تاریخ : Mon 09 Oct 2023 - 03:12
کد خبر : 85906
سرویس خبری : نقد روز

دنیای وارونه صهیونیست‌ها

اقدامات ضد صهیونیستی جهان شمول و فراتر از جامعه مسلمانان؛

دنیای وارونه صهیونیست‌ها

از زمان تاسیس رژیم‌صهیونیستی تاکنون تبلیغات رسانه‌ای ابزاری بوده است که سردمداران این رژیم با استفاده از آن روی جنایات خود سرپوش گذاشته‌اند. تبلیغاتی که با بزرگ‌نمایی هولوکاست آغاز شد تا غصب سرزمین فلسطینیان را مشروعیت بخشد و همچنان نیز تداوم دارد تا هیچ جنبش ضد‌صهیونیستی نتواند در جهان قد علم کند.

فرهیختگان:از زمان تاسیس رژیم‌صهیونیستی تاکنون تبلیغات رسانه‌ای ابزاری بوده است که سردمداران این رژیم با استفاده از آن روی جنایات خود سرپوش گذاشته‌اند. تبلیغاتی که با بزرگ‌نمایی هولوکاست آغاز شد تا غصب سرزمین فلسطینیان را مشروعیت بخشد و همچنان نیز تداوم دارد تا هیچ جنبش ضد‌صهیونیستی نتواند در جهان قد علم کند. علی‌رغم این تلاش‌ها اما حجم جنایات صهیونیست‌ها به قدری هست که نتوان آن را به‌طور کامل از دیدگان مردم دنیا پنهان کرد. مطابق یک نظرسنجی که شبکه جهانیBBC و موسسه گلوبال اسکن به‌طور مشترک در سال 2011 در 19 کشور مختلف جهان انجام داده بودند، اکثریت مردم در تضاد با راهبرد سردمداران رژیم‌صهیونیستی و آمریکا از به رسمیت شناختن فلسطین به‌عنوان یک کشور مستقل حمایت کرده بودند. نهایتا نیز فشار افکار عمومی باعث شد تا در 29 نوامبر 2012 اکثریت اعضای مجمع عمومی سازمان ملل به عضویت ناظر فلسطین در این سازمان رای مثبت دهد. در دهه گذشته جنگ‌های متعدد دیگری بین رژیم‌صهیونیستی و فلسطین درگرفته که حاصل آن خشونت حداکثری علیه مردم فلسطین و کشتار صدها زن و کودک بوده است و می‌توان توقع داشت با بازنشر تصاویر جنایات صهیونیست‌ها اقبال عمومی مردم جهان به سمت دفاع از حقوق مردم فلسطین بسیار بیشتر از مقداری شده باشد که در سال 2011 بود.جلوه‌ای از این حمایت را در استادیوم خانگی سلتیک مشاهده کردیم جایی که تماشاگران پرچم‌های فلسطین را به نشانه حمایت از عملیات طوفان الاقصی به اهتزاز در آوردند، امروز همان‌طور که رهبر انقلاب اردیبهشت‌ماه سال جاری در دیدار با مسئولان نظام و سفرای کشورهای اسلامی تاکید کردند: «مساله‌ فلسطین یک مساله‌ صرفا اسلامی نیست؛ یک مساله‌‌ انسانی است؛ یعنی در دنیا هر کسی چه مسلمان، چه غیر‌مسلمان واقعیت‌های حوادث فلسطین را بداند، با رژیم غاصب طرف خواهد شد؛ مقابله خواهد کرد.» در ادامه به بررسی نوع نگاه هریک از گروه‌ها و جنبش‌های جهانی که با هدف حمایت از آرمان فلسطین شکل گرفته‌اند خواهیم پرداخت.
بسیاری از مردم مسلمان شبه‌قاره هند به‌دلیل آنکه خود نیز زمانی تحت استعمار خلفای عثمانی و همچنین قدرت‌‌های خارجی مانند بریتانیا، فرانسه، روسیه و آمریکا بوده‌اند و هنوز نیز خاطرات دوران این استعمار در حافظه جمعی‌شان باقی است، نگاهی متفاوت به قضیه فلسطین دارند. در نگاه مردم منطقه، رژیم‌صهیونیستی باقی‌مانده جریان استعمار غربی در آسیاست. در غرب آسیا، گروه‌هایی چون حماس، جهاد اسلامی، حزب‌الله لبنان و حشدالشعبی عراق پرچمداران مبارزه با رژیم‌صهیونیستی هستند که تنها راه بازگشت آرامش به منطقه را نابودی رژیم‌صهیونیستی می‌دانند. در شرق آسیا نیز مردم دو کشور پرجمعیت اندونزی و مالزی که نزدیک 300 میلیون نفر جمعیت دارند، از بزرگ‌ترین مراکز تفکرات ضدصهیونیستی در آسیا هستند. علاوه‌بر این کشور‌های مسلمان، در سایر کشور‌ها چون کره‌جنوبی، ژاپن، چین و... نیز گروه‌هایی وجود دارند که گا‌هی در واکنش به جنایات صهیوینست‌‌ها دست به اعتراض می‌زنند.
گرایش‌های ضدصهیونیستی در آفریقای جنوبی بسیار عمیق است و گروه‌ها، سازمان‌ها و کمپین‌‌های مختلفی به این حوزه ورود کرده‌اند. مردم آفریقای جنوبی که خود سال‌ها نظاره‌گر جنایات رژیم آپارتاید در این کشور بودند، اقدامات صهیونیست‌‌ها علیه فلسطینی‌‌ها را تکرار همان آپارتاید می‌خوانند و به‌همین‌دلیل هم از فلسطینی‌‌ها حمایت می‌کنند. از سال‌ها قبل فعالان حقوق بشر در این کشور که 80 درصد جمعیت آنها را مسیحیان تشکیل می‌دهند، خواستار تحریم محصولات رژیم‌صهیونیستی بودند. در سال 2012، حزب کنگره ملی آفریقای جنوبی حمایت خود را از جنبش BDS(بایکوت و تحریم‌رژیم‌صهیونیستی در خرید و فروش) اعلام کرد. یکی از حامیان تحریم تل‌آویو، ‌کلیسای انگلیکن آفریقای جنوبی (ACSA) است که به جنبش بین‌المللی «بایکوت، عدم‌سرمایه‌گذاری و تحریم» علیه رژیم‌صهیونیستی پیوست. آفریقای جنوبی یکی از کشور‌هایی است که هرساله در آن مراسم روز جهانی قدس نیز برگزار می‌شود.

برای خواندن متن کامل گزارش، اینجا را بخوانید.