به گزارش «فرهیختگان آنلاین»، درحالی وارد آخرینماه کاری مجلس دهم میشویم که نمایندگان این مجلس کمانگیزهتر از هرزمان دیگر درحال فعالیت هستند و احتمالا برخی درانتظار فرارسیدن روز آخرند. از یکسو ماجرای ردصلاحیتها بهاضافه راینیاوردن تعداد زیادی از نمایندگان باعث پدیدآمدن چنین شرایطی شده و از سوی دیگر شیوع کرونا و تعطیلی چند هفتهای مجلس هم مزید برعلت. آنسوی ماجرا اما وضعیت متفاوت است و نمایندگان راهیافته به مجلس یازدهم پرانگیزهتر از گذشته درحال آماده شدن برای ورود به مجلس هستند، اخبار و روایتها هم گویای این است که بسیاری از نمایندگان درحال رایزنی و گفتوگو برای موضوعات مختلف مجلس آینده هستند، برخی درگیر طرحهای اقتصادی شدهاند، برخی دیگر با نمایندگان استانهای همجوار مسائل منطقهای را پیگیری میکنند، عدهای از همین حالا سراغ برنامه هفتم رفتهاند و جلسات خود را برای پیگیری این سند آغاز کردهاند و... دراینمیان البته طبیعی است که برخی هم بهدنبال رایزنیهای سیاسی برای تعیین رئیس آتی مجلس، اعضای هیاترئیسه، رئیس دیوان محاسبات و مرکز پژوهشها و همچنین روسای کمیسیونهای مجلس باشند.
اقتصادخواندهها فعالتر از دیگران
در میان این رفتوآمدها و رایزنیها شاید جدیترین بحثی که میان جمعی از نمایندگان درگرفته است، موضوع رسیدگی به مساله اقتصادی در مجلس آینده باشد، چیزی که قریببهاتفاق نمایندگان روی آن اجماع دارند و میگویند در سال اول باید تحولی در این زمینه صورت پذیرد. جمعی چندنفره از نمایندگان که هسته اصلی آن اقتصادخواندههای منتخب تهران هستند، چند وقتی هست که طرحها و ایدههای خود را رویهمریختهاند و تلاش میکنند بهطرح واحدی برای ساماندهی به وضعیت اقتصادی کشور برسند. در این جمع بهجز منتخبان تهران، افرادی چون مهدی طغیانی منتخب مردم اصفهان، محسن زنگنه منتخب مردم تربت و چند تن دیگر از دیگر حوزههای انتخابیه حضور دارند که بعضا بهخاطر حوزه کاری مشترک از سالها پیش در جلسات مختلف با یکدیگر همفکری کردهاند و حالا برای مجلس آینده درحال برنامهریزی هستند.
مجتبی رضاخواه، نماینده تهران از تداوم برگزاری جلسات این گروه در هفتههای اخیر خبر داد و به «فرهیختگان» گفت که امیدوار است بعد از فروکشکردن کرونا جلساتی که بیشتر به فضای مجازی منتقل شده، بهصورت حضوری برگزار شود. درباره این جلسات، روحالله ایزدخواه، توضیحات بیشتری به «فرهیختگان» داد و گفت که جلسات مجازی نمایندگان منتخب با حضور ۵۰ نفر از نمایندگان کل کشور هرشب درحال برگزاری است.
آنچه در گفتوگوی این دو نماینده تهران با «فرهیختگان» برجسته بود، پیگیری مسائل اقتصادی با تمرکز بر حرکت چرخ تولید در کشور و بهبود معیشت مردم است که این روزها با وجود کرونا، زخم عمیقتری هم برداشته است. درهمینرابطه جمعی از منتخبان مجلس، جلسات مختلفی را با مسئولان سایر نهادها برگزار کردهاند، ازجمله دیدارهایی که آنها در روزهای اخیر با معاونتهای تخصصی وزارت راه، وزارت کار، بنیاد مستضعفان و ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) برگزار کردهاند و امیدوارند که با هماهنگی این مجموعهها و تصیماتی که مجلس آینده اتخاذ خواهد کرد وضعیت اقتصادی کشور قدری سامان یابد.
