وزارتخانه را به شرکتها پیشنهاد میدهیم و هر شرکتی که انجام بدهد در چارچوب حمایت ما قرار میگیرد.
زارعپور با بیان اینکه زیرساختهای ارتباطی برای این حجم تقاضا طراحی نشده و در دوران کرونا درخواستها بیش از 2 برابر افزایش یافته است، توضیح داد: دلیل کندی اینترنت این است که در حال حاضر زیرساختها با تقاضا همخوانی ندارد.
وی افزود: تمام تلاش ما در وزارت ارتباطات این است که در کوتاه مدت شاهد گسترش خدمات در این حوزه باشیم و به همکاران مأموریت دادیم تا مشکلات اینترنت در مناطق گزارش شده به شکل ویژه بررسی و رسیدگی شود.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در پایان خاطرنشان کرد: هدف ما تقویت زیرساختهای اینترنت پرسرعت در کشور است و نگرانی جدی در این حوزه نداریم.