نماینده دفتر تحکیم وحدت:
نماینده دفتر تحکیم وحدت گفت: صرفا اضافه کردن یک‌سری از سرفصل‌های ایدئولوژیک، محتوای دروس را اسلامی و بومی نمی‌کند، بلکه لازم است خود معلمان و اساتید به حداقلیات اسلامی معتقد باشند.
  • ۱۴۰۳-۰۱-۱۹ - ۱۱:۱۴
  • 00
نماینده دفتر تحکیم وحدت:
اضافه شدن سرفصل‌های ایدئولوژیک، محتوای دروس را بومی نمی‌کند
اضافه شدن سرفصل‌های ایدئولوژیک، محتوای دروس را بومی نمی‌کند

زهرا عظیمی، نماینده دفتر تحکیم وحدت در مورد نشست دانشجویان با رئیس‌جمهور گفت: «ما در ابتدای صحبت‌ها بحث فلسطین و سیاست‌های دولت را مطرح کردیم که در ارتباط با بحث غزه و همین‌طور در نظم نوین جهانی، جمهوری اسلامی کنشگر فعالی در عرصه جهانی بود. همچنین از سفرهای استانی رئیس‌جمهور یاد کردیم که بسیار حرکت مثبتی بوده و هست.»

دبیر سیاسی دفتر تحکیم درخصوص انتقادات مطرح شده از سوی این مجموعه دانشجویی اظهار کرد: «اولین نقد این بود که دولت بعضا فضای افکار عمومی را رها کرده که نمونه آن اختلافاتی‌ است که بین قوا وجود دارد یا برای مثال اختلافاتی که بین قوه قضائیه و دولت پیش آمد. بعد از آن درباره مسکن نکاتی را گفتیم که اگر قرار است این وعده عملی شود، لازم است که عزم جدی‌تری را داشته باشیم.»

او با اشاره به اینکه در ادامه به 3 نکته اساسی در سیاستگذاری اشاره کرده است، افزود: «سه نکته اساسی شامل آموزش عالی و آموزش‌وپرورش، بحث حوزه اقتصادی و حوزه سیاست‌های کلان دولت می‌شود. در حوزه آموزش عالی و آموزش‌وپرورش درباره وضعیت فرهنگی دانشگاه‌ها به نکاتی اشاره کردیم که معاونان فرهنگی، رویکرد درستی ندارند و فضای تعامل فعالان دانشجویی با مسئولان بسیار سخت است و همچنین بحث حجاب در دانشگاه‌ها را مطرح کردیم. گفتیم که صرف نگاه کمی به علم و رشد علمی، لازمه رسیدن به یک دانشگاه تراز نیست و باید به نیازها و اولویت‌های کشور توجه شود. صرفا اضافه کردن یک‌سری از سرفصل‌های ایدئولوژیک، محتوای دروس را اسلامی و بومی نمی‌کند، بلکه لازم است خود معلمان و اساتید به حداقلیات اسلامی معتقد باشند.»

عظیمی در مورد نکات مطرح شده در بحث اقتصادی عنوان کرد: «همچنین به بحث آزادسازی اقتصادی و تسلط بازار بر دولت اشاره و مطرح کردیم اگر این دو اتفاق بیفتد، متاسفانه متولی اصلی بازار طبقه سرمایه‌دار خواهد شد و موجب می‌شود که دولت به ابزاری برای سرمایه‌داری تبدیل شود. درواقع سعی کردیم که انذاری به دولت بدهیم که به این موضوع نیز توجه کند. همچنین در حوزه سیاست‌های کلان مطرح کردیم در چندماه گذشته که انتخابات مجلس را داشتیم، لازم بود که رویکرد افزایش مشارکت را بسیار جدی‌تر در دولت ببینیم. برخی از افرادی که در دولت بودند، بعضا این نکته را رعایت نکردند و وارد احزاب شدند. در انتها نیز مطرح کردیم که حماسه و بحث طوفان‌الاقصی که به وجود آمد به برکت جمهوری اسلامی و اعتقادات فعلی کارگزاران نظام، به گفتمان انقلاب اسلامی بود.»

نماینده دفتر تحکیم وحدت درباره پاسخ‌هایی که از سمت رئیس‌جمهور و هیات همراه داده شد، اظهار کرد: «بعد از اینکه فعالان دانشجویی نکات خودشان را مطرح کردند، ابتدا وزرای اقتصاد و راه و شهرسازی و سپس رئیس‌جمهور موضوعاتی را مطرح کردند. وزیر اقتصاد در ارتباط با مسائل اقتصادی و بحث تورم و ناترازی‌های بانکی به نکاتی اشاره کرد. همچنین وزیر راه و شهرسازی نیز در ارتباط با مسکن به نکته‌ای که اکثر فعالان گفتند، اشاره کرد که دولت زمین‌های ساخت این مسکن‌ها را تامین کرده و در حال تلاش برای ساخت این مسکن‌ها است. برخی از حاضران در جلسه به این نکته اشاره کرده بودند که جمهوری اسلامی از اصول خود کناره گرفته و به آنها عمل نمی‌کند، به‌خصوص در قضیه غزه و فلسطین تمام عزم نظام را نمی‌بینیم. رئیس‌جمهور در پاسخ به این نکته مطرح کرد که با رخ دادن طوفان الاقصی برای تمام دنیا واضح شد که این عملیات به خاطر وجود جمهوری اسلامی است و جمهوری اسلامی رهبر مبارزه با اسرائیل در منطقه است.»

عظیمی در ادامه افزود: «رئیس‌جمهور نیز به این موضوع اشاره کرد که وزارت خارجه و سایر نهادهای دستگاه دیپلماسی و مسائل مربوط به امور بین‌الملل، عزم جدی برای مبارزه با اسرائیل را دارند و ما برای جنگیدن با اسرائیل از اصول خودمان کوتاه نیامدیم.»

او در پایان با اشاره به اینکه در دولت سیزدهم شاهد حضور بیش از پیش مسئولان در بین دانشجویان بودند، گفت: «این موضوع نکته بسیار مهمی است؛ چراکه دانشگاه‌ها این آرمان‌گرایی را دارند و مطالباتی را از مسئولان می‌توانند داشته باشند که منجر به حرکت شود و همچنین پیشنهادها و انتقاداتی را می‌توانند در فضای صمیمانه مطرح کنند. به صورت کلی دیدار صمیمانه با رئیس‌جمهور اتفاق بسیار مثبتی است که منجر به فضای پرحرارت بین دانشجویان و جنبش دانشجویی و رسیدگی به مطالبات از سمت مسئولان می‌شود.»

نظرات کاربران
تعداد نظرات کاربران : ۰