منتخبان پای صحبتهای رئیس دیوان محاسبات
در روزهایی که ماجرای هدر رفت 4.8 میلیارد دلار از پولهای بیتالمال نقل محافل سیاسیواقتصادی کشور است، منتخبان مجلس آینده جلسات پیوسته و فشردهای را با رئیس دیوان محاسبات درباره جزئیترین عملکردهای اقتصادی کشور برگزار میکنند تا با دقت هرچه بیشتر بتوانند در مجلس آینده برای همان دستور کار اصلی مجلس اقدام کنند. در این جلسات که محدود به حضور گروه یا قشر خاصی از نمایندگان نیست، جمع زیادی از نمایندگان استانهای کشور اعم از اصولگرایان و اصلاحطلبان تاکنون چندبار در تهران حاضر شده و با عادل آذر، رئیس دیوان محاسبات کشور به بحث و گفتوگو نشستهاند.
محمدعلی محسنیبندپی، منتخب مردم نوشهر و چالوس در مجلس یازدهم شورای اسلامی که درهمینباره با «فرهیختگان» گفتوگو میکرد، موضوع تفریغبودجه سال 97 کل کشور را مهمترین دستور کار این جلسات دانست و توضیح داد که نمایندگان در این جلسات در جریان دقیق گزارش دیوان محسابات و همچنین عملکرد دولت قرار گرفتهاند. محسنیبندپی با بیان اینکه در این نشست معاونتهای مختلف مجلس نیز حضور داشتند، درباره جزئیات این نشست تصریح کرد: «بحث اصلی این نشست تفریغ بودجه سال 97 است.» منتخب مجلس یازدهم همچنین توضیح داد که در این نشست نمایندگان به بحثوبررسی درخصوص نقش دیوان محاسبات درنظارت بر بودجه و عملکرد دولت و برنامههای آینده پرداختند.
محفل جوانان، گعده با سیاسیون
از آنجایی که میانگین سنی منتخبان مجلس آینده 50 سال است، حضور تعداد قابل توجهی از منتخبان جوان در مجلس یازدهم از آن ویژگیهای منحصربهفردی خواهد بود که حتی میتوان برخی مناسبات معمول مجلس را تحتالشعاع قرار دهد. اولین جرقههای فعالیت این جمع نیز همین چند روز پیش با برگزاری نشست منتخبان کمتر از 45 سال مجلس زده شد. جلسهای که بازهم محور اصلی آن اقتصاد بود و تلاش شد بودجه سال 99 و وضعیت اقتصاد در شرایط بحرانی کرونا در آن مورد بررسی قرار گیرد. فاطمه قاسمپور، منتخب مردم تهران که دراینباره با «فرهیختگان» گفتوگو کرد، درخصوص نشست این جمع 40 نفره توضیح داد که این جمع طی جلساتی فشرده، با علیرضا زالی فرمانده ستاد مقابله با کرونا در تهران، عبدالناصر همتی رئیس کل بانک مرکزی، محمد دهقان عضو شورای نگهبان، محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام و مهرداد بذرپاش نماینده سابق مجلس به گفتوگو نشستهاند و موضوعات مختلف کشور ازجمله مسائل اقتصادی را مورد بررسی قرار دادهاند. قاسمپور علاوهبر این اشاره کرد که این جمع، مجموعه جلساتی را نیز با کارشناسان مرکز پژوهشهای مجلس برگزار کردهاند.
جلسه مهم منتخبان شورای ائتلاف، به زودی در تهران
درکنار مسائلی که در بالا مطرح شد، رایزنیهای مختلفی هم درخصوص تعیین سازوکار سیاسی در مجلس آینده در جریان است، سازوکاری که طبعا فراکسیون اکثریت آن را تعیین خواهد کرد و بهاحتمال فراوان گزینه آنها خواهد بود که ریاستمجلس آینده را تعیین خواهد کرد. از آنجایی که قریببهاتفاق منتخبان مجلس یازدهم از اصولگرایان هستند، این احتمال وجود دارد که با اجماع همه آنها یک فراکسیون اکثریت با حضور بیش از 150نماینده مجلس تشکیل شود که البته این منوط به شکلگیری یک وحدت حداقلی میان منتخبان منصوب به این جناح سیاسی کشور است و قاعدتا تعیین ریاستمجلس نیز میتواند وابسته به همین امر باشد. درهمینرابطه جلسات مختلفی میان منتخبان در ایام اخیر برگزار شده و در روزهای آتی نیز ادامه خواهد داشت.
