تاریخ : Mon 25 Oct 2021 - 01:43
کد خبر : 62350
سرویس خبری : دانشگاه

رویکردمان به حوزه وحدت، علمی و پژوهشی است

مسئول دفتر تقریب مذاهب دانشگاه آزاد اسلامی خواف:

رویکردمان به حوزه وحدت، علمی و پژوهشی است

یکی از اهداف دفاتر تقریب این است که با رویکرد علمی و پژوهشی به جنبه وحدت نگاه کنیم. درواقع وحدت را از شعار و برگزاری سمینار، همایش‌ها، کتاب و مقالات دور کرده و به شکل عملی به آن پرداخته‌ایم. من معتقدم بهترین قشری که می‌توانند در تضمین وحدت جامعه در آینده نزدیک نقش ایفا کنند، دانشجویان هستند.

محمدفاروق آشکار، مسئول دفتر تقریب مذاهب دانشگاه آزاد اسلامی خواف گفت: «دفتر تقریب مذاهب دانشگاه آزاد اسلامی واحد خواف، به‌عنوان اولین دفتر تقریبی در اوایل تیر سال 89 در سطح کشور راه‌اندازی شد و به‌دلیل پتانسیل بالایی که این شهرستان در بین شهرهای کشور دارد، این دفتر افتتاح شد. در خواف 60 درصد از اهل تسنن و 40 درصد تشیع هستند، همچنین در آن پنج حوزه اهل تسنن و یک حوزه اهل تشیع وجود دارند و تمام علمای اهل تشیع و تسنن با برادری و اخوت با یکدیگر زندگی می‌کنند.»

او تصریح کرد: «یکی از اهداف دفاتر تقریب این است که با رویکرد علمی و پژوهشی به جنبه وحدت نگاه کنیم. درواقع وحدت را از شعار و برگزاری سمینار، همایش‌ها، کتاب و مقالات دور کرده و به شکل عملی به آن پرداخته‌ایم. من معتقدم بهترین قشری که می‌توانند در تضمین وحدت جامعه در آینده نزدیک نقش ایفا کنند، دانشجویان هستند.»

مسئول دفتر تقریب مذاهب دانشگاه آزاد اسلامی خواف بیان کرد: «دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی از بدو تاسیس عضو دفتر تقریب مذاهب شده‌اند تا جایی که درحال‌حاضر این دفتر حدود 700 عضو دانشجو دارد که به‌عنوان سفیران تقریب شناخته می‌شوند. آنان در کارگاه و کلاس‌ها با رویکردها و مشترکات تقریب آشنا و سپس وارد زندگی اجتماعی و شغلی خود می‌شوند.»

آشکار درخصوص هفته وحدت سخن به‌میان آورد و اظهار کرد: «در مدارس این شهرستان زنگ وحدت نواخته خواهد شد. در این شهرستان حدود 38 هزار دانش‌آموز و چهارهزار همکار فرهنگی حضور دارند، بنابراین یکی از زمینه‌های تقریب در حوزه دانش‌آموزان خواهد بود و همچنین دیدار با علمای اهل تسنن و تشیع در دستور کار قرار گرفته است.»

او ادامه داد: «تجلیل از خانواده‌های شاهد و ایثارگر و تقدیر از شاخصان تقریب نیز ازجمله برنامه‌های ما در هفته وحدت خواهد بود، همچنین کارگاه‌هایی با حضور دانشجویان برگزار شده و شعارمان این است که کانون‌ها و دفاتر تقریب باید فرهنگ آن را گسترش دهند، یعنی به دانشجویان اهل تسنن و تشیع در دانشگاه به چشم امت واحد نگریسته خواهد شد.»