به گزارش «فرهیختگان آنلاین»، محسن جدیدی، مدیر دفتر مطالعات، برنامهریزی و تعالی علوم رفتاری معاونت علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی در گفتوگو با ایسکانیوز درباره فعالیتهای این دفتر در حوزه حکمرانی دوران پساکرونا اظهارکرد: «چالشهای زندگی بشر میتواند بر روی پیوستاری از انواع بلایای طبیعی تا مسائل کوچک فردی گسترده باشد. در طول قرن گذشته با ظهور پیشرفتهای صنعتی و علمی، دامنه چالشهایی که زندگی انسان را بهخطر انداختهاند، از قالب طبیعی به قالب تصنعی تغییر ماهیت داشته و از آن جمله میتوان به بیماریهای زیستی نوظهور اشاره کرد.»
وی افزود: «طی دو ماه گذشته جهان با پدیده منحوسی به نام ویروس کرونا روبهرو شده است که باعث شده تمام سازماندهیهای راهبردی و روانی- اجتماعی کشورها تحتتأثیر قرار بگیرد. صرفنظر از اینکه شیوع این ویروس تعمدا یا سهوا بوده باشد، اکنون میطلبد که متخصصان حوزه های مختلف علمی و نخبگان برای مدیریت، مهار، برونرفت و همچنین چالشهای پساکرونا به اندیشهورزی و سیاستگذاری مناسب اقدام کنند.»
مدیر دفتر مطالعات، برنامهریزی و تعالی علوم رفتاری ادامه داد: «دانشگاه آزاد اسلامی حسب جایگاه ملی خود نیز پس از ابلاغ بخشنامه کرونا توسط دکتر محمدمهدی طهرانچی، فعالیت خود را در سطح ملی آغاز کرد. معاونت علومانسانی و هنر نیز این وظیفه خطیر را به مرکز مطالعات، برنامهریزی و تعالی علومانسانی و هنر سپرد. در این مرکز با توجه به پتانسیل بسیار بالا و قوی هر یک از دفاتر زیرمجموعه کارگروههای چابک و تخصصی با همکاری اعضای هیات علمی سراسر کشور بهسرعت فعال شده و برای چالشهای پساکرونا رویکرد سیاستگذارانه علمی را اتخاذ کردند.»
وی تصریح کرد: «دفتر مطالعات، برنامهریزی و تعالی علومرفتاری نیز با توجه به ماموریتها و اهداف سازمانی خود، کارگروه تخصصی ویژهای را با همکاری استادان نخبه سراسر کشور تشکیل داد و فعالیتهای خود را بهصورت جدی و منظم شروع کرد. فعالیتها و اقدامات انجام شده این کارگروه در خصوص چالشها و راهبردهای پساکرونا در سه سطح کلان، میانه و خرد دستهبندی شد که در کل 18 موضوع اساسی به تصویب کارگروه رسید؛ همچنین موضوعات برای تدوین گزارشهای سیاستگذارانه به هر یک از اعضای پیشنهاددهنده محول شد.»