آنچنانکه «فرهیختگان» کسب اطلاع کرده با فراخوان شورای ائتلاف نیروهای انقلاب، قرار بوده نشستی برای بررسی موضوعات مختلف مجلس آتی در تهران با حضور نمایندگان این جریان برگزار شود که پیش از برگزاری با مخالفت وزارت بهداشت و ستاد مقابله با کرونا، زمان برگزاری این نشست به روزهای آتی موکول شده است. آنچنانکه محمود عباسزاده، منتخب مردم مشکینشهر به «فرهیختگان» خبر داده، این نشست دستورکارهای مختلفی را در بر خواهد داشت و بهاحتمال زیاد در متن یا حاشیه آن موضوع تعیین ریاستمجلس آینده و همچنین سازوکار فعالیتسیاسی نمایندگان مورد بحثوبررسی قرار خواهد گرفت. از سوی دیگر سیدنظامالدین موسوی، منتخب مردم تهران هم در گفتوگو با «فرهیختگان» از جزئیات تلاشها برای تشکیل یک فراکسیون کلان سیاسی در مجلس خبر داد و گفت: «این فراکسیون تنها شامل نمایندگان شورای ائتلاف نخواهد بود، بلکه شامل همه نیروهای انقلابی و نمایندگانی با شاخص انقلابیگری است.» وی همچنین افزود: «قرار شده شورای ائتلاف از منتخبین حوزه های مختلف برای حضور در این فراکسیون دعوت کند و سپس یک هیاتاجرایی در این زمینه تشکیل شود تا کارها را پیش ببرد.»
روحالله ایزدخواه در گفتوگو با «فرهیختگان» مطرح کرد
دغدغه منتخبان؛ از پیگیری راهآهن شرق تا معیشتهای کرونازده
روحالله ایزدخواه، منتخب مردم تهران در مجلس یازدهم شورای اسلامی در گفتوگو با «فرهیختگان» درباره مهمترین برنامهها و طرحهای اقتصادی برای مجلس آینده اظهار داشت: «از فردای روز انتخابات کار را آغاز کردهایم و درباره موضوعاتی همچون تولید، خصوصیسازی و شفافیت مجلس جلساتی داشتهایم و دراینراستا نقطهنظرات اندیشکدهها را نیز جویا شدهایم.»
جلسات مجازی نمایندگان منتخب هرشب با حضور ۵۰نفر برگزار میشود
ایزدخواه از آماده شدن چارچوب محتوایی برنامههای اقتصادی خود برای مجلس یازدهم خبر داد و افزود: «جلسات مجازی نمایندگان منتخب با حضور ۵۰نفر از نمایندگان کلکشور هرشب درحال برگزاری است و درباره موضوعات مهم صحبت میکنیم.» وی از برگزاری جلسات تخصصی با برخی مسئولان درباره راهآهن شرق کشور خبر داد و تصریح کرد: «این یک موضوع زمینمانده و اولویتدار است که درهمینراستا با وزارت راه و استانداری جلسات خوبی داشتهایم.»
پیگیری مشاغل غیررسمی و روزمزد که بر اثر کرونا آسیب دیدهاند
ایزدخواه همچنین از پیگیری بحث مشاغل غیررسمی و روزمزد که بر اثر کرونا آسیبدیدهاند، خبر داد و یادآور شد: «در این زمینه نیز با بنیاد مستضعفان و وزارت کار مذاکراتی برای حل این مشکل داشتهایم.»
جلسات مستمر عادلآذر با منتخبان مجلس
منتخب مجلس یازدهم با بیان اینکه نمایندگان جدید با مسئولان دیوان محاسبات و نمایندگان فعلی نیز دیدارهایی داشتهاند، خاطرنشان کرد: «ما تاکنون دوجلسه با آقای عادلآذر رئیس دیوان محاسبات کشور داشتهایم و این نشست مشترک بهصورت گروهی با حضور سایر منتخبان ادامه دارد.»
تشکیل فراکسیونهای تخصصی گام دوم و محرومیتزدا
وی همچنین با اشاره به تشکیل چند فراکسیون تخصصی در مجلس یازدهم متذکر شد: «تاکنون فراکسیونهای گام دوم، دانشبنیان و محرومیتزدا پیشنهاد شدهاند و سعی ما این بوده که فراکسیونها مسالهمحور و نه بهصورت قشری تعریف شوند تا به حل مسائل کمک کنند.»
