به گزارش «فرهیختگان آنلاین»، به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، حجت الاسلام والمسلمین دکتر ابراهیم کلانتری معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی در اختتامیه بیست و چهارمین دوره مسابقات شفاهی قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه باید بتوانیم از هدایتهای قرآن کریم در زندگی خود نهایت استفاده را ببریم، گفت: این مسابقات مقدمه ای برای برگزاری مسابقات ملی قرآن و عترت است که امسال به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی، آذرماه در شیراز برگزار خواهد شد.
وی با بیان اینکه بزرگترین، پاکترین و مؤثرترین برنامه فرهنگی در دانشگاه، فعالیت های قرآنی است، گفت: باید در زمینه آموزش، قرائت، حفظ، تدبر، تفسیر و عملیاتی کردن مفاهیم قرآن در تمام زوایای زندگی فردی و اجتماعی تلاش خود را به کار بریم.
دکتر کلانتری افزود: پیامبر اکرم(ص) نیز از همین زاویه آموزش، حفظ، ترویج و مأنوس کردن مسلمانان آن عصر را با قرآن و آیات وحی انجام دادند و انقلاب بزرگ پیامبر اکرم(ص) شکل گرفت و یک تحول عظیم رقم خورد.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان کرد: اسلام در بدترین و آلودهترین فضای آن روزها از طرف خداوند به عنوان دین آسمانی فرستاده شد و پیامبر از طریق قرآن جهان را فتح کرد و ما نیز باید با برخورداری از همین نعمت بزرگ آسمانی کارهای خود را با معیار قرآن پیش ببریم.
دکتر کلانتری تأکید کرد: بی شائبه ترین کاری که یک انسان فرهنگی می تواند انجام دهد برخورداری از هدایتها و نور قرآن است.
وی در ادامه با بیان اینکه امروز عصاره جامعه قرآنی دانشگاه آزاد اسلامی در این مراسم حضور دارند، گفت: یکی از مهمترین نکات این است که تلاش کنیم در مدارج قرآنی پیشرفت کرده و در جا نزنیم، این نگاه اسلام است که انسان باید پله های صعود را طی کرده و اوج بگیرد. مرحله اول در این حرکت رسیدن به پیام های اولیه قرآن است که در ادامه باید به سمت بطن قرآن و بهره مند شدن از آن حرکت کرد.
دکتر کلانتری با بیان اینکه ما در جامعه اسلامی از این جهت ضعیف عمل کردهایم، گفت: وظیفه ما در دانشگاه این است که در این راستا حرکت کرده تا هم خود رشد کرده و هم برای رشد جامعه تلاش کنیم. این حرکت با ابلاغ بخشنامه اجرایی نخواهد شد، بلکه یک وظیفه الهی و قرآنی است.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه با بیان اینکه یکی از نکات مهم دیگر این است که متأسفانه فرهنگ قرآن و ارزشهای قرآنی در جامعه نهادینه نشده است، گفت: ما در دانشگاه وظیفه داریم تا تمام تلاش خود را در راستای نهادینه شدن ارزش های قرآنی در زندگی شخصی و اجتماعی به کار بریم تا توجه به قرآن در صدر قرار گیرد. نباید هیچ تضادی بین حرف و عمل در زمینه مباحث قرآنی وجود داشته باشد.
وی خاطرنشان کرد: در کشور اسلامی ایران، 80 میلیون جمعیت معتقد به قرآن وجود دارد، از اینرو باید در تمام زمینه های زندگی از جمله دانشگاه و کلاس درس آموزه های قرآنی وجود داشته باشد.
دکتر کلانتری در پایان خطاب به شرکت کنندگان مسابقات قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی گفت: با تمام وجود از آموزه های خود مراقبت کرده و به آن عمل کنید و تمام تلاش خود را به کار برید تا به معنای واقعی کلمه مبلغ قرآن باشید.