به گزارش «فرهیختگان آنلاین» به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، مراسم تقدیر از کادر درمان و اعلام بیمارستان فرهیختگان بهعنوان بیمارستان سفید بدون کرونا، صبح امروز با حضور علی سروریمجد، مشاور رئیس و رئیس مرکز حوزه ریاست، روابط عمومی و هماهنگی استانهای دانشگاه آزاد اسلامی، فریدون حیدری، شهردار منطقه ۵ تهران، سیدمحمودرضا آقامیری، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران و جمعی از مدیران دانشگاهی و کادر درمانی در بیمارستان فرهیختگان برگزار شد.
پیام قدردانی معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی به کادر بیمارستان فرهیختگان
در ابتدای این مراسم، پیام قدردانی محسن نفر، معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی به کادر پزشکی و درمانی بیمارستان فرهیختگان، توسط حمیدرضا غلامرضایی، رئیس بیمارستان قرائت شد.
در متن پیام معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی آمده است:
«همکاران ارجمند و مدافعان سلامت در عرصههای درمانی دانشگاه آزاد اسلامی
در اواخر سال گذشته بیماری همه گیر کووید-۱۹، باعث تغییرات عظیمی در عرصههای سلامت جهانی شد و از طرفی در کشور عزیزمان در این ایام شاهد از خودگذشتگی و ایثار بزرگمردان و بزرگ زنانی بودیم که همچون دوران دفاع مقدس پا به عرصه نبرد گذاشتند و از جان و سلامت هموطنان دفاع کردند.
دانشگاه آزاد اسلامی نیز در این یاریرسانی بهعنوان یکی از نهادهای علمی و اجتماعی از روزهای ابتدایی شیوع این بیماری در کنار هموطنان حضور داشت.
بدین وسیله از همکاران شریف و ارجمند و ایثارگران مبارزه با ویروس کرونا در عرصههای درمانی دانشگاه آزاد اسلامی از اینکه در این شرایط دشوار، خطرات احتمالی را به جان خریده و با از خودگذشتگی به میدان مبارزه با ویروس کرونا و کمک به بیماران آمدند صمیمانه قدردانی کرده و آرزوی سلامتی، سعادت و موفقیت شما عزیزان و بهبودی کامل بیماران از درگاه خداوند متعال خواستارم.»
آقامیری: ویروس کرونا امتحان سخت بشریت در قرن ۲۱ بود
همچنین آقامیری در سخنانی با قدردانی از زحمات و خدمات کادر درمانی دانشگاه آزاد اسلامی در ارائه خدمات به بیماران کرونایی، اظهار کرد: اگر در مبارزه با ویروس کرونا ایثار و از خودگذشتگی پرستاران و کادر درمانی نبود، امروز کشور ما هم شرایط خوبی از نظر آمار جانباختگان نداشت. البته آمار کنونی هم متأثرکننده است و همگی باید تلاش کنیم تا کمتر شود.
وی خاطرنشان کرد: ویروس کرونا امتحان سخت بشریت در قرن بیست و یکم بود به طوریکه علم بشر را تحقیر و تهدید کرد و چنان بحرانی در جهان به وجود آورد که کرونا اولویت اول کشورها شد و اقتصاد، سیاست و دیگر مسائل در اولویتهای دیگر قرار گرفت. این موضوع نشان داد که بشر از نظر علمی هنوز در ابتدای راه است و هیچگاه فکر نمیکرد در مقابل یک ویروس آنقدر ضعیف باشد که نتواند با آن مقابله کند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران ادامه داد: با شیوع ویروس کرونا در کشور، روحیه ازخودگذشتگی و انساندوستی بار دیگر در کشور ما زنده شد و کادر پزشکی و درمانی و حتی کارکنان بخشهای خدماتی بیمارستانها در خط مقدم این جبهه قرار داشتند. دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران نیز سه بیمارستان بوعلی، امیرالمومنین (ع) و فرهیختگان را به پذیرش و مداوای بیماران کرونایی اختصاص داد.
آقامیری با ابراز خرسندی از اعلام بیمارستان فرهیختگان بهعنوان «بیمارستان سفید بدون کرونا»، گفت: با کاهش مبتلایان و بیماران کرونایی در کشور، در بیمارستان فرهیختگان بهعنوان یکی از سه بیمارستان دانشگاه آزاد اسلامی، خوشبختانه وضعیت سفید حاکم شد. در بیمارستان بوعلی تنها یک بخش به بیماران کرونایی اختصاص دارد و بیمارستان امیرالمؤمنین (ع) به دلیل کمبود بیمارستان در مناطق ۱۶ و ۱۹ ، همچنان درگیر کروناست و به این بیماران خدماترسانی میکند.
غلامرضایی: حدود ۹۰ درصد از بیماران مبتلا به کرونا در بیمارستان فرهیختگان بهبود یافتند
حمیدرضا غلامرضایی، رئیس بیمارستان فرهیختگان نیز با تبریک روز جهانی ماما و قدردانی از تلاش کادر درمان این بیمارستان در مقابله با ویروس کرونا، گفت: بیمارستان فرهیختگان ۲۱ بهمن سال ۹۷ با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دکتر ولایتی، رئیس هیئت مؤسس و هیئت امنای دانشگاه و دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی به بهرهبرداری رسید که تا اسفندماه سال ۹۸، در این بیمارستان بیش از ۱۲ هزار ویزیت، یک هزار و ۳۰۰ عمل جراحی و یک هزار آندوسکوپی انجام شده و تمامی بخشها در حال فعال شدن بود که با شیوع ویروس کرونا در کشور و با نظر محسن نفر، سیدمحمودرضا آقامیری و سیدعلس ابطحی، قرار شد بیمارستانهای دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم پزشکی تهران برای کمک به این بحران وارد عمل شوند.
وی افزود: با توجه به حساسیت موضوع، بخشهای زنان، اطفال، جراحی و داخلی بیمارستان فرهیختگان به حالت تعلیق درآمد و با ایجاد مسیر خاکستری و ICU ویژه کرونا، این بیمارستان ارائه خدمات تشخیصی و درمانی به بیماران کرونایی را بهطور رسمی آغاز کرد.
غلامرضایی خاطرنشان کرد: بیمارستان فرهیختگان از بحران کرونا بهعنوان فرصت استفاده کرد و توانست ضمن ارائه خدمت به بیماران، توانمندی خود را ارتقا دهد. در این مدت دو هزار بیمار مشکوک به کرونا در بیمارستان فرهیختگان ویزیت شدند. حدود ۲۰۰ نفر (۱۰ درصد) آنها نیاز به بستری داشتند و خوشبختانه حدود ۹۰ درصد از این بیماران بهبود یافتند. همچنین ۵۱ نفر از پرسنل و کادر درمانی این بیمارستان درگیر کرونا شدند و به جز شهید فتحالهی، همگی این بیماران بهبود یافتند.
رئیس بیمارستان فرهیختگان با بیان اینکه در این بیمارستان ۵۰۰ آزمایش CPR و ۱۸۰۰ سیتیاسکن ریه انجام شده است، گفت: بخش دیالیز و داروخانه بیمارستان فرهیختگان در این مدت فعال بود و با رعایت پروتکلهای بهداشتی، به ارائه خدمات میپرداخت.
وی خاطرنشان کرد: بیمارستان فرهیختگان علاوهبر بهرهمندی از کمکهای خیرین و واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی، از برنامههای تقویت روحیه که توسط شهرداری منطقه ۵ اجرا شد نیز برخوردار بود. / آنا