تاریخ : Tue 08 Oct 2024 - 10:49
کد خبر : 196092
سرویس خبری : نقد روز

بازتاب‌های جالب عکس جلسه جبهه پایداری با مسعود پزشکیان

شاید برای شما هم اتفاق بیفتد

بازتاب‌های جالب عکس جلسه جبهه پایداری با مسعود پزشکیان

جلسه جبهه پایداری با مسعود پزشکیان این تصویر را برجسته می‌کند که دیگر موسم روزها و رقابت‌های انتخاباتی به پایان رسیده و حالا احزاب و سلایق مختلف سیاسی به دور از تسویه‌حساب‌های سیاسی باید به دنبال حل مشکلات و مسائل مردم باشند و در این راستا اگر لازم باشد باید دور یک میز هم بنشینند.

فرهیختگان: یکشنبه شب رئیس‌جمهور دیداری با یکی از احزاب اصولگرا داشت. اعضای شورای مرکزی جبهه پایداری میهمان مسعود پزشکیان بودند و بحث و تبادل نظر پیرامون موضوعات مختلف صورت گرفت. سفر رئیس جمهور به آمریکا و صحبت‌هایی که ‌‌در مجمع عمومی سازمان ملل مطرح کرد یکی از محورهای صحبت میان اعضای جبهه پایداری و رئیس‌جمهور بود و مجید متقی‌فر، سخنگوی جبهه پایداری هم گفت اعضای جبهه از رفع ابهاماتی که در‌مورد برخی صحبت‌های رئیس‌جمهور در مورد رژیم‌صهیونیستی صورت گرفته بود، تشکر کردند.

شعار وفاق و الزامات آن‌ هم بخشی دیگر از صحبت‌ها و پیشنهادات اعضای جبهه پایداری به رئیس‌جمهور بود. رئیس‌جمهور هم در بخشی از این جلسه به شعار دولت و مسیری که در سیاست داخلی دنبال می‌کند، اشاره کرد و گفت: «هدف و تلاش ما این است که با رفتار و عملکرد صحیح و اصولی با مردم، آن بخش از جامعه را که دچار دلخوری و گلایه‌مندی‌هایی شده‌اند، به سمت خود بیاوریم نه اینکه فاصله آنها را با نظام و حاکمیت روز به روز بیشتر کنیم.»

اعضای جبهه پایداری هم در این جلسه به این موضوع اشاره کردند که باید تعریف دقیقی از وفاق توسط دولت ارائه شود. اصلی‌ترین نکته در‌مورد جلسه رئیس‌جمهور با اعضای جبهه پایداری را می‌توان‌ اصل برگزاری آن دانست. جبهه پایداری یکی از احزاب اصولگرایی به شمار می‌رفت که تقریبا بیشترین چالش را با اصلاح‌طلبان آن‌هم در کارزار انتخابات داشتند و شکاف و اختلاف نظر آنها با اصلاح‌طلبان تقریبا بیشتر موارد و موضوعات کلیدی آنها را شامل می‌شود. تفاوت نظر در مورد سیاست خارجی، مذاکره با آمریکا و حتی نوع مواجهه و برخورد با افکار عمومی و نگاه آنها به فرهنگ، فرسنگ‌ها با یک‌دیگر فاصله دارد و حتی در مواردی نیز اصطکاک پیدا می‌کند. برگزاری این جلسه توسط رئیس‌جمهور را می‌توان در راستای شعار وفاق ملی دولت در سطح سیاستمداران دانست.

برگزاری چنین جلساتی اتفاق مثبتی است که چندباری نیز توسط دولت شهید رئیسی صورت گرفته بود. اولین اثر برگزاری این جلسه را می‌توان کمرنگ کردن اختلاف‌ها میان گروه‌ها و سلایق سیاسی دانست که حتی اختلاف نظرهای زیادی با یک‌دیگر دارند. علاوه براین نیز این پیام را به افکار عمومی منتقل می‌کند که احزاب با وجود اختلاف نظر با یک‌دیگر، در‌مورد موضوعات و مسائل مختلف کشور با هم ‌تبادل نظر می‌کنند. این جلسه همچنین این تصویر را برجسته می‌کند که دیگر موسم روزها و رقابت‌های انتخاباتی به پایان رسیده و حالا احزاب و سلایق مختلف سیاسی به دور از تسویه‌حساب‌های سیاسی باید به دنبال حل مشکلات و مسائل مردم باشند و در این راستا اگر لازم باشد باید دور یک میز هم بنشینند.