رسانه‌های ضد ایران ۲۴ ساعت توهمی را سپری کردند؛
«به ایران حمله کنید» عبارت ملتمسانه بسیاری از گروه‌های رسانه‌ای ضدایرانی در این روزهاست که بعد از حمله به یکی از پایگاه‌های نظامی آمریکا بیشتر هم شده ‌است. حمله‌ای که بعد از آن بسیاری از جمهوری‌خواهان و در راس آنها دونالد ترامپ به مخالفت صریح از بایدن برخاستند.
  • ۱۴۰۲-۱۱-۱۵ - ۱۴:۵۵
  • 00
رسانه‌های ضد ایران ۲۴ ساعت توهمی را سپری کردند؛
عشق‌بازی با خیال جنگ
عشق‌بازی با خیال جنگ

علی ملکی، خبرنگار گروه نقد روز:«به ایران حمله کنید» عبارت ملتمسانه بسیاری از گروه‌های رسانه‌ای ضدایرانی در این روزهاست که بعد از حمله به یکی از پایگاه‌های نظامی آمریکا بیشتر هم شده ‌است. حمله‌ای که بعد از آن بسیاری از جمهوری‌خواهان و در راس آنها دونالد ترامپ به مخالفت صریح از بایدن برخاستند و با اعلام اینکه روز وحشتناکی برای آمریکا رقم خورده‌ این حمله را یکی دیگر از پیامدهای وحشتناک و غم‌انگیز ضعف و تسلیم‌پذیری بایدن دانستند. از روز این حمله برخی رسانه‌های ضدایرانی از احتمال حمله نظامی به ایران حرف به میان آوردند و حتی کارویژه رسانه‌ای‌شان را این موضوع قرار دادند تا جو رسانه‌ای تازه‌ای علیه ایران ایجاد کنند. اما همچنان کارشناسان بین‌المللی از ناممکن بودن آن خبر می‌دهند و معتقدند آمریکا توان پرداخت تاوان آن را ندارد. روز یکشنبه 8 بهمن‌ماه یکی از پایگاه‌های نظامی آمریکا موسوم به «برج 22» در شمال شرق اردن هدف حمله پهپادی قرار گرفت که تلفات این حادثه سه کشته و 40 زخمی بود. ساعاتی پس از این اتفاق مقاومت اسلامی عراق مسئولیت حمله را پذیرفت اما انگشت اتهام ایالات متحده سمت ایران بود. آمریکایی‌ها با این ادعا که تحرکات مقاومت عراق تحت حمایت ایران است، ایران را تهدید به حمله نظامی کردند. شب گذشته و پس از گذشت شش‌ روز آمریکایی‌ها به وعده خود عمل کرده و مواضعی از سپاه پاسداران و حشدالشعبی را در سوریه و و عراق بمباران کردند. تا لحظه تنظیم این گزارش تعداد شهدای حادثه 16 تن اعلام شده و 25 نفر نیز زخمی شده‌اند که تعدادی از آنها نیز غیرنظامیان هستند. همچنین طبق اعلام حشدالشعبی تمام شهدای این حادثه از اعضای این گروه بوده‌اند.

