امیرحسین برغمدی، نماینده اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان مستقل درباره موضوعاتی که در دیدار با رئیسجمهور به آن اشاره کرده، بیان کرد: «مطلب اولی که بر آن تاکید کردیم، این بود که جناب رئیسی در ابتدای دولت وعدهای دادند که هر یک ماه یکبار در تلویزیون به گفتوگو بنشیدند و درباره کارهایی که صورت گرفته یا نگرفته است، صحبت کنند اما در کنار سفرهای استانی، این موضوع عملی نشد و تقریبا تعطیل شد. از دو جهت درباره این موضوع در جلسه تذکراتی را دادیم. اول اینکه توضیح دادن به مردم واضح، مبرهن و بایدی است. رسانه دولت در گفتن دستاوردهای خود الکن است که این بستر(صداوسیما)، بستر مهم و بسیار خوبی است. دوم اینکه باید درباره مواردی که به فاز اجرایی نمیرسند، توضیحی به مردم داده شود. بحث دیگری که من به آن اشاره کردم، نرخ ارز بود که دعوای بین تثبیتیها و آزادسازیها، چه زمانی تمام میشود؟ برنامه دولت برای بازار غیررسمی که برای نرخ ارز شکل گرفته، چیست؟ در ادامه نیز بحث قاچاق را مطرح کردم که با توجه به اینکه میلیاردها قاچاق از طریق بازار نرخ ارز شکل میگیرد، دولت برای سامانه جامعه تجارت که هنوز کامل نشده، چه برنامهای دارد؟»
برغمدی افزود: «اصلا چه زمانی قرار است که سامانه جامعه تجارت از سمت دولت به بهرهبرداری برسد و اجرایی شود؟ بحث سوم نیز در لایه نظام اداری بود که یکی از مهمترین وعدههای جناب رئیسی در ابتدای دولت این صحبت بود که میخواهند در پرداخت حقوق کارکنان عدالت را برقرار کنند؛ چرا همچنان این لایحه نیامده است و بیش از دو سال میشود که منتظر لایحه این بخش هستیم؟ لایحه جامع انتخابات نیز بحث دیگری بود که به آن پرداختیم و در جلسه اعلام آمادگی کردیم با توجه به اینکه از سمت وزارت کشور ما عزم جدی ندیدیم و پیشنویسی که ارائه شده مطابق سیاستهای کلی نیست؛ در این کار کمک کنیم. همچنین دو سال پیش این مطالبه از دولت صورت گرفت و از سمت رهبری نیز به آن اشاره شد که هشت سال از آن میگذرد!»
نماینده اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان مستقل به تاکید بر اینکه، برای کمک به تدوین این لایحه، اعلام آمادگی دارند، توضیح داد: «از دل این لایحه به بحث تککرسی مطابق سیاستهای کلی خواهیم رسید. بحث قرارداد با کشورهای دیگر مانند چین و روسیه که قرار بود به 40 میلیارد برسد را در این جلسه داشتیم و به این موضوع اشاره شد که چرا تاثیر این قراردادها در سفره مردم دیده نمیشود؟ این موضوعی است که حضرت آقا در دیدار با کارگزاران بر آن تاکید داشتند و گفتند فعالیتی که صورت میگیرد باید تاثیری در معیشت مردم داشته باشد. بحث بعدی درباره لایحه سیاست تامین اجتماعی است که در جلسه از دولت جناب رئیسی مطالبه شد.»
او درخصوص مطالبات خود از دولت سیزدهم، ادامه داد و گفت: «وزیر سابق کار وعده داده بود که بعد از ابلاغ سیاستهای کلی تا شش ماه لایحه تامین اجتماعی را ابلاغ میکند اما هنوز بعد از دو سال موعد آن نرسیده است. درصورتیکه دو مطالبه روی زمین مانده بحث سیاستهای تامین اجتماعی و پیوست عدالت است. بحث دیگر، قانون جوانی بود که تاثیر آنچنانی ندیدیم، برای مثال در بحث تسهیل ازدواج جوانان که از وعدههای جدی ابتدای دولت بود یا بحث مسکن که بهدرستی پیگیری نشده است. از مباحث دیگری که به آن اشاره کردیم مبحث فرهنگی است که از دولت مطالبه شد تا آقای رئیسی بهعنوان دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی بازسازی در حوزه ساختارهای فرهنگی داشته باشند. با توجه به موج چهارم پیمایش ارزشها و نگرشهای ایرانیان که بهصورت محرمانه بوده وضعیت فرهنگی چندان خوبی نداریم و حال جامعه ما چندان خوب نیست. این بازسازی ساختارهای انقلاب فرهنگی دقیقا در چه وضعیتی است و چه اقداماتی برای آن شکل گرفته است؟»
برغمدی با اشاره به شعار سال عنوان کرد: «مطلب پایانی ناظر بر مشارکت مردم در تولید بود که دستیار مردمیسازی دولت چندان فعال نبوده و بیشتر دستیار ارتباطی بوده است، ولی کلیت نقش دولت در بحث خصوصیسازی و مردمیسازی چیست؟ قرار نیست که دولت بهصورت کامل منفعل باشد.» نماینده اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان مستقل درمورد پاسخهایی که به سوالات و شبهات اتحادیه داده شد، افزود: «با توجه به اینکه وزیر نیز در جلسه حضور داشتند، درباره قراردادها گفته شد که عملیاتی شده و با توجه به تحریمی که وجود دارد، پول این قراردادها میتواند به چندصورت به کشور بازگردد که گفته شد این کار صورت گرفته اما اطلاعرسانی درباره آن انجام نشده است. در لایحه جامع انتخابات، استقبال بسیار خوبی از پیشنهاد ما شد و گفته شد از طریق سخنگوی دولت و شورای اطلاعرسانی با دولت در ارتباط باشیم و طرح جامع انتخابات را جلو ببریم. همچنین در بحث مردمیسازی توضیح دادند که پیش از مشخص شدن شعار سال، شورای 844 داشتند که کارگروهها و وظایفی را مشخص کردند که از آن زمان، این کارگروهها شکل گرفت تا در راستای مردمیسازی کارها شکل بگیرد و شروع شود.»