تاریخ : Mon 14 Mar 2022 - 00:02
کد خبر : 70679
سرویس خبری : جهان شهر

هزار زخم بر شیطان

اقدامات بازدارنده جبهه مقاومت رژیم‌صهیونیستی را آسیب‌پذیرتر از همیشه کرده است

هزار زخم بر شیطان

صبح روز گذشته(22 اسفند) 12 موشک بالستیک از سمت شرق عراق، تاسیسات اطلاعاتی رژیم‌صهیونیستی در شهر اربیل مرکز اقلیم کردستان را نابود کردند.

سیدمهدی طالبی، خبرنگار گروه بین‌الملل: صبح روز گذشته(22 اسفند) 12 موشک بالستیک از سمت شرق عراق، تاسیسات اطلاعاتی رژیم‌صهیونیستی در شهر اربیل مرکز اقلیم کردستان را نابود کردند.
براساس گزارش خبرنگار شبکه اسکای‌نیوز عربی در اربیل، موشک‌ها به نزدیکی کنسولگری درحال ساخت آمریکا که پس از تکمیل بزرگ‌ترین کنسولگری این کشور در جهان خواهد بود، اصابت کرده‌اند. هرچند این موشک‌ها به ساختمان کنسولگری آسیبی وارد نکرده‌اند اما تعدادی از ساختمان‌های ویلایی را در این محدوده ویران کرده‌اند. این ساختمان‌ها محل استقرار تیم‌های اطلاعاتی رژیم‌صهیونیستی بوده‌اند.
به نظر می‌رسد صهیونیست‌ها برای افزایش ضریب حفاظت از خود در اقلیم کردستان عراق در مناطقی مستقر می‌شوند که در محدوده امنیتی تاسیسات آمریکا قرار دارد.
با این حال تسلط اطلاعاتی محور مقاومت بر تحرکات صهیونیست‌ها در شمال عراق و همچنین مجهز بودن این محور به موشک‌های نقطه‌زن باعث شد مواضع آنها با دقتی مثال‌زدنی هدف قرار گیرد.
گفته می‌شود این عملیات در پاسخ به شهادت دو تن از مستشاران نظامی ایران در سوریه که توسط صهیونیست‌ها به شهادت رسیده‌اند، صورت گرفته است.
سرهنگ پاسدار احسان کربلایی‌پور و سرهنگ پاسدار مرتضی سعیدنژاد روز دوشنبه هفته گذشته(16 اسفند) در حمله هوایی جنگنده‌های رژیم‌صهیونیستی به حومه دمشق به شهادت رسیدند.

با این وجود تحولات منطقه نشان می‌دهد حمله مقاومت به مواضع رژیم‌صهیونیستی در شمال عراق اهداف دیگری نیز داشته است. در هفته‌های اخیر مقامات صهیونیست سفرهایی به کشورهای خلیج‌فارس داشته‌اند که به‌ویژه در بحرین شائبه‌هایی را درباره احتمال استقرار نظامی صهیونیست‌ها در این کشور ایجاد کرده است. این درحالی است که کشورهای دیگر ازجمله امارات اعلام کرده‌اند روابط‌شان با صهیونیست‌ها تنها سیاسی و تجاری خواهد بود.

با توجه به بروز نشانه‌هایی در بحرین درباره احتمال ورود این کشور به فرآیند همکاری نظامی با صهیونیست‌ها به نظر می‌رسد حملات موشکی مقاومت به اربیل پیامی سنگین به منامه نیز بوده‌اند.

محور مقاومت تصمیم گرفته است با وارد آوردن ضرباتی متعدد و پردامنه به صهیونیست‌ها حضور این رژیم در منطقه را از خلیج‌فارس تا مدیترانه از بین ببرد. این حملات در سال‌های اخیر به‌شدت افزایش یافته‌ و تقریبا نشان داده‌ که در حوزه پیرامونی محور مقاومت محدودیتی برای انجام عملیات ضدصهیونیست‌ها وجود ندارد. در ادامه به برخی از عملیات‌هایی اشاره شده که عمدتا رسانه‌ها به‌ویژه رسانه‌های صهیونیست ادعا کرده‌اند محور مقاومت آنها را علیه تل‌آویو انجام داده است.

