• تقویم روزنامه فرهیختگان ۱۴۰۲-۱۰-۲۴ - ۱۰:۵۸
  • نظرات روزنامه فرهیختگان۰
  • 0
  • 0
در همایش بین المللی طوفان الاقصی:

رئیسی: منطق مقابله با ظالم، مقاومت است + فیلم

رئیس‌جمهور در همایش بین المللی طوفان الاقصی و بیداری وجدان بشری گفت: اگرجریان ظالم‌منطق، گفت و گو و مذاکره را برنمی تابد تنها منطق در برابر او قدرت و ایستادگی و مقاومت است.

رئیسی: منطق مقابله با ظالم، مقاومت است + فیلم

سید ابراهیم رئیسی در این همایش گفت:  بارها بدون‌لکنت اعلام کردیم در سیاست جمهوری اسلامی حمایت از فلسطین و گروه های مقاومت در دستور کار قرار دارد، مگر‌ می توان بی تفاوت بود نسبت به مردمی که در جای جای جهان‌مورد ظلم قرار گرفته اند، باید از کسی که از خود ، دین و خانواده خود دفاع مشروع میکند حمایت شود.

وی افزود: باید به اِشغال پایان داده شود و اِشغال‌گر مورد مجازات و کیفر قرار گیرد و خسارت را پرداخت کند. ادامه اِشغال نه مالکیت می‌آورد نه مشروعیت. کدام‌نظام ‌حقوقی و مکتب حقوقی در دنیا می پذیرد که ادامه اشغال مالکیت و مشروعیت بیاورد‌.

رئیسی گفت: عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی به هیچ وجه امنیت ساز نیست. پرچم دفاع از فلسطین را امام(ره) برافراشت و رهبری فرزانه انقلاب نسبت به فلسطین در این سالها ذره ای عقب نشینی نکردند و همواره به کسانی که به دنبال عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی هستند تاکید کردند که عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی به هیچ وجه امنیت ساز نیست نه برای کشور های منطقه و نه برای رژیم صهیونیستی. اکنون کسی در جهان جرات می کند سخن از عادی سازی بگوید کشور هایی که روابط خود را با رژیم صهیونیستی عادی سازی کردند می توانند جلوی مردم و امت‌شان، سر خود را بلند کنند؟

رئیس جمهور اضافه کرد: به برکت خون شهدای فلسطین از عالم جهل زادیی شده است. به راستی چه چیز وجدان بشر را بیدار کرده است؟ شک نکنید بر اساس آنچه در مورد وجود مقدس ابی‌عبداللله در زیارت اربعین آمده می توان گفت  گفت آنچه امروز از عالم جهل زدایی کرده، خون مطهر شهدای فلسطینی و هزاران کودک شهید است. تردید نکنید این سنت خداست که عالم را بیدار کند. امروز عالم بیدار شده است شرق و غرب و شمال وجنوب ندارد.

وی ادامه داد: مسأله تمام عالم امروز فلسطین شده است؛ فلسطین صرفا دغدغه امت اسلامی نیست و عبور کرده و به مسأله جهانی تبدیل شده است. معتقدیم امروز وجدان های بشری بیدار شده و امت اسلامی امروز وظیفه بسیار سنگینی دارد که این بیداری وجدان های بشری که به برکت خون مطهر شهیدان و جهادگران عرصه تبیین ایجاد شده را باید هم حفظ کند و هم ارتقا دهد و بدانند امروز اشرار دنیا چه بر سر عالم آورده است؛ تلاش می کردند مجاهدان و مدافعان وطن را شرور معرفی کنند اما امروز بر عالم روشن شده که مرکزیت همه شرارت ها در عالم آمریکا و برخی حکومت های غربی هستند که امروز حامی رژیم اسرائیل‌اند.