سیدنظامالدین موسوی به «فرهیختگان» خبر داد
دعوت شورای ائتلاف از نمایندگان برای تشکیل فراکسیون انقلابی
سیدنظامالدین موسوی، منتخب مردم تهران در مجلس یازدهم شورایاسلامی در گفتوگو با «فرهیختگان» با اشاره به شکلگیری جلسات نمایندگان در فضای مجازی اظهار داشت: «نمایندگان در بین خود تبادلنظر کرده و طیفهای مختلف آنها رایزنیهایی با برخی مسئولان داشتهاند.»
وی از شکلگیری یک فراکسیون کلان با حضور نیروهای انقلابی و ولایی خبر داد و گفت: «بهطور طبیعی فراکسیونهای تخصصی همچون محیطزیست، کشاورزی و جوانان نیز شکل خواهد گرفت، اما فراکسیون مادر حول جریانهای کلان گفتمانی تشکیل میشود.»
موسوی در خصوص جزئیات فراکسیون کلان در مجلس یازدهم تصریح کرد: «این فراکسیون تنها شامل نمایندگان شورای ائتلاف نخواهد بود، بلکه شامل همه نیروهای انقلابی و نمایندگانی با شاخص انقلابیگری است.»
نماینده مجلس یازدهم در عینحال یادآور شد: «قرار شده شورای ائتلاف از افراد برای حضور در این فراکسیون دعوت کند و سپس یک هیات اجرایی در این زمینه تشکیل شود تا کارها را پیش ببرد.»
وی با اشاره به اینکه قرار بود جلسه ائتلاف دوشنبه هفته گذشته برگزار شود که بهدلیل شیوع بیماری کرونا وزارت بهداشت مجوز نداد، اظهار داشت: «درحال حاضر نمایندگان جلسات خود را پیش میبرند و مجلس نیز برای نمایندگان جدید دورههای آموزشی برگزار میکند.»
موسوی با بیان اینکه نمایندگان برای کارهای کارشناسی ارتباطگیری کرده و با برخی وزرا دیدار داشته و از آنها توضیحاتی خواسته شده، افزود: «درباره مباحثی همچون تفریغ بودجه مواضعی از سوی نمایندگان جدید گرفته شده و مذاکراتی نیز صورت گرفته است.»
محمود عباسزاده، منتخب مردم مشگین شهر در مجلس یازدهم:
به دعوت شورای ائتلاف نشستی میان نمایندگان در تهران برگزار خواهد شد
محمود عباسزاده، مدیرکل اسبق سیاسی وزارت کشور و منتخب مردم مشگینشهر در مجلس یازدهم در گفتوگو با «فرهیختگان» اولین اولویت مجلس یازدهم را تغییر ریل حرکت پارلمان درمسیر منافع مردم دانست و گفت: «برای اینکه این اتفاق رخ دهد باید مهمترین و اساسیترین مطالبه مردم به اولویتدارترین دستورکار مجلس تبدیل شود. بیشترین مطالبات مردم درحوزه اقتصادی، درحوزه تحقق عدالت و جهشتولید است. علاوهبر این شروع کار مجلس باید با تعیینتکلیف شفافیت عملکرد نمایندگان باشد. موضع مجلس و نماینده در قبال لوایح و طرحها و دیگر موضوعات باید مشخص شود.»
وی ادامه داد: «اگر بخواهیم جهش تولید به معنی درست را محقق کنیم که به دنبال آن تحرک اقتصاد و ایجاد اشتغال را داشته باشیم، باید رشد اقتصادی بالای 5درصد را رقم بزنیم، درحالیکه سال گذشته رشد اقتصادی حدود منفی 2درصد بود. در این میان نهادی که در کشور متولی تحقق این امر است باید پای کار باشد. دولت کسل، بیحال و کمتحرک نمیتواند امر بزرگ جهشتولید را محقق کند. بههمینخاطر من اعتقاد دارم دیگر اولویت مجلس باید مشخصکردن تکلیف خود با دولت باشد.»
منتخب مردم مشگینشهر در مجلس یازدهم درخصوص دیگر اولویت کاری مجلس هم گفت: «نیاز است در سال اول حوزه نظارتی مجلس متحول شود چراکه بنده معتقدم ما قانون و مصوبه کم نداریم و اگر نسبت به انجام مصوبات پیشن، مطالبه درستی صورت بگیرد، بخشی از مشکلات کشور مرتفع خواهد شد، بایستی مشخص شود چرا یک مصوبه اجرا نشده و ایراد از مجری بوده یا قانونگذار.»