1 - 20 اردیبهشت 1397.10 می‌2018: حمله با 20 موشک و راکت به بلندی‌های اشغالی جولان

20 اردیبهشت 1397 صهیونیست‌ها در حمله‌ای موشکی به پایگاه تی-4 در حمص 7 تن از مستشاران ایران در سوریه را به شهادت رساندند. این عملیات درحالی انجام شد که به دنبال حمله شیمیایی به شهر دوما که به دولت سوریه نسبت داده می‌شد کشورهای غربی قصد حمله به این کشور را داشتند.

صهیونیست‌ها به همین جهت و برای ناکارآمد‌سازی پدافند سوریه 7 مستشار نظامی ایران را که در امور مخابراتی و راداری تخصص داشتند به شهادت رساندند. تل‌آویو در آن برهه فکر می‌کرد به دلیل سایه سنگین حمله پیش روی غرب به سوریه، ایران به این رژیم پاسخی نخواهد داد. کشورهای غربی در 25 فروردین حمله‌ای پرسروصدا و محدود به سوریه داشتند و در پی آن نیز در روز 18 اردیبهشت دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور پیشین آمریکا خروجش از برجام را اعلام کرد.

در همین راستا و تنها دو روز پس از خروج واشنگتن از برجام و برای ترسیم خطوط قرمز دربرابر غرب و رژیم‌صهیونیستی نیروهای محور مقاومت در 20 اردیبهشت بلندی‌های اشغالی جولان را با 20 موشک و راکت سنگین مورد حمله قرار دادند که در این حمله تعدادی از پایگاه‌های اطلاعاتی رژیم منهدم شده و تعدادی از افسران صهیونیست نیز به هلاکت رسیدند.

2- 14 آبان 1397/ 5 نوامبر 2018: کشته شدن 2 صهیونیست در تل‌آویو

در روز یکشنبه 14 آبان 1397 انفجار یک خودروی بمب‌گذاری شده در جنوب تل‌آویو منجر به کشته شدن دست‌کم دو صهیونیست شد. به دلیل وجود جو امنیتی در سرزمین‌های اشغالی و حالت پادگانی این رژیم اطلاعات چندانی درباره افراد ترورشده منتشر نشد.

 3 -بهار 1399/2020: بهار سوزان فلسطین اشغالی(حمله سایبری)

رژیم‌صهیونیستی می‌گوید در جریان حملات پرشدت سایبری در اواسط بهار سال 1399، 6 بخش از تجهیزات آب مربوط به کشاورزی در مزارع این رژیم مورد حملات سایبری قرار گرفتند. تل‌آویو با ایجاد مسیرهای آب‌رسانی در سرزمین‌های اشغالی به دنبال استفاده بهینه از زمین‌های مختلف در فلسطین و ایجاد شهرک‌های جدید برای گسترش صهیونیست‌ها در جغرافیای فلسطین و همچنین افزایش ظرفیت مهاجران است.

4 - 27 تیر 1399/ 17 جولای 2020: حمله سایبری به تاسیسات کشاورزی صهیونیست‌ها

رسانه‌های رژیم‌صهیونیستی جمعه ۲۷ تیرماه سال 1399 اعلام کردند که هکر‌ها موفق شده‌اند تا به دو نقطه از تاسیسات کشاورزی این رژیم نفوذ کنند.

به گفته این رسانه‌ها یکی از این تاسیسات ایستگاه‌ پمپاژ یک کیبوتص(مزرعه کشاورزی اشتراکی) در منطقه جلیله علیا در شمال فلسطین اشغالی بود و تاسیسات دوم نیز یک زیرساخت مرتبط با آب در منطقه «یهودا» در جنوب قدس بود که هکرها موفق شدند در حملات سایبری کنترل این دو تاسیسات را در اختیار بگیرند.

