تاریخ : Mon 10 Feb 2020 - 19:05
کد خبر : 37300
سرویس خبری : فرهنگ و هنر

گزارش آیین اختتامیه جشنواره یک داستان یک نمایشنامه

گزارش آیین اختتامیه جشنواره یک داستان یک نمایشنامه

اختتامیه جشنواره یک داستان یک نمایشنامه ۲۱ بهمن ماه در فرهنگسرای ابن سینا برگزار شد

به گزارش «فرهیختگان آنلاین»، اختتامیه جشنواره یک داستان یک نمایشنامه ۲۱ بهمن ماه در فرهنگسرای ابن سینا برگزار شد. سخنران مراسم پس از قرائت قرآن و پخش سرود ملی، مهدی قمی رئیس شورای سیاست گذاری جشنواره، مدیر فرهنگی هنری منطقه دو و رئیس فرهنگسرای ابن سینا بود. وی ضمن خیر مقدم و تشکر از کلیه دست اندرکاران و نویسندگان خوش ذوق شرکت کننده در این جشنواره گفت: رسالت سازمان فرهنگی هنری طراحی برنامه های مرتبط با فرهنگ و هنر و اجرای آن است.

جشنواره «یک داستان یک نمایشنامه» با همین هدف و در راستای اجرایی شدن بیانات رهبر معظم انقلاب در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی، به همت کانون داستان نویسی فرهنگسرای ابن سینا و زحمات آقای ابوالفضل درخشنده نویسنده خوب کشورمان با موفقیت برگزار شد.

فاز اولین جشنواره اعلام ۳۰ اثر برتر از بین ۱۳۵۰ اثر ارسالی از تمام نقاط کشور و معرفی نفرات اول تا پنجم بود .

فاز دوم چاپ کتاب مجموعه آثار منتخب به همت نشر شهر و فاز سوم تبدیل محتوای استاندارد دریافتی به اجرای صحنه ای نمایش است،که انشاالله در آینده تکمیل خواهد شد.

در ادامه یک پلان نمایشنامه با عنوان « سنفونی سیاه » و توسط گروه هنری پرسش به سرپرستی محمدرضا فهمیزی اجرا شد.

این نمایشنامه اثر نیما حسن بیگی یکی از نویسندگان برگزیده این جشنواره داستانی بود.  سپس ابوالفضل درخشنده دبیر علمی جشنواره و رئیس هیئت داوران پشت تریبون قرار گرفت .

وی درباره نحوه داوری گفت:  با اعلام فراخوان جشنواره در خبرگزاری ها در آذرماه ۱۳۹۸ در کمتر از یک ماه ۱۳۵۰ اثر به دبیرخانه ارسال شد که توسط هیئت داوران و با حضور نویسندگان مورد ارزیابی قرار گرفت . از این تعداد ۳۴۴ اثر انتخاب و در نهایت 3۰ اثر برتر معرفی و به نفرات ۱ تا ۵ نیز لوح تقدیر، تدیس جشنواره و جایزه نقدی تعلق گرفت. وی تصریح کرد کاری را آغاز کرده‌ایم که به لطف خدا در آینده ثمرات بیشتری خواهد داشت.

اجرای چندقطعه زیبا توسط گروه کر فرهنگسرای ابن سینا و تک نوازی حرفه ای پیانو از دیگر بخش های این مراسم بود.

شایان ذکر است اسمی نفرات اول تا پنجم به شرح زیر است .

1- لیلی فیروز برای داستان جنگ زدگان
2- سهیلا سپهری برای داستان مریم
3- طاهره امینی جزه برای داستان عروسک پارچه ای رقاده
4- شهربانو سادات افتاده برای داستان چشم های باز
5- لیلی فیروز برای داستان چشم های باز