علی مزروعی، خبرنگار گروه نقد روز: خبرها از آمار مصدومان و کشتهشدگان حادثه تروریستی روز چهارشنبه گلزار شهدای کرمان مثل دو حادثه تروریستی سال گذشته در شاهچراغ شیراز متعدد بود. درست مثل علت حادثه که برخی رسانهها در لحظات ابتدایی و پیش از انفجار دوم با عجله آن را «انفجار کپسول گاز» عنوان کرده بودند. تا لحظه نگارش این مطلب آخرین آمار از شهدا و مجروحان حادثه را رئیس اورژانس کرمان اعلام کرده است؛ 103 نفر از هموطنانمان را از دست دادهایم و 141 نفر نیز مجروح شدهاند که حال تعدادی از آنها وخیم گزارش شده و هر لحظه ممکن است بر آمار شهدا بیفزاید. ادعاهای جعلی برخی اکانتهای اسرائیلی در مورد هدف قرار داده شدن فرماندهان سپاه، دستهای پشتپرده ماجرا را خیلی زود لو میدهد. این ادعاها اگرچه خیلی زود تکذیب میشود اما نشان میدهد رژیمصهیونیستی با اهدافی از پیش تعیینشده دست به این اقدام زده است. اهدافی که ترور شهید سیدرضی موسوی نیز در راستای تحقق آن انجام شد. در ادامه به بررسی علل و پیامدهای این اقدام تروریستی پرداخته میشود.
رژیمصهیونیستی برای احیای قدرت نرم نیاز به دشمنی بزرگتر دارد
عملیات طوفان الاقصی در 7 اکتبر و تداوم شکستهای میدانی از نیروهای مقاومت فلسطینی در غزه، توانمندی اغراق شده اطلاعاتی و نظامی رژیمصهیونیستی را در جهان زیر سوال برده است. این شکست باعث میشود ساکنان رژیمصهیونیستی نسبت به حاکمان خود کاملا بیاعتماد شده و دیگر از راهبردهای آنها حمایت نکنند. رژیمصهیونیستی برای اینکه این تاثیر را از بین ببرد تلاش برای نابودی حماس را بهعنوان هدف معرفی کرد تا بتواند نهایتا خود را پیروز جنگ معرفی کند. تداوم شکستهای نظامی این راهبرد را خنثی کرد و حال رژیمصهیونیستی برای اینکه بار روانی این شکست را کمرنگ کند، سعی دارد دشمنی بزرگتر برای خود تراشیده و ایران را طرف حساب خود معرفی کند بلکه شکست در نبردهای نظامی غزه توجیهپذیرتر شود.
بهانهتراشی برای جنگ مستقیم ایران و آمریکا
رژیمصهیونیستی برای اینکه بتواند ایده تشکیل یک ائتلاف نظامی در حمایت از خود را جا بیندازد، نیاز به این دارد دامنه جنگ را گستردهتر کند و نهایتا پای ایران را به جنگ باز کند. به همین دلیل هم پس از ترور سردار موسوی اجتماع مردمی در سالروز شهادت حاجقاسم را هدف قرار داده است به این امید که جریحهدار شدن افکار عمومی ایران را وادار به واکنش هیجانزده در میدان کند. اسرائیل از طریق ایجاد بستری برای رویارویی مستقیم بین ایران و آمریکا قصد دارد حمایتهای نظامی بیشتر دریافت کند تا بتواند در نبرد غزه برای خود دستاورد بسازد. فقدان چنین دستاوردی باعث شده تا این رژیم با دستپاچگی هر چه بیشتر از طریق کشتار مردم بیگناه آمار تلفات را بالا ببرد به این امید که حداقل در افکار عمومی خود، شکستخورده محسوب نشود. هزینه این سیاست گسترش واکنشهای اجتماعی ضدصهیونیستی در جهان است. واکنشهایی که روزبهروز قدرت نرم رژیمصهیونیستی و حامیانش را از بین برده و تلاش جبهه مقاومت برای نابودی این رژیم را مشروعیت میبخشد.
ادامه مطلب را اینجا بخوانید.