تاریخ : Wed 10 Nov 2021 - 01:19
کد خبر : 63395
سرویس خبری : دانشگاه

هنوز تا ایده‌آل‌ها فاصله داریم

«فرهیختگان» به مناسبت «هفته قرآن و عترت دانشگاه» فعالیت‌های قرآنی دانشگاه‌ها را بررسی کرد

هنوز تا ایده‌آل‌ها فاصله داریم

اگرچه ارزیابی دقیق فعالیت‌های قرآنی دانشگاه‌ها نسبت‌به گذشته نیازمند مطالعه دقیق و پژوهش گسترده‌ای است، اما به‌نظر می‌رسد به‌ویژه با ظهور کرونا در دوسال گذشته، حجم فعالیت‌ها و کیفیت برنامه‌های این حوزه با چالش مواجه شده است.

فرزانه کرمی، روزنامه‌نگار: شورای هماهنگی فعالیت‌های قرآن و عترت دانشگاه‌ها 18 تا 24 آبان‌ماه را «هفته قرآن و عترت دانشگاه» نام‌گذاری کرده تا بهانه باشد برای جلب‌توجه بیشتر دانشگاه به‌سمت قرآن درگیر شدن مخاطبان گسترده نهاد علمی کشور با فضای قرآنی که مطمئنا برکات مختلفی هم برای دانشجویان و دانشگاهیان خواهد داشت. اگرچه ارزیابی دقیق فعالیت‌های قرآنی دانشگاه‌ها نسبت‌به گذشته نیازمند مطالعه دقیق و پژوهش گسترده‌ای است، اما به‌نظر می‌رسد به‌ویژه با ظهور کرونا در دوسال گذشته، حجم فعالیت‌ها و کیفیت برنامه‌های این حوزه با چالش مواجه شده است. کمتر دانشگاهی را می‌توان یافت که امروز با طرح‌های خلاقانه درجهت افزایش مخاطبان فعالیت‌های قرآنی قدم برداشته یا برنامه‌ریزی مناسبی درجهت پرورش استعدادهای قرآنی داشته باشد. بدون شک متولی برنامه‌های حوزه قرآن و عترت دانشگاه‌ها، معاونت‌های فرهنگی و دفاتر نهاد نمایندگی مقام‌معظم‌رهبری در دانشگاه‌ها هستند. از همین‌رو سراغ مسئولان نهاد و یکی از معاونان فرهنگی دانشگاه‌ها رفتیم تا ضمن بررسی عملکرد قرآنی دانشگاه‌ها، آسیب‌شناسی کوتاهی در این حوزه داشته باشیم که در ادامه می‌خوانید.

در همین رابطه مطالب زیر را بخوانید:

معاون فرهنگی دانشگاه خوارزمی: تقویت برنامه‌های قرآنی نیازمند توجه بیشتری در بودجه است (لینک)
 
مسئول نهاد نمایندگی مقام‌معظم‌رهبری در دانشگاه تهران: برنامه ویژه‌ای برای تحقق فضای قرآنی در کشور وجود ندارد (لینک)
 
مسئول نهاد نمایندگی مقام‌معظم‌رهبری در دانشگاه علم‌وصنعت: نمی‌خواهیم تصدی‌گری کنیم، دانشجویان با رویکرد جدید وارد عرصه شوند (لینک)