• تقویم روزنامه فرهیختگان ۱۴۰۲-۱۱-۲۴ - ۱۴:۴۴
  • نظرات روزنامه فرهیختگان۱
  • 0
  • 0
سردار سلامی:

دشمن کشتی‌های ما را بزند به تعداد بیشتر، کشتی‌های‌شان را می‌زنیم

فرمانده کل سپاه پاسداران گفت: امروز به سپاهی رسیدیم که اگر در میدان جنگ نظامی باشد، مطمئن هستیم پیروز خواهیم شد و اگر جنگ سایبری باشد در آن دشمن را شکست می‌دهیم و اگر جنگ کشتی‌ها باشد و کشتی‌های ما را بزنند، حتما به همان تعداد و حتی بیشتر از آن‌ها می‌زنیم.

دشمن کشتی‌های ما را بزند به تعداد بیشتر، کشتی‌های‌شان را می‌زنیم

سردار حسین سلامی در دیدار با فرماندهان و مسئولان عالی سپاه که به مناسبت «روز پاسدار» در ستاد فرماندهی کل سپاه برگزار شد، اظهار کرد: خدا را شاکریم که پس از ۴۵ سال، این ملت از فرازهای سخت و تکرار نشدنی تاریخ، از فتنه‌های پیچیده، مرموز و بزرگ، از میان طوفان وحشتناک عملیات‌ رسانه‌ای و روانی، از درون جنگ‌های اطلاعاتی، از میانه ارعاب‌های نظامی، از درون ترورها و گاهی قتل عام‌ها، از میانه تحریم و از فضای تهاجم فرهنگی عبور کرد. ملت عزیز ایران با حضور بسیار شکوهمند، اقتدار آفرین و تمام کننده در راهپیمایی روز ۲۲ بهمن ، اعتبار و افتخار دیگر به مجموعه افتخارات نظام افزود.

وی ادامه داد: شاید تصور جهانی این بود که در پی امواج سخت، مردم با این شکوه ۲۲ بهمن در میدان حاضر نشوند. این ۲۲ بهمن ماه تنها گرامیداشت ۲۲ بهمن ماه سال ۱۳۵۷ نیست. بلکه نقطه آغاز مجددی است. هر کدام یک ۲۲ بهمن مستقل، نقطه عزیمت جدید، شکوه جدید و یک انفجار نور جدیدی است بر انقلاب اسلامی که قضاوت همگان را در مورد ثبات و استحکام استوانه‌های عظیم این نظام نشان می‌دهد.

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی افزود: حضور شکوهمند مردم در سالروز پیروزی انقلاب اسلامی جای سپاسگزاری دارد که با وجود تمرکز دشمنان بر ملت ایران، منظومه‌های ماهواره‌ای استارلینک، شبکه‌های خبررسانی جهانی، رسانه‌های سخن پراکن، همه مقامات سیاسی، همه رسانه‌ها مانند سال‌های گذشته روی مردم متمرکز شدند و هر قدر زمان می‌گذرد حجم و شدت این تمرکز فراتر از طاقت انسان‌ها می‌شود اما به فضل الهی دیروز ملت ایران نشان داد که هر قدر دشمن متمرکز شود و مردم این آرایش و ائتلاف جهانی و این زنجیره به هم پیوسته دشمنی‌ها را ببینند به جای ترسیدن، مصداق آن آیه قرآن می‌شوند که فقط بر ایمان و تسلیم‌شان افزوده می‌شود و این امر جای حمد و سپاس از خداوند متعال دارد که بر قلوب ملت ایران این همه اطمینان، استحکام و قوت القاء کرده و هر قدر دشمن رعب‌آفرینی می‌کند مردم ما آرامترند و در صحنه حاضر هستند.

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به فرماندهان حاضر در این نشست اظهار کرد: همه کسانی که در این محل حضور دارند، موسس و بنیانگذار یک شجره ریشه‌دار، عمیق و طیبه به نام سپاه هستند که با عنایت‌های امام خمینی (ره) به مثابه یک نهال در عمق احساس و ایمان مردم کاشته شد و با هدایت‌های مقام معظم رهبری در دوران پیچیده‌ترین، پرشدت‌ترین، مکارانه‌ترین و مرموزترین توطئه‌ها راه خودش را باز کرده است. امروز سپاه مفتخر است که پس از ۴۵ سال و با این همه فتنه از این انقلاب شکوهمند حفاظت کرده و این کاروان بزرگ انقلاب در حال طی کردن و فتح قله‌های جدید است.