5- 27 تیر 1399/ 17 جولای 2020: حمله سایبری به زیرساخت‌های 16 شهر در فلسطین اشغالی

یک گروه ناشناس از انتقامجویان سایبری 27 تیرماه 1399 مسئولیت یک حمله سایبری بی‌سابقه علیه زیرساخت‌های رژیم‌صهیونیستی را برعهده گرفتند. در این حملات زیرساخت‌های برق در 16 شهر رژیم‌صهیونیستی ازجمله دو شهر تل‌آویو و حیفا مورد حمله قرار گرفتند که در پی آن برق بسیاری از نقاط این شهرها دچار قطعی شد.

6- 4 و 5 شهریور 1399/ 25 و 26 آگوست 2020: حمله به 2 مکان از شبکه آب‌رسانی در شمال و جنوب فلسطین اشغالی

گروه‌های مقاومت یکی از اصلی‌ترین نقاط آسیب‌پذیری رژیم‌صهیونیستی را ایجاد اخلال در شبکه شهرک‌سازی این رژیم می‌دانند. صهیونیست‌ها در تلاش هستند تا با صرف سرمایه‌گذاری کلان حضور خود را در بسیاری از مناطق فلسطین اشغالی از طریق ساخت سکونتگاه‌های جدید تثبیت کنند. از این رو گروه‌های مقاومت تمرکز زیادی روی آسیب‌رسانی بر شبکه آب‌رسانی به این مناطق دارند که عنصر اصلی در گسترش شهرک‌سازی‌ها در فلسطین اشغالی است.

از این رو یکی از این حملات در روزهای 4 و 5 شهریور دست‌کم 2 مکان از شبکه آب‌رسانی در شمال و جنوب فلسطین اشغالی را مورد حمله قرار داده و به مدت دو روز آنها را از دسترس صهیونیست‌ها خارج کرد.

7- اواخر آذر 1399/ اواسط دسامبر 2020: وقوع دو آتش‌سوزی بزرگ در پالایشگاه حیفا

پالایشگاه نفت حیفا که در دومین شهر بزرگ رژیم‌صهیونیستی واقع شده اولین و بزرگ‌ترین پالایشگاه این رژیم است. با توجه به محدودیت‌های سرزمینی فلسطین اشغالی این شهر و تاسیسات نفتی‌اش نقطه اصلی تامین انرژی صهیونیست‌ها به‌شمار می‌رود و از این رو یکی از اهداف عمده مقاومت برای مبارزه با تل‌آویو است. این پالایشگاه بارها مورد هدف قرار گرفته که یکی از موارد آن مربوط به اواخر آذرماه سال 1399 است که در آن دو آتش‌سوزی شدید در پالایشگاه حیفا رخ داد.

8- 16 بهمن 1399/ 4 فوریه 2021: وقوع چند انفجار در منطقه صنعتی پتروشیمی حیفا

در 16 بهمن 1399 چندین انفجار تاسیسات نفتی حیفا را در منطقه صنعتی پتروشیمی این شهر لرزاند. حیفا به دلیل وجود پالایشگاه نفت، تاسیسات پتروشیمی و همچنین مخازن آمونیاک ستون انرژی صهیونیست‌ها و البته یک بمب بزرگ است.

9- 8 اسفند ۱۳۹۹/ 26 فوریه 2021: انفجار کشتی «هلیوس رِی» در دریای عمان

رژیم‌صهیونیستی پس از آغاز روابط رسمی خود با امارات تلاش کرد تجارت خود را با این کشور گسترش داده و همزمان به این بهانه دست به اقدامات اطلاعاتی و نظامی در منطقه خلیج‌فارس بزند.

در 8 اسفند یک کشتی مخصوص حمل خودرو که به شرکت «هلیوس رِی» رژیم‌صهیونیستی تعلق داشت و از پرچم باهاما استفاده می‌کرد در دریای عمان منفجر شد. این کشتی متعلق به رامی اونگار، دوست نزدیک یوسی کوهن، رئیس سابق موساد است.