عباسزاده درخصوص عملکرد و برنامههای خود پیش از ورود به مجلس آینده هم گفت: «بلافاصله بعد از انتخاب هرچند جلسات و گردهماییها تحت تاثیر ویروس کرونا قرار گرفت، ولی حتیالمقدور جلسات مختلفی هم در استان و هم در منطقه داشتیم. مجلس اخیرا منتخبان آتی را بهصورت چند استانی همزمان دعوت میکند و هماهنگیهایی در این مسیر صورت میگیرد. هفته گذشته، معاونت اجرایی مجلس، منتخبان چند استان را دعوت کرده و جلسه هماندیشی مفیدی با حضور آنها برگزار شد. درکنار این نمایندگان بهصورت منطقهای یا گفتمانی جلسات مفصلی برگزار میکنند. ازجمله اینکه تاکنون چند جلسه با محوریت مباحث گفتمانی با دیگر نمایندگان ازجمله منتخبان تهران داشتهایم. علاوهبر این برخی جناحها و احزاب نیز با مکانیزم و سازوکار خود برای اهداف ترکیبی جلسات مشترکی را برگزار کردهاند.»
عباسزاده با بیان اینکه شورای ائتلاف نیروهای انقلاب برای برگزاری نشستی از نمایندگان دعوت بهعمل آورده است، گفت: «در این چارچوب قرار است بهزودی با حضور اغلب نمایندگان جلسهای در تهران برگزار شود.» وی درباره دستورکار این نشست هم گفت: «بحث هماهنگیهای داخل مجلس معمولا دستورکار اصلی است و شاید بحث ریاستمجلس هم بخشی از مباحث اصلی یا حاشیهای این جلسات باشد.»
فریدون عباسی، منتخب مردم کازرون در مجلس یازدهم:
ایدهای منحصربهفرد برای پیشبرد اهداف کشور به صورت منطقهای داریم
فریدون عباسی منتخب مردم کازرون در مجلس یازدهم و رئیس سابق سازمان انرژی اتمی در گفتوگو با «فرهیختگان» با اشاره به اینکه کار اساسی مجلس ریلگذاری برای اداره کشور است، گفت: «مهمترین وظیفه مجلس این است که برنامههای کشور را برای آینده تنظیم و تثبیت کند. حتما کار تصویب برنامهها با کمک دولت باید انجام شود، چون دادههای لازم برای برنامهریزی در بخشهای دولتی ماست که مرکز پژوهشهای مجلس هم از آنها استفاده میکند و هم خود جمعآوری داده میکند تا گزارشهایی را در اینباره ارائه بدهد. باز تاکید میکنم که برنامهها باید در مجلس تصویب شود و وزرایی که از 1400 بهبعد میخواهند بیایند، باید آن برنامهها را اجرا کنند.»
وی ادامه داد: «مجلس نباید از وزیر برنامه بخواهد. مجلس باید برنامه را تصویب کرده و اگر وزیری در آینده میآید، باید بگوید من برنامه را چطور اجرا میکنم، نه اینکه برنامه من چیست! ما باید به عقل جمعی برسیم و آینده دور را ببینیم و بخواهیم مسئولان اجرایی که میآیند، بر آن مبنا کار کنند، شاخص برای رای دادن به وزیر باید توانایی در اجرای برنامههای کشور باشد.»
عباسی با اشاره به اینکه ایده من قبل از انتخابات راهاندازی اتاقهای فکر در شهرستان بود، گفت: «اگر دادههای مختلف توسط مردم در اختیار اتاق فکرهای هر شهرستان قرار بگیرد و جمعبندی این اتاق فکرها به مجمع نمایندگان استان منتقل شود، آنگاه نمایندگان هر استان میتوانند مهمترین مسائل، مشکلات و حتی راهکارها را که از پایین به بالا رسیده، احصا کرده و با انتقال به کمیسیونهای مختلف مجلس و مرکز پژوهشهای مجلس طرحهایی را برای رفع مشکلات مردم بهصورت منطقهای و بهدور از بخشینگری تدوین کنند.»