رئیسی بیان کرد: حقوق بشر برای آمریکا یک حربه برای فشار آوردن به کشور های اسلامی و مستقل است. معتقدم اگر زمینه ایجاد شود، مردم کشور هایی که نمایندگان آنها در این همایش حضور دارند با لشکر هایی به طرف فلسطین حرکت می‌کنند.

رئیس‌جمهور افزود: امروز امت اسلامی برای دفاع از فلسطین آماده است.باید چهره آمریکا و کشور های حامی رژیم صهیونیستی بر مردم خود آن کشور ها وبر مردم جهان روشن شود که اینها از حقوق انسان به عنوان یک حربه برای فشار آوردن به کشور های اسلامی و کشور های مستقل استفاده‌ کردند و حقوق بشر برای آنها یک دست آویز شده است. آنچه که موجب پیروزی ملت فلسطین شده است قدرت ایمان و اتکا به خداوند است.

سید ابراهیم رئیسی در ادامه صحبتهای خود گفت: رژیم غاصب صهیونیستی بیش از ۴۰۰ بیانیه، مصوبه قطعنامه را در سطح بین المللی نقض کرده است.

وی افزود: شاهد هستیم جریان سازش و تفکر کنار آمدن جواب نداد، نشستن پای میز مذاکره و تن دادن به قرارداد هایی مثل کمپ دیوید، شرم الشیخ و اسلو نتوانست کاری از پیش ببرد به این دلیل که طرف ها به میثاق و پیمان پایبند نیستند و میثاق شکنند. از ویژگی جریان سلطه آن است که آنها به پیمانشان وفادار نیستند، پیمان شکنند. مردم فلسطین همواره نگاهشان ایستادگی در مقابل ظلم و ستم و تعدی بوده است.

رئیس جمهور در همایش بین المللی طوفان الاقصی گفت: به راستی اگر کشورهای اسلامی به ندای وحدتی که رهبر انقلاب بارها فریادز زدند که کشورهای اسلامی در برابر دشمنان با هم وحدت داشته باشند، اجرا می شد، آیا رژیم صهیونیستی جرأت می کرد اینقدر جنایت کند؟ به راستی اگر آن روز که جنایت صهیونیست ها در غزه آغاز شد، تمام معادلات و روابط اقتصادی کشورهای اسلامی با رژیم صهیونیستی قطع می شد، آیا باز هم شاهد تداوم این جنایت ها بودیم؟ حتما وضعیت متفاوت بود و باید کشورهایی که روابط دارند نزد خداوند متعال و وجدان بشری و به تاریخ جواب بدهند؛ اما به راستی چه پاسخی به امت اسلامی و این میزان ظلم هایی که انجام شده دارند؟ حال آنکه آنها قدرت بازدارندگی داشتند ولی از این قدرت استفاده نکردند.

رئیسی اظهار کرد: امروز ۱۰۰ روز از جریان غزه می گذرد و دادگاه بین المللی تشکیل شده است؛ صهیونیست ها و آمریکایی ها تلاش می کنند این دادگاه از مسیر خارج شود. من به حقوقدانان این دادگاه پیام می‌دهم امروز اولا در برابر خداوند متعال و ثانیا در برابر وجدان بشری و ثالثا در برابر تاریخ و آینده باید نسبت به این ظلمی که بر بشریت و حقوق انسان رفته پاسخگو باشند.

وی افزود: اگر دادگاه حکم عادلانه ای بدهد یقین بدانید سربلند است. آنچه بعدا اجرا می شود بحث دیگری است، اما جهان بشریت از حکم عادلانه تقدیر خواهد کرد. اما اگر دستشان بلرزد و تحت تأثیر قدرت آمکریکایی ها و غربی ها و ثروت و قدرت قرار بگیرند، بدانند که پاسخگو نخواهند بود انتظار این اجلاس و جهان بشریت از این دادگاه، صدور حکم عادلانه است.

