نسیم شیرازی، روزنامهنگار: زمان زیادی از برگزاری مسابقات کشتی فرنگی گزینشی المپیک در آلماتی قزاقستان نمیگذرد، همان مسابقاتی که تعدادی از کشتیگیرانمان را راهی المپیک کرد. رقابتهایی که «محمدهادی ساروی» را هم راهی توکیو کرد تا در وزن 97 کیلوگرم روی تشک بزرگترین آوردگاه جهان برود. او که این روزها برای رسیدن به مدال المپیک همپای سایر کشتیگیران المپیکی، سخت تمرین میکند و دانشجوی دانشگاه آزاد هم بهشمار میرود، پاسخگوی سوالات ما شد. گفتوگوی «فرهیختگان» با ساروی را در ادامه میخوانید.
پنجمین سهمیه المپیک را بهدست آوردی و خودت را به المپیک رساندی، هدفت حضور در المپیک 2021 بود یا منتظر مدال وزن 97 کیلو باشیم؟
مسلما هدف هر ورزشکاری کسب مدال المپیک است و من همه تلاشم را برایش میکنم که بهترین نتیجه را در مسابقات المپیک بگیرم. از این رقابتها مدال میخواهم و برایش سخت تمرین میکنم. میخواهم بعد از قاسم رضایی دومین مازندرانیای باشم که مدال خوشرنگ کشتی فرنگی المپیک را بهدست میآورم.
با توجه به کرونا و وقفهای که در انجام مسابقات کسب سهمیه افتاد چطور برای مسابقات کسب سهمیه آماده شدی؟ با صددرصد آمادگی خودت در مسابقات بودی؟
در مسابقات جهانی «نور سلطان» که تازه از وزن 87 کیلو به 97 کیلو رفته بودم، وزنم نسبت به حریفانم کمتر بود و در آن مسابقات با وجود آمادگیای که داشتم، نتوانستم به مقامی دست پیدا کنم. گرچه بعد از آن مسابقه در رقابتهای آسیایی طلا گرفتم، ولی درحقیقت کرونا وقفهای را در برگزاری مسابقات ایجاد کرد که باعث شد بتوانم کمبود وزنی که داشتم را جبران کنم تا به وزن ایدهآلم برسم و در این رقابتها هم سهمیه بگیرم و هم مدال طلا.
مسابقات لیگ برتر کشتی کمکی به رشد فنی و تکنیکیات کرد؟
بله، لیگ برتر کشتی هم اتفاق خوب و مثبتی بود و خیلی به من کمک کرد؛ چراکه از وقتی کرونا آمده بود تمام مسابقات لغو شده بود و با این لیگ توانستیم توانایی خود را محک بزنیم و از شرایط آمادگیمان با خبر شویم که این کمک بزرگی بود.
گفتهای «قاسم رضایی» الگوی کشتیات است، توانستی برای این مدال از این قهرمان ملی کمک بگیری؟ برای حضورت در المپیک هم کنارت هست؟
بله، من خیلی زیاد مدیون آقای رضاییام و او خیلی در روند رو به رشد کشتی به من کمک کرد و خیلیخیلی در مدالهایی که گرفتم تاثیرگذار بوده است و همیشه از راهنماییها و کمکهایش بهره میبرم.
جدی ترین رقیبانت در المپیک کدام ورزشکاران هستند؟
اولویف کشتیگیر روس که رنک یک هم هست و کشتیگیر کشور ارمنستان که رنک دو است جدیترین رقیبانم در المپیک بهشمار میروند.
به چه چیزهایی برای رسیدن به مدال المپیک نیاز داری؟
درحال حاضر شرایط خوب است و زیر نظر کادرفنی تمریناتمان را دنبال میکنیم. مورد خاصی مدنظرم نیست که به آن نیاز داشته باشم و فکر میکنم همه چیز فعلا نرمال است.
حمایت فدراسیون و وزارت ورزش از فرنگیکاران چطور است؟
فدراسیون خانهکشتی را تعمیر و بازسازی کرد و خیلی شرایط از قبل بهتر شد، وضعیت خوابگاهها و دوشها بهتر شد که اینها به آرامش اردوها کمک کرده است و جا دارد که از مسئولان بابت این اقدامات تشکر کنم.
تمریناتت را برای بعد از مسابقات کسب سهمیه چطور پیش میبری؟
خب بعد از مسابقات سهمیه مدتی استراحت کردیم و الان هم در اردو زیر نظر کادرفنی تمریناتمان را پیگیری میکنیم. خداراشکر شرایط خوب است و انشاءالله بتوانیم با همین روند رو به رشد کارمان را ادامه بدهیم تا با بهترین آمادگی در مسابقات المپیک حضور پیدا کنیم و انشاءالله نتایج مثبتی هم در توکیو بگیریم.
از کادرفنی تیمملی کشتی بگو، کار با آقای بنا چطور است؟
واقعا از استاد بنا خیلی چیزها یاد گرفتم و افتخار شاگردی او را دارم که از این بابت خوشحالم. هم استاد بنا و هم کادرفنی خوبشان خیلی در روند رو به رشدم کمک کردند و امیدوارم که بتوانم در مسابقات المپیک جواب زحمتهایشان را با مدال بدهم.
شرایط جسمی و آمادگی روحی خودت و تیم این روزها چگونه است؟
خداراشکر هم من و هم سایر اعضای تیم شرایط خوبی داریم و تمریناتمان را جدیتر پیش میبریم تا به امید خدا بهترین نتایج را در مسابقات پیشرو بگیریم و دل مردم را شاد کنیم.
مسابقه بعدیات قبل از المپیک چه زمانی است؟
درحالحاضر تا المپیک تورنمنت لهستان را در پیش داریم که رنکینگ است و باید ببینم تصمیم کادرفنی تیمملی چه خواهد بود، اگر کادرفنی صلاح بدانند من هم اعزام میشوم.