منتخب مردم کازرون افزود: «اگر هر نمایندهای از حوزه انتخابیه خود این اتاقهای فکر را تشکیل دهد، حتما اتفاق بزرگی رخ خواهد داد. این طرح را ما در استان خود آغاز کرده و توانستهایم طرح را بهمیزان خوبی هم جلو ببریم. سپس آن را با منتخبان استانهای همجوار یعنی هرمزگان، بوشهر، خوزستان، فارس و کهگیلویهوبویراحمد درمیان گذاشتیم و هماهنگیهایی را درباره مسائل اصلی ازجمله معضلات و مشکلات مشترک انجام دادیم. برای مثال توسعه دریامحور را میتوانیم با همکاری سه استان اصلی یعنی خوزستان، بوشهر و هرمزگان در جریان این طرح جلو ببریم. ما معتقدیم اگر از جزء شروع کنیم، به کل کشور خواهیم رسید و میتوانیم سیاستگذاری در مجلس را بهصورت صحیحی جلو ببریم.»
وی افزود: «این ایدهای بود که من دنبال میکردم و برای همین با روش دیگری بدون باند و دسته و حمایت این و آن بهصورت خودجوش وارد شدم و از همینرو هم الان برای ریاست مجلس هم داوطلب شدهام.»
فاطمه قاسمپور، منتخب مردم تهران در مجلس یازدهم:
فراکسیون جوانان در شرف تاسیس است/ همتی، زالی و رضایی مهمانان نشست منتخبان جوان مجلس بودند
فاطمه قاسمپور، منتخب مردم تهران در مجلس یازدهم در گفتوگو با «فرهیختگان» از برگزاری نشست جوانان منتخب کل کشور خبر داد و اظهار داشت: «در این نشست که منتخبان زیر 45 سال حضور داشتند، بررسی دو راهبرد شرایط اقتصادی و بودجه 99 و همچنین وضعیت کرونا در دستور کار قرار گرفت.»
حضور زالی و همتی در نشست منتخبان جوان
قاسمپور از حضور برخی مسئولان کشور ازجمله، زالی فرمانده ستاد مقابله با کرونا در تهران، همتی رئیس کل بانک مرکزی، دهقان عضو شورای نگهبان، محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام و مهرداد بذرپاش در این جمع 40 نفره خبر داد و گفت: «همچنین نمازجماعت به امامت آیتالله جاودان اقامه و ایشان برخی مباحث اخلاقی را مطرح کردند.»
منتخب مردم تهران در مجلس یازدهم درباره ادامه فعالیت جمعیت جوانان در مجلس در قالب یک فراکسیون تصریح کرد: «هرچند گفتوگوهایی در این زمینه شده است اما هنوز به قطعیت نرسیدهایم.» وی درعینحال گفت: «ما قصد نداریم در مجلس آینده فضای جوان و غیرجوان را پیگیری کنیم و از اینرو به دنبال سازوکاری هستیم که از تجربه افراد دیگر نیز استفاده کنیم.»
جلسات اقتصادی با تیم اقتصادی مرکز پژوهشهای مجلس
قاسمپور همچنین از برگزاری جلسات اقتصادی با تیم اقتصادی مرکز پژوهشهای مجلس خبر داد و گفت: «در این نشست درباره طرحهای خود ازجمله جهش تولید و اصلاح نظام مالیاتی و بانکی گفتوگو کردیم.»
بازدید از کورهپزخانهها و بافتهای فرسوده
منتخب مردم در مجلس یازدهم شورای اسلامی با اشاره به سایر فعالیتهای منتخبان تهران از بازدید نمایندگان جوان از فرآیند تولید ماسک و مواد ضدعفونیکننده در مراکز بهداشتی پایتخت خبر داد. وی همچنین با بیان اینکه بازدیدی از حوزه انتخابیه تهران داشتیم، گفت: «بازدید از کورهپزخانهها و بافتهای فرسوده از دیگر برنامههای منتخبان تهرانی بود.»
تدوین برنامه زنان سرپرست خانواده برای مجلس یازدهم
قاسمپور ادامه داد: «بنده به طور خاص در حوزه مسائل زنان سرپرست خانوار و موضوعات خانواده جلساتی با کنشگران و کارشناسان برگزار کردهام تا برنامه مدونی در این زمینه برای مجلس داشته باشیم.»
این فعال حوزه زنان خاطرنشان کرد: «ما در حوزه خانواده به یک جمعبندی نسبی رسیده و برنامه زنان سرپرست خانوار نیز تا حد زیادی پیش رفته است، البته در حوزه جمعیت نیز مباحث و جلساتی را آغاز کردهایم تا به جمعبندی برسیم.»