علی نیکنگاهکلهر، عضو شورای مرکزی اتحادیه مجمع اسلامی دانشجویان دانشگاه آزاد با بیان اینکه این دیدار، جلسه خوبی بود و توانستیم دیدگاههایمان را با شخص رئیسجمهور در میان بگذاریم، گفت: «در این جلسه شورای مرکزی و دبیران اتحادیهها حضور داشتند. ما نیز مطالباتمان را در این جلسه مطرح کردیم و رئیسجمهور هم از آن استقبال کرد. در حقیقت هر نمایندهای که حضور داشت، توانست دیدگاه اتحادیه خودش را مطرح کرده و رئیسجمهور هم به مطالبات نمایندگان اتحادیهها پاسخ دادند.» او ادامه داد: «در مجموع حال و هوای خوبی بود و توانستیم دیدار مستقیم بارئیسجمهور داشته و نظرات و دیدگاههای اتحادیهمان را به او بگوییم. در این جلسه دانشجویان چهار دقیقه فرصت داشتند که دیدگاههایشان را مطرح کنند. نکته دیگر اینکه در این دیدار وزرای علوم، اقتصاد، مسکن و... هم حضور داشتند و هر کدام در پایان پاسخگوی سوالات دانشجویان بودند. البته بعد از نماز هم دانشجویان مطالباتشان را با وزرا در میان گذاشتند و پاسخهایی هم دریافت کردند. امیدوارم این قبیل جلسات ادامهدار باشد و دانشجویان که موذن جامعه هستند بتوانند مطالبات و دیدگاههایشان را با مسئولان کشوری بیان کنند.»
عضو شورای مرکزی اتحادیه مجمع اسلامی دانشجویان دانشگاه آزاد به مطالبات این اتحادیه اشاره کرد و گفت: «اولین مسالهای که در این دیدار مطرح کردیم، موضوع فرهنگ بود که دو موضوع را در ارتباط با آن طرح کردیم. اولین موضوع لایحه عفاف و حجاب بود که با وجود تصویب آن، اما میبینیم مسئولان به این لایحه رسیدگی نمیکنند و لایحه بین نهادهای مختلف پاسکاری میشود. در این رابطه به رئیسجمهور اعلام کردیم بعد از گذشت یک سال از تصویب این لایحه نهتنها تغییری در این زمینه صورت نگرفته، بلکه روزبهروز وضعیت بدتر هم میشود.» او ادامه داد: «موضوع بعدی عدم وجود قانون صحیح نظارتی روی فعالیت سلبریتیها در فضای مجازی بود. در این باره هم به رئیسجمهور در ارتباط با مشکلات فضای مجازی و عدم نظارت روی صفحات مجازی و ایجاد کلاهبرداری از مردم یا تشویش اذهان عمومی گفته و عنوان کردیم باید این نظارتها بیشتر شده و شاهد ناراحتی و ناامیدی مردم نباشیم.»
نیکنگاه با بیان اینکه موضوع حاشیهنشینی و مشکلات ناشی از آن هم از دیگر مسائلی بود که در این دیدار مطرح کردیم، گفت: «رئیسجمهور هم در پاسخ به آن اعلام کرد که درباره این موضوع اقداماتی در دست انجام بوده و رسیدگیهای لازم صورت میگیرد. همچنین بحث حفظ سرمایههای اجتماعی و ارتقای آن هم از دیگر مواردی بود که در دیدار با رئیسجمهور مطرح کرده و گفتیم تمام سران قوا باید در حفظ و افزایش این سرمایه تلاش کنند تا شاهد پیشرفت انقلاب و حضور مردم بهعنوان موتور محرک جامعه در فعالیتهای اجتماعی باشیم.»
عضو شورای مرکزی اتحادیه مجمع اسلامی دانشجویان دانشگاه آزاد خاطرنشان کرد: «در ارتباط با مساله معیشت که یکی از مهمترین مولفههای حفظ رشد سرمایه اجتماعی است نکاتی را مطرح کردیم. در واقع اعلام کردیم نزدیک به سه سال از عمر این دولت سپری شده ولی ما شاهد ثبات قیمت نیستیم و ادامه این روند باعث ریزش سرمایههای اجتماعی مردمی دولت حتی از سوی نیروهای انقلابی میشود. عنوان کردیم که باید نظارت ویژه در این زمینه صورت بگیرد و در یک سال باقیمانده از عمر دولت سیزدهم به این مورد رسیدگی شود.»