10- 5 فروردین 1400/ 25 مارس 2021: انفجار کشتی «لوری» در دریای عمان

یک کشتی کاتینربر با نام «لوری» که در مالکیت صهیونیست‌ها قرار داشت و با پرچم پاناما از بندر دارالسلام پایتخت تانزانیا عازم هند بود، در روز پنجم فروردین ۱۴۰۰ مورد حمله موشکی قرار گرفت.

11- 22 فروردین 1400/ 11 آوریل 2021: کشته شدن یک صهیونیست در انفجار خودرویی در تل‌آویو

روز یکشنبه 22 فروردین ماه یک صهیونیست به دنبال انفجار خودرویی در شهر خولون در تل‌آویو کشته شد. پلیس این رژیم درباره این حادثه اعلام کرده بود که احتمالا چسباندن یک بمب به خودرو باعث انفجار آن شده است. در این حادثه شدت انفجار به حدی بود که خودرو به‌طور کامل از بین رفته و به خودروهای اطراف نیز آسیب‌هایی وارد آمده بود. با این حال جو امنیتی موجود در سرزمین‌های اشغالی باعث شده این حادثه از سوی مقامات تل‌آویو در سکوت باقی بماند.

12- 24 فرورردین 1400/13 آوریل 2021: حمله پهپادی به اربیل و کشته شدن ژنرال صهیونیست

عوامل اطلاعاتی رژیم‌صهیونیستی با همکاری مقامات اقلیم کردستان و با حفاظت آمریکا در شمال عراق مستقر شده‌اند. این عوامل اطلاعاتی از کردستان عراق برای جذب تروریست و ارسال تیم‌های ترور و خرابکار به ایران بهره می‌گیرند.

در روز 24 فروردین 1400 حمله پهپادی نیروهای مقاومت به اربیل باعث کشته شدن دست‌کم یک مهره کلیدی موساد شد.

13- ۲۴ فروردین ۱۴۰۰/13 آوریل 2021: حمله به کشتی «هایپریون ری»  نزدیک سواحل الفجیره امارات

کشتی «هایپریون ری» که حامل خودرو بوده و به شرکت صهیونیست «رِی شیپینگ» تعلق داشت 24 فروردین 1400 هدف حمله موشکی یا پهپادی قرار گرفت. این حمله درحالی انجام شد که دو روز پیش از آن یک خرابکاری توسط صهیونیست‌ها به تاسیسات هسته‌ای نطنز آسیب‌هایی را وارد کرده بود.

14- 1 اردیبهشت 1400/ 21 آوریل 2021: انفجار در کارخانه موشک‌سازی تومر

تصاویر منتشرشده از سرزمین‌های اشغالی در اول اردیبهشت۱۴۰۰ انفجاری بسیار بزرگ را در تاسیسات موشک‌سازی تومر در مرکز فلسطین اشغالی حکایت داشت. این انفجار تاسیساتی بسیار پیشرفته را منهدم کرد که سازنده موتور موشک‌هایی مانند موتور‌های موشک‌های پدافند هوایی پیکان، موتور ماهواره‌بر «شاویت» و همچنین سامانه‌های پدافند هوایی «اِلراد» ELRAD بود.

15 -2 اردیبهشت 1400/ 22 آوریل 2021: حمله موشکی به تاسیسات دیمونا

دوم اردیبهشت۱۴۰۰ یک فروند موشک زمین‌به‌زمین بسیار پیشرفته پس از شلیک از خاک سوریه موفق شد پس از ورود به شمال فلسطین اشغالی تا مرکز این سرزمین پیش رفته و در نزدیکی تاسیسات هسته‌ای دیمونا هدفی را مورد اصابت قرار دهد. نکته مهم درباره شلیک این موشک عدم رهگیری آن توسط سامانه‌های پدافند هوایی گسترده و پرتعداد رژیم‌صهیونیستی بود.

16- ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۰/۳۰ آوریل ۲۰۲۱: آتش‌سوزی در پالایشگاه نفت حیفا

اردیبهشت1400 یکی از نقاط عطف در وارد آمدن زخم‌های متعدد به رژیم‌صهیونیستی است، به‌گونه‌ای‌که در این برهه تاسیسات متعددی در حوزه‌های مختلف در رژیم‌صهیونیستی دچار انفجار یا حریق شدند. در 10 اردیبهشت 1400 رسانه‌های رژیم‌صهیونیستی اعلام کردند یکی از تأسیسات پالایشگاه نفت «بی ز ان -BZN» در بندر حیفا دچار آتش‌سوزی شده است.

17- 12 اردیبهشت 1400/ 2 می ‌2021: وقوع آتش‌سوزی گسترده در نزدیکی فرودگاه بن‌گوریون

باتوجه به محدودیت‌های سرزمینی در فلسطین اشغالی فعالیت‌های هوایی بین‌المللی در این سرزمین در فروگاه بین‌المللی دیوید بن‌گوریون متمرکز شده است. از این‌رو یکی از اهداف مهم محور مقاومت برای مسدودسازی مسیر ورود اشغالگران جدید به فلسطین اشغالی مسدود‌سازی این فرودگاه است. از این‌رو فرودگاه بن‌گوریون در 12 اردیبهشت سوزان سال 1400 شاهد وقوع آتش‌سوزی بود.

18- 19 اردیبهشت 1400/ 9 می ‌2021: انفجار در کارخانه شرکت نظامی رافائل

شرکت رافائل یک شرکت مهم اسلحه‌سازی صهیونیست‌هاست که در زمینه‌های راداری و الکترونیک سوابق زیادی دارد. در روز 19 اردیبهشت 1400 تاسیسات این شرکت نیز دچار آتش‌سوزی شدند.

19- 21 اردیبهشت 1400/ 11 می ‌2021: آسیب منجربه مرگ علیه آوی هار ایوان، رئیس پیشین سازمان فضایی رژیم‌صهیونیستی

مرگ آوی هار ایوان، رئیس اسبق سازمان فضایی رژیم‌صهیونیستی در میانه جنگ 11 روزه می ‌2021 در روز 21 اردیبهشت 1400 به‌دنبال وقوع آتش‌سوزی در هتل محل اقامتش در شهر عکا با از دست دادن هوشیاری خود مدتی را با کمک دستگاه‌های تنفسی به زندگی ادامه داده و در روز 17 خرداد جان باخت.

بنی گانتز، وزیر دفاع رژیم‌صهیونیستی پس از مرگ وی در پیامی توئیتری نوشت: «من از مرگ آوی هار ایوان، کسی که جایزه امنیت اسرائیل را گرفت و برای امنیت اسرائیل زحمات زیادی کشیده ناراحتم. او در عکا زخمی شد و بر اثر جراحت درگذشت.»

20- 3تیر 1400/ 24 ژوئن 2021: وقوع آتش‌سوزی در حومه فرودگاه بن‌گوریون

فرودگاه بن‌گوریون هدفی اصلی برای گروه‌های مقاومت است و به همین دلیل درجریان جنگ 11 روزه می ‌2021 بارها به‌دلیل حملات موشکی نیروهای مقاومت غزه به تعطیلی کشانده شد. پس از آن نیز در روز 3 تیر 1400 وقوع آتش‌سوزی در اطراف فرودگاه بن‌گوریون که در حومه تل‌آویو واقع شده است، این فرودگاه را با بحران روبه‌رو ساخت.

21- ۱۲ تیر ۱۴۰۰/ 3 جولای 2021: انفجار کشتی صهیونیستی «تیندال» در اقیانوس هند

کشتی کانتینربر «تیندال» در تابستان 1400 با پرچم لیبریا از بندر جده عربستان راهی بندر جبل‌علی در امارات شده بود که در روز 14 تیر این سال در شمال اقیانوس هند به‌وسیله موشک یا پهپاد مورد هدف قرار گرفت. این کشتی به «شرکت دریانوردی زودیاک» تعلق داشت که در مالکیت «ایال اوفر» سرمایه‌دار صهیونیست قرار داشت.

