تاریخ : Fri 14 Jun 2024 - 17:32
کد خبر : 192098
سرویس خبری : نقد روز

پورمحمدی: رسانه‌ها آزادند هرنوع گزارشی را منتشر کنند

در «صف اول»؛

پورمحمدی: رسانه‌ها آزادند هرنوع گزارشی را منتشر کنند

مصطفی پورمحمدی در برنامه «صف اول» بیان کرد: شعارها و اولویت‌هایم را با توجه به تجربیات خودم و نیازهای جدی کشور تنظیم کرده‌ام.

مصطفی پورمحمدی با حضور در برنامه تلویزیونی «صف اول» در پاسخ به پرسشی درباره امنیت اقتصادی، اظهار کرد: «شعارم را خرد، شادی و شادمانی قرار دادم. جامعه باید با نشاط و شاد پیش برود. حالش خوب باشد و بستر شکوفایی در تمامی زمینه‌ها فراهم شود. دولت باید با مردم قرار بگذارد و بعد هم آن را اجرا کند.»

پورمحمدی گفت: «یه تعبیری می‌شود که ما آمده‌آیم که آواربرداری کنیم که این تعبیر صحیح نیست. ما به قرارهای خود با مردم پایبند هستیم. اولویت‌های ما یک عدالت است و عدالت خواسته اصلی جوامع و انسان‌ها است و انسان‌ها از بی عدالتی و تبعیض رنجیده‌اند. نکته دوم کشور برای توسعه باید ثروتمند باشد و باید این ثروت توسط مردم شکل بگیرد مردم ثروتمند باشند تا دولت ثروتمند شود یعنی درآمد سرانه رشد کند و تولید ناخالص ملی رشد کند.»

وی تصریح کرد:‌ «هدف سوم قدرت است که قدرت نرم و سخت است. برای ایجاد قدرت باید حواسمان با حقوق مردم باشد و قدرت بایستی برای دفاع از مردم باشد. عدالت هم قدرت و هم ثروت را تنظیم می‌کند.»

وی تصریح کرد: «من 8 سال پیش جلسه‌ای با مدیران ارشد دستگاه‌ها داشتم که همه مسئولان اصلی حوزه ضدفساد بودند. من اعلام کردم که تجربه ضدفساد زیادی دارم و به این نتیجه رسیدم که یکی از راهکارهای اصلی مبارزه با فساد شفافیت است و برای ایجاد شفافیت به دولت الکترونیک احتیاج داریم که البته این دولت الکترونیکی که امروز داریم در بعضی مواقع نیز مزاحم است! اگر شفافیت و دولت الکترونیک به شکل صحیح محقق شود حتماً فساد به شدت کاهش پیدا خواهد کرد که یک تجربه جهانی است.»

وی گفت: «یک از ارکان شفاف‌سازی، آزادی و تبادل اطلاعات است. کارگزار و فعال و میدان‌دار شفافیت نیز رسانه و خبرنگاران است. بایستی به گزارشگران احترام گذاشته و آزادی بدهیم. من امروز یک قرار میگذارم که خبرنگاران و رسانه‌ها آزادند هرنوع که می‌خواهند از دولت گزارش بدهند و حتی اگر به دروغ گزارش بدهند سعی می‌کنیم که گزارش بدهیم. تجربه نشان داده است که اگر آزادی عمل در اطلاع رسانی و گردش اطلاعات داشته باشیم به خود ما بیشترین کمک را می‌کند.»

پورمحمدی درباره نقش اعضای ستاد انتخاباتی خود در دولت بعدی گفت: «من بنا ندارم با آدم‌های ضعیف کار کنم. از لذت کار کردن با آدم قوی خودم را محروم نکردم. معتقد هستم بایستی کار را به افراد توانمند بسپارم. من مدیر جدی و قاطعی در کار هستم و به مدیران کارشناس و مجرب و بادانش و متعهد و مردمی و کاربلد جدی با هر سلیقه و گرایشی اطمینان می‌کنم. من در هیچ شرایطی اجازه نمی‌دهم که سلیقه بر امور حاکم شود چرا که من رئیس جمهور همه مردم هستم.»

وی ادامه داد:‌ «من بعد از دولت اصلاحات در دولت اصولگرا وزیر کشور شدم. همه استانداران در دولت اصولگرا اصلاح طلبان تندرو بودند. من به آقای احمدی نژاد گفتم که این استانداران از اول انقلاب خدمتگذار بودند و من 10 تا پست مشاور وزیر داشتم و از ایشان 20 پست مشاور وزیر خواستم که آقای احمدی نژاد قبول کردند و من 20 مشاور از استاندار از دولت اصلاحات به عنوان مشاور  وزیر در کنار خودم گذاشتم و بیشترین خدمت را به وزیر کشور کردند و تمام قوانین از صدر مشروطه را بازنویسی کردند.»

پورمحمدی تصریح کرد: «من تجربه‌های سنگینی در فضاهای مختلف دارم به عنوان مثال من 9 سال رئیس دیپلماسی پنهان کشور بودم و بخش زیادی از مشکلات کشور را که از طریق عادی و آشکار نمی‌توانستم تأمین کنم از طریق پنهان تامین کردم. چند دور ملاقات طولانی با صدام حسین داشتیم و طولانی‌ترین ملاقات را صدام حسین داشتم که 2:40 دقیقه ملاقات ما با صدام به طول کشید. صدام حسینی که ازش نفرت داشتم و 2 برادرخانم‌ها، داماد بنده ودوستان و خویشاوندان من را شهید کرده است.»

وی ادامه داد: «من برای آزادسازی اسرا ماموریت داشتم تا با صدام حسین ملاقات کنم. یک مذاکره سنگین بر سر قطعنامه با صدام داشتم. من نماد میدان و دیپلماسی را در آن جلسه دیدم چراکه خودم هم مردم میدان دیپلماسی بودم و هم مدیر دیپلماسی پنهان بودم و این ترکیب در آنجا باعث شد کار فوق العاده‌ای انجام شد. من با روسای سرویس‌های بزرگ دنیا مذاکره و ملاقات داشتم. انتقال فناوری و دانش کار بزرگی است که سرویس‌های اطلاعاتی انجام می‌دهند و ما در آمریکا به عنوان چند کشوری مطرح هستیم که در رقابت سنگین در انتقال تکنولوژی از آمریکا مطرح بود.»