فرهیختگان آنلاین: چندی پیش حجتالاسلام والمسلمین پناهیان نسبت به لزوم برخورد با رسانههای دوقطبی ساز از تمام جریانات به خصوص آن رسانههایی که با بیتالمال اداره میشوند تذکر داد وگفت: «روزنامههایی که با خرج دولت ساخته و پرداخته می شوند از کیهان گرفته تا اطلاعات و جمهوری اسلامی، حق ندارند دوقطبیبازی کنند.»
محمد ایمانی، عضو شورای سردبیری روزنامه کیهان نیز به این صحبت های آقای پناهیان واکنش داد و نوشت : بی دقتی آقای پناهیان و متهم کردن روزنامه کیهان به ایجاد دوقطبی، موجب ذوقمرگی رسانه های زنجیره ای یی شد که اتفاقا ماموریت اصلی آنها دوقطبی سازی در کشور است. نگاهی به رسانه هایی که از سخن نسنجیده و ناروای آقای پناهیان استقبال کردند، نشان می دهد این خطیب محترم دچار خطای تشخیص شده و به سمت جبهه خودی شلیک کرده است.
ایمانی افزود: استقبال کنندگان، همان هایی هستند که اتفاقا خود را در قطب معارضه و تحریف و تخریب نظام و انقلاب تعریف کرده اند. دو قطبی سازی را باید تعریف کرد و گرنه رهزن عقلانیت و انصاف می شود. دوقطبی سازی، مذموم و مطرود است، در عین حال نمی توان تقابل اساسی جریان تبیین و روشنگری با جریان تحریف و تشکیک و تخریب محکمات انقلاب اسلامی را با دوقطبی سازی اشتباه گرفت.
ایمانی همچنین گفت: ایشان اگر دقت به خرج می داد، می دید که کیهان طی دو ماه گذشته در کنار برخی انتقاد ها، موثرترین حمایت ها را از آقای پزشکیان داشته که در آرشیو این روزنامه موجود است. در عین خال، استدلال کیهان روشن است: این که کابینه را مقدس سازی نکنند و مسئولیت و عملکرد آن را پای رهبری ننویسند.کیهان، هم آقای پزشکیان را از برخی همراهان ناهمراه بر حذر داشته است و هم تاکید دارد که اگر جریان نفاق فرصت یابد به نام وفاق، نفوذ و مهره چینی کند، فرصت خدمتگزاری دولت را نابود خواهد ساخت و این، خسارت غیر قابل جبران، نباید اتفاق بیفتد. رویکرد کیهان، ترجیح برخورد صادقانه، بر برخورد مجامله آمیز و منافقانه است.
وی اظهار داشت: این نکته مهم را باید یادآور شد که به تصریح امیر مومنان (ع)، «کثرت وفاق، نفاق است». و نیز، این بیان حکیمانه از آن حضرت است که فرمود: «به خدا چون کفتار نباشم که با آهنگ به خوابش کنند و فریبش دهند و شکارش کنند. من تا زنده ام به یارى جوینده حقّ، رویگردان از آن را، و با فرمانبر یکدل، نافرمان بد دل را می زنم.» سخن اخیر آقای پناهیان، بی انصافی بود و امید که ایشان، این اظهار نظر نسنجیده را که احتمالا از سر سهو لسان بوده، جبران کند.
حمید رسایی نیز قبلا در واکنش به صحبت های پناهیان در کانال خود با کنایه نوشت: «همه خوبن، دوقطبی نکنید، خطی که معاویه ترویج میکرد.»
لازم به ذکر است تعریف متفاوت از نقد و دوقطبیسازی یکی از بحرانهای همیشگی در سیاست ایران است. بسیاری از افرادی که اعتراض به وضع موجود را نقد و کاری لازم میدانند، در دولت قبل نقد را مصداق دوقطبیسازی تلقی میکردند. این شرایط درباره مخالفین آنها هم صدق میکند.