سرلشکر سلامی افزود: همانطور که رهبر معظم انقلاب در وصف سپاه فرمودند، سپاه مصداق این آیه شریفه است که «لَمَسْجِدٌ أُسِّسَ عَلَی التَّقْوَی مِنْ أَوَّلِ یَوْمٍ أَحَقُّ أَنْ تَقُومَ فِیهِ» یعنی سپاه مانند مسجدی است که از ابتدا بر بنای تقوا خلق شده است، سازندگان این سرشت، خلقت و بنای عظیم شما بودید و کسانی که در بین ما نیستند. شهیدان و فرماندهان بزرگی مانند شهید حاج قاسم سلیمانی، حاج احمد کاظمی، ابراهیم همت، شهید بروجردی و ... که جزو فرماندهان اسطوره‌ای و تکرار نشدنی تاریخ اسلام بودند. این‌ها ادبیات جنگ را نه از درون کتاب‌ها بلکه از عمق ایمان‌شان توانستند کشف و خلق کنند.

وی تاکید کرد: ما در جنگ متوجه شدیم که ایمان وسعت فکر می‌بخشد، ابتکار و قدرت طراحی ایجاد می‌کند، ذهن‌ها را قوی می‌سازد، آنچه که در جنگ طراحی می‌شد محصول ایمان بود و شما فرماندهان عزیز واقعا نمایه‌ها و استوانه‌های مستحکم این ایمان بودید که به ما یاد دادید، چگونه باید ایستاد، به مانند درسی که از عاشورا باید آموخت که حتی وقتی که در اقلیت هستیم، مقاومت و پایداری کنیم.

سلامی افزود: اینکه ولادت امام حسین (ع) پیشوای آزادگی، حریت، شکوه جهاد و شهادت، روز «پاسدار» نامیده شده، به همین دلیل است که امام حسین (ع) نشان داد که حتی در قلیل‌ترین تعداد و سخت‌ترین شرایط نمی‌شود میدان جهاد را ترک کرد و این درسی بوده که سپاه آن را فرا گرفته و تا امروز هم به آن وفادار بوده است.

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با بیان اینکه خداوند متعال سپاه را در بحران‌ها رشد داد، گفت: سپاه در خارج از میدان رشد نکرد، بلکه هر وقت سپاه قدرت افزایی کرد در جنگ، درگیری و نبرد بود. وقتی جنگ‌ها و چالش‌ها به ما تحمیل می‌شد، در وهله نخست فراتر از ظرفیت سپاه بود. به عنوان مثال جنگ هشت ساله با آن عظمت و مقیاس جهانی که سپاه با امکانات اولیه در مقابل آن ایستاد اما وقتی از جنگ خارج شد، متفاوت و وسیعتر از بحران بود و سپاه بزرگتر و قوی‌تر شده بود. این بحران‌ها ادامه پیدا کرد، سپاه رشد کرد، قامت سپاه کامل شد و تکامل یافت.

سلامی با بیان اینکه دشمن از هر مسیری که بخواهد وارد شود، سپاه و بسیج به اذن الهی راه را بر او بسته‌ است، تاکید کرد: امروز به سپاهی رسیدیم که اگر در میدان جنگ نظامی باشد، با اعتماد به خداوند متعال، مطمئن هستیم، پیروز خواهیم شد. اگر جنگ سایبری باشد در آن دشمن را شکست می‌دهیم چرا که تجربه آن را داریم. اگر جنگ کشتی‌ها باشد و کشتی‌های ما را بزنند، حتما به همان تعداد و حتی بیشتر از آن‌ها می‌زنیم. اگر جنگ به میدان‌های بیرونی کشیده شود، سپاه قدرت ساخت قدرت در بیرون را دارد. اگر دشمن به فتنه جهانی برای ما مانند سال ۱۴۰۱ بیاندیشد ما در میانه آن فتنه، بر او غلبه می‌کنیم. اگر دشمن بخواهد فقر را به تحمیل کند ما در میدان محرومیت زدایی حاضر می‌شویم و دستان دشمن را می بندیم. این همان سپاهی است که شما بنیانگذار آن بودید و در میانه جنگ و بعد از جنگ آن را ساختید.