 

نظرات کاربران
تعداد نظرات کاربران : ۰

یادداشتهای روزنامه فرهیختگانیادداشت

میکائیل دیانی، فعال فرهنگی:

ترمیم شکاف‌ها؛ اولین ماموریت پزشکیان

محمدامین ایمانجانی، مدیر مسئول؛

پروژه مدد به مسعود پزشکیان

مهدی خانعلی‌زاده، پژوهشگر سیاست خارجی:

آقای پزشکیان! این شما و این جهان واقعی

محمدرضا کردلو، فعال فرهنگی:

آری، اینچنین است برادر!

در مناظره ۲ به ۲ نامزدهای ریاست‌جمهوری مجری با سوالات صریح و به‌جا بحث را داغ کرد؛

تنها ستاره مناظره

محمد زعیم‌زاده، سردبیر: 

کلید انتخابات در دست مرددها

پرویز امینی، استاد دانشگاه:

مرددین؛ سرنوشت‌سازان انتخابات چهاردهم

پیام پیغام‌های انتخاباتی؛

چرا تحریم انتخابات شکست خورد؟

محمد زعیم‌زاده، سردبیر؛

بازگشت به راهبرد مشارکت حداکثری

«اگر دفاع ما نبود، حمله ایران به اسرائیل ویرانگر می‌شد»؛

اعتراف بایدن

سیدجواد نقوی، خبرنگار فرهیختگان؛

‌نوبل خون

حمید ملک‌زاده، پژوهشگر اندیشه‌های سیاسی:

مقاومت؛ روح پایدار انقلاب اسلامی ایران

سیدجواد نقوی، خبرنگار فرهیختگان:

عجب کشور قانون‌مداری!

صادق امامی، عضو شورای سردبیری:

در مسیر تحول

7 نکته از دیدار رمضان 1403 رهبر انقلاب با دانشجویان؛

پای درس جامع‌نگری در خانه پدری

جیش‌العدل به نیابت از تل‌آویو دست به عملیات تروریستی زد؛

تروریست‌های توسعه

سیدحسین امامی، خبرنگار اندیشه سیاسی:

نقدی بر ایده پایان دین در یک کتاب

جعفر درونه، تحلیلگر سیاسی:

دو روی یک انتخابات

عباسعلی کدخدایی، عضو شورای نگهبان:

من رای نمی‌دهم!

جعفر درونه، پژوهشگر سیاسی:

نقطه عزیمت به‌‌سمت مشارکت حداکثری

درباره نامه 110 اصلاح‌طلب مشارکت‌جو؛

نه به خاتمی، سلام به واقعیت

محمد قائمی‌راد، پژوهشگر هسته مکتب امام خمینی(رحمه‌الله) مرکز رشد دانشگاه امام صادق(ع):

از «خواص و عوام» تا «خاصه و عامه» در اندیشه رهبری

درباره جوانب مختلف ردصلاحیت روحانی

او باید در انتخابات شکست می‌خورد

مرتضی قاضی، نویسنده:

صادق الوعد

آرزویی که بستر آن فراهم نیست؛

تمایل به شیوه‌های کنترلگری نوین

سرباز روح الله رضوی؛ فعال رسانه ای:

الجزیره و آفریقای جنوبی؛ جای ایران را نخواهد گرفت

محسن فایضی؛

چقدر بی انصاف‌اند

نگاه سطحی اپوزسیون سلبریتی؛

این جهل نیست خیانت به تاریخ و انسانیت است

سیدجواد نقوی، خبرنگار؛

بحران‌زدگی برندینگ برهانی

در حاشیه اظهارات جدید وزیر سابق خارجه؛

تاریخ را با تراژدی‌هایش بخوانید

کنشگران سیاست و نوار باریک انسانیت؛

در آینه فلسطین به خودتان نگاه کنید

وقایع نقش جهان و مصائب توییتری شدن سیاست

سانتی‌مانتال‌ها مشغول کارند

خبرهای روزنامه فرهیختگانآخرین اخبار