22- 16 تیر 1400/ 7 جولای 2021: کشته و زخمی شدن 5 صهیونیست در انفجار بندر جبل‌علی امارات

در 16 تیر 1400 انفجار یک کانتینر در بندر «جبل‌علی» امارات باعث شد به یک تیم 6نفره صهیونیست که در این بندر مستقر بودند آسیب‌هایی جدی وارد شود. درپی این حمله سه صهیونیست کشته و دو نفر دیگر نیز زخمی شدند.

23- 7 مرداد 1400/ 29 جولای 2021: انفجار نفتکش «مِرسِر استریت» در دریای عمان

«مِرسِر استریت» که مدیریت آن برعهده شرکت صهیونیستی «شرکت دریانوردی زودیاک» بود روز 7 مرداد 1400 در دریای عمان مورد حمله پهپادی قرار گرفت. ادعا می‌شود این حمله به تلافی تهاجم صهیونیست‌ها به منطقه ضبعه سوریه صورت گرفت.

24- 23 آبان 1400/ 14 نوامبر 2021: انفجار مهیب در جنوب تل‌آویو

رسانه‌های صهیونیستی روز 23 آبان سال‌جاری اعلام کردند وقوع یک انفجار باعث آتش‌سوزی در پارکینگی طبقاتی در جنوب تل‌آویو شد. با این‌حال به‌دلیل سانسور اطلاعات این انفجار جزئیاتی از آن در دسترس نیست.

25- 28 دی 1400/18 ژانویه 2022: انفجار در پایگاه نظامی قدس

روز 28 دی‌ماه یک پایگاه نظامی صهیونیست‌ها به‌وسیله یک بمب منفجر شد. این پایگاه در نزدیکی منطقه «میشور ادومیم» واقع شده بود و به‌دنبال انفجار در آن دست‌کم دو نظامی صهیونیست مجروح شدند.

26- 18 بهمن 1400/ 7 فوریه 2022: انفجاری مهیب در ریشون لتسیون

روز 18 بهمن رسانه‌های صهیونیستی اعلام کردند انفجاری سهمگین منطقه ریشون لتسیون در اطراف تل‌آویو را به‌شدت لرزانده است. گفته می‌شود شدت انفجار به‌حدی بوده که مناطق حولون، باتی‌یام و نِس‌زیونا که با ریشون لتسیون فاصله دارند نیز شنیده شده است.

27- 17 اسفند 1400/8 مارس 2022: انفجارهای شدید اطراف تل‌آویو

ساکنان مناطق مرکزی فلسطین اشغالی مدعی شدند صدای انفجارهایی مهیب منازل آنان را لرزانده است.

به گزارش شبکه 12 رژیم‌صهیونیستی، صدای انفجارها در شهرهای تل‌آویو، ریشون لتسیون، باتی‌یام و یافنی شنیده شده است. نهادهای نظامی صهیونیستی مدعی شده‌اند صدای این انفجارها به‌دلیل رزمایش دریایی بوده است.

در همین رابطه مطالب زیر را بخوانید:

سیدرضا صدرالحسینی، کارشناس مسائل منطقه در گفت‌وگو با «فرهیختگان»:

آمادگی نظامی ایران اکنون بیش از حد بازدارندگی ‌است (لینک)

 

سعدالله زارعی، کارشناس مسائل خاورمیانه در گفت‌وگو با «فرهیختگان»:

مسیر دفاعی ایران و مذاکرات هسته‌ای دو مسیر متفاوت است (لینک)

 

جعفر قنادباشی، کارشناس مسائل خاورمیانه در گفت‌وگو با «فرهیختگان»:

حمله ایران به پایگاه اربیل بازدارندگی دفاعی ایجاد می‌کند (لینک)

 

حسن هانی‌زاده، کارشناس مسائل منطقه در گفت‌وگو با «فرهیختگان»:

ایران حق دارد کانون‌های ناامنی علیه خود را از بین ببرد (لینک)