وی تصریح کرد: پاسداران امروز با پاسداران نسل اولیه تفاوتی ندارند، به همان اندازه وفادار، شهادت طلب، شجاع، متفکر و مدبر هستند و معجزه می کنند. یعنی هر جایی این نظام با مشکلی مانند سیل، زلزله، بارش برف و بلایای طبیعی و عرصه‌های نیاز مواجه شود، پاسداران به داد مردم می‌رسند. من دیدم که پاسداران مانند گونی شن در مقابل سیل در سوسنگرد ایستادند که آب وارد خانه و زندگی مردم نشود. شبانه روز کار کردند. من سرهنگ‌ها و سردارانی را در بشاگرد دیدم که در خانه‌های مردم فرش می‌شستند. این‌ها به برکت میراث ماندگاری است که شما عزیزان برای سپاه به جا گذاشتید.

نظرات کاربران
تعداد نظرات کاربران : ۱

یادداشتهای روزنامه فرهیختگانیادداشت

میکائیل دیانی، فعال فرهنگی:

ترمیم شکاف‌ها؛ اولین ماموریت پزشکیان

محمدامین ایمانجانی، مدیر مسئول؛

پروژه مدد به مسعود پزشکیان

مهدی خانعلی‌زاده، پژوهشگر سیاست خارجی:

آقای پزشکیان! این شما و این جهان واقعی

محمدرضا کردلو، فعال فرهنگی:

آری، اینچنین است برادر!

در مناظره ۲ به ۲ نامزدهای ریاست‌جمهوری مجری با سوالات صریح و به‌جا بحث را داغ کرد؛

تنها ستاره مناظره

محمد زعیم‌زاده، سردبیر: 

کلید انتخابات در دست مرددها

پرویز امینی، استاد دانشگاه:

مرددین؛ سرنوشت‌سازان انتخابات چهاردهم

پیام پیغام‌های انتخاباتی؛

چرا تحریم انتخابات شکست خورد؟

محمد زعیم‌زاده، سردبیر؛

بازگشت به راهبرد مشارکت حداکثری

«اگر دفاع ما نبود، حمله ایران به اسرائیل ویرانگر می‌شد»؛

اعتراف بایدن

سیدجواد نقوی، خبرنگار فرهیختگان؛

‌نوبل خون

حمید ملک‌زاده، پژوهشگر اندیشه‌های سیاسی:

مقاومت؛ روح پایدار انقلاب اسلامی ایران

سیدجواد نقوی، خبرنگار فرهیختگان:

عجب کشور قانون‌مداری!

صادق امامی، عضو شورای سردبیری:

در مسیر تحول

7 نکته از دیدار رمضان 1403 رهبر انقلاب با دانشجویان؛

پای درس جامع‌نگری در خانه پدری

جیش‌العدل به نیابت از تل‌آویو دست به عملیات تروریستی زد؛

تروریست‌های توسعه

سیدحسین امامی، خبرنگار اندیشه سیاسی:

نقدی بر ایده پایان دین در یک کتاب

جعفر درونه، تحلیلگر سیاسی:

دو روی یک انتخابات

عباسعلی کدخدایی، عضو شورای نگهبان:

من رای نمی‌دهم!

جعفر درونه، پژوهشگر سیاسی:

نقطه عزیمت به‌‌سمت مشارکت حداکثری

درباره نامه 110 اصلاح‌طلب مشارکت‌جو؛

نه به خاتمی، سلام به واقعیت

محمد قائمی‌راد، پژوهشگر هسته مکتب امام خمینی(رحمه‌الله) مرکز رشد دانشگاه امام صادق(ع):

از «خواص و عوام» تا «خاصه و عامه» در اندیشه رهبری

درباره جوانب مختلف ردصلاحیت روحانی

او باید در انتخابات شکست می‌خورد

مرتضی قاضی، نویسنده:

صادق الوعد

آرزویی که بستر آن فراهم نیست؛

تمایل به شیوه‌های کنترلگری نوین

سرباز روح الله رضوی؛ فعال رسانه ای:

الجزیره و آفریقای جنوبی؛ جای ایران را نخواهد گرفت

محسن فایضی؛

چقدر بی انصاف‌اند

نگاه سطحی اپوزسیون سلبریتی؛

این جهل نیست خیانت به تاریخ و انسانیت است

سیدجواد نقوی، خبرنگار؛

بحران‌زدگی برندینگ برهانی

در حاشیه اظهارات جدید وزیر سابق خارجه؛

تاریخ را با تراژدی‌هایش بخوانید

کنشگران سیاست و نوار باریک انسانیت؛

در آینه فلسطین به خودتان نگاه کنید

وقایع نقش جهان و مصائب توییتری شدن سیاست

سانتی‌مانتال‌ها مشغول کارند

خبرهای روزنامه فرهیختگانآخرین اخبار