فرکانس‌های حمله به ایران داده شده بود
آمریکایی‌ها از زمان هدف قرارگرفتن پایگاه نظامی‌شان در اردن با فشارهای زیادی روبه‌رو شده‌اند. مقامات ارشد آمریکایی در مورد اینکه آمریکا کی و چطور دست به اقدامی تلافی‌جویانه خواهد زد، بر این باور بودند که نمی‌توان مستقیما ایران را نشانه ‌گرفت؛ چراکه این حرکت منجر به یک نبرد تمام‌عیار و همه‌جانبه خواهد شد. به همین دلیل پیش از آغاز حمله، بایدن و مشاورانش در میان گزینه‌های موجود «هدف قرار دادن مواضع خارجی ایران» را انتخاب کردند و پیش از آغاز حمله بارها و بارها از رسانه‌ها و مقامات مختلف کشورشان پیامی را به ایران مخابره کردند: «پاسخ خواهیم داد.» آنها می‌دانستند که قطعا هدف قراردادن خاک ایران تبعات سنگینی خواهد داشت و به همین دلیل پیش از حمله خود، ایران را متوجه فرکانس‌هایی از آن کردند. درنهایت اما جو بایدن به‌عنوان تصمیم‌گیرنده نهایی گزینه مذکور را انتخاب و اعمال کرد.
به مواضع داخلی ایران حمله کنید نه خارجی
همزمان با شدت گرفتن تنش‌ها در منطقه، برخی رسانه‌ها شروع به آتش‌افروزی در این فضا کرده‌اند. شبکه اینترنشنال که همیشه در راس گروه‌های ضدایرانی قرار دارد در یک برنامه به اصطلاح کارشناسی از خبردادن آمریکا به ایران درباره این حمله گله کرد و گفت: «آمریکا باید محاسبات سپاه را عوض کند. راه‌حل این مسائل ساده است. چرا آمریکا قبل از حمله، به سپاه خبر می‌دهد؟ ببینید آمریکا به چه روزی افتاده.» این کارشناس در جای دیگری از بحث می‌گوید: «مهم‌ترین گزینه، هدف قراردادن مواضع سپاه در داخل خاک ایران است و مردم ایران از این مساله استقبال خواهند کرد!» مجری برنامه در ادامه با تایید صحبت‌های این کارشناس می‌گوید: «مردم به بایدن انتقاد می‌کنند که چرا به ایران حمله نمی‌کند!» از طرف دیگر گزارشگر بی‌بی‌سی هم از درز کردن احتمال حمله ایالات متحده گلایه کرده و می‌گوید: «می‌شود انتظار داشت که بخش بزرگی از این اهداف خالی بودند و از چند روز پیش گروه‌های هدف دستور به تخلیه گرفته بودند. وال ‌استریت ‌ژورنال هم در مقاله‌ای سه گزینه آمریکا را برای اقدام تلافی‌جویانه بررسی کرده است که شامل حمله به خاک یا آب‌های سرزمینی ایران، حمله به گروه‌های نیابتی یا نیروهای جمهوری اسلامی در خارج از کشور و تحریم یا فشارهای اقتصادی می‌شود. همچنین شبکه ان‌بی‌سی‌نیوز در گزارشی تشریح کرده است که این اقدام آمریکا می‌تواند پاسخ خوبی در جهت جلوگیری از اقدامات ایران و نیروهای تحت حمایتش در خاورمیانه باشد.

آمریکا نمی‌تواند بهای سنگین جنگ با ایران را بپردازد
خبرگزاری سی‌ان‌ان پیشتر گزارش داده بود: «بایدن تحت فشار زیادی قرارداشت تا به مرگ سربازان واکنش نشان دهد به‌گونه‌ای که حملات شبه‌نظامیان را برای همیشه متوقف کند. شبه‌نظامیان مورد حمایت ایران (مقاومت اسلامی عراق) از ماه اکتبر بیش از 160 بار تاسیسات نظامی آمریکا در عراق و سوریه را هدف قرار داده‌اند و چندین قانونگذار جمهوری‌خواه از آمریکا خواسته‌اند مستقیما به داخل ایران حمله کند تا پیامی روشن ارسال کند. اما مقامات دولت به صراحت گفته‌اند هرگونه واکنشی موجب تشدید بیشتر اوضاع در منطقه خواهد شد.» این گزارش‌ها مستقیما می‌تواند مقامات آمریکایی را تحریک به ایجاد تنش کند. این خبرگزاری همچنین در گزارشی تفصیلی خصومت‌های پیشین ایران و آمریکا را یادآور شده و فرماندهان نظامی ایران را «رجزخوان» می‌نامد. سی‌ان‌ان به نقل از برخی مقامات آمریکایی می‌گوید ایران نفوذ بسیار زیادی بر شبه‌نظامیان نیابتی فعال در داخل عراق و سوریه دارد و فعالیت این گروه‌ها اغلب تابع تصمیمات مقامات اطلاعاتی و نظامی ایران است. کارشناس شبکه الجزیره جنگ ایران و آمریکا را غیرممکن می‌داند و می‌گوید که آمریکا هرگز با ایران وارد جنگ نمی‌شود؛ چراکه جنگ با ایران بهای سنگینی دارد و آمریکا نمی‌تواند این بها را بپردازد. این کارشناس همچنین مدعی شد که ایران در منطقه از قدرت زیادی برخوردار است و جنگ با آن معادلات منطقه را بر هم خواهد زد.

نظرات کاربران
تعداد نظرات کاربران : ۰