سعید ذکایی، مدیرعامل شرکت «پارس پلیمر شریف» و فارغالتحصیل کارشناسیارشد مهندسی مواد دانشگاه صنعتی شریف بهعنوان یکی از مدیران دانشبنیان فعال در این نمایشگاه گفت: «شرکت ما در حوزه تولید ترکیبات پیشرفته پلیمری برای صنایع مختلف همچون قطعهسازی خودرو، لوازم خانگی، بستهبندی، لوازم الکتریکی کار میکند و بهنوعی یک صنعت میانی بین صنایع بالادستی پتروشیمی و صنایع پاییندستی قطعهسازی است. مجموعه ما نخستین شرکتی است که در ایران تاییدیه دانشبنیان گرفته و بیش از 220 نفر پرسنل با ظرفیت 24هزار تن تولیدات در سال دارد.» وی ادامه داد: «شرکت ما یک شرکت کاملا مستقل و خصوصی است و هیچ ارتباط حقوقی با دانشگاه ندارد، اما چون یکی از اعضای هیاتمدیره شرکت، استاد دانشگاه شریف بوده و من نیز دانشآموخته این دانشگاه بودم، پسوند شریف، بهنوعی یک ارتباط معنوی با دانشگاه است؛ البته که ما دفتر شروع کار در مرکز رشد دانشگاه شریف ایجاد کردیم و طبیعتا ارتباطات و تعاملاتی که دانشگاه یا مرکز رشد برایمان در آغاز راه ایجاد کرد، مفید بود و برگزاری چنین نمایشگاههایی که مقامات کشوری نیز حضور دارند، تعامل ما را با مقامات سطح اول کشور نزدیکتر کرده و فرصتهای ایجاد کار را نیز افزایش میدهد.»
بهگفته فارغالتحصیل کارشناسیارشد مهندسی مواد دانشگاه صنعتیشریف، اگر مسئولان پیرو بازدیدهایشان از چنین نمایشگاههایی خواستار پیگیری تعاملات باشند، قطعا برگزاری این رویدادها مفید و تاثیرگذار خواهد بود؛ چراکه بهواسطه برگزاری این نمایشگاه ارتباط رودررویی صورت میگیرد که میتوان پیشنهادها و چالشها را بهصورت مستقیم بیان کرد و شاهد بازخورد آن بود. مدیرعامل شرکت «پارس پلیمر شریف» در ادامه با اشاره به اینکه این مجموعه در حوزه کامپاندینگ یک جریانسازی نیز کرده است، توضیح داد: «ما سهم دانش فنی را در این حوزه در کشور افزایش دادهایم. در آغاز کار بسیاری از شرکتها بهصورت سنتی کار میکردند و رویکرد ما، ایجاد یک مرکز نوآوری برای این کار و فعالیتهای پژوهشی بسیار بود که موجب شد این اقدام بهعنوان یک ترند غالب در این صنعت جا بیفتد.» ذکایی ادامه داد: «برای چالشهای اساسی و مهم حوزه فناورانه در کشور نباید دنبال راهکارهای ساده باشد، بلکه مشکلات باید در سطوح بالا ریشهیابی شود؛ از حل مسائل بینالمللی همچون تحریم که بهعنوان یک عامل کلیدی در سرمنشاء بسیاری از مشکلات شروع میشود تا فرآیندهایی که در طول این سالها مشکلساز شده است. یک تیم قوی و برنامهریزی ساختارمند میخواهد تا به این چالشها پایان دهد.»
فارغالتحصیل کارشناسیارشد مهندسی مواد دانشگاه صنعتی شریف با اشاره به پیشنهاد خود برای افزایش فعالیتهای فناورانه در دانشگاهها گفت: «باید ساختار تحصیلات تکمیلی از حالت یکنواخت و نسخه واحد پیچیدن به این سمت برود که هر دانشگاه ماموریت ویژه خودش را داشته باشد، تعداد دروس اختیاری باید بسیار بالا باشد تا علاقهمندان در حوزههای خود اطلاعات کسب کنند. مراکز نوآوری و فناوری باید بهعنوان حد واصل بین دانشگاه و صنعت فعالتر باشند. تعامل مستقیم دانشگاه با صنعت ضعیف است؛ چراکه دانشگاه بیشتر تحقیقات پایه انجام میدهد. در همهجای دنیا این واسطه نیاز است و باید به آن توجه شود.»