• تقویم روزنامه فرهیختگان ۱۴۰۲-۰۹-۱۱ - ۰۱:۰۴
  • نظرات روزنامه فرهیختگان۰
  • 0
  • 0
چه بر سر آن خواننده جوانی آمد که آهنگ‌هایش از عشق و علاقه و محبت سخن می‌گفت؟

هیولا در نزدیکی خط پایان

امیر تتلو دیگر مرزی برای پیشروی در صحرای ابتذال پیش‌رویش نیست. ابتذال و حتی فراتر از آن، شرارت را به حد اعلی رسانده. اخباری که از نوع برقراری ارتباطش با دخترکان شیفته خود به گوش می‌رسد، دردآور است و در هر جایی از دنیا باشد،

هیولا در نزدیکی خط پایان

هومن جعفری، خبرنگار: اگر بگوییم آخر هفته خوش ابتذالی داشتیم، سخنی به بیراه مطرح نشده. یکی از این عناصر ابتذال، انتشار کلیپ ساسی‌مانکن بود که تیزرش از چند روز قبل شروع شد. دومی قصه پرحاشیه و بی‌پایان تتلو که معلوم نبود قرار است در ترکیه بماند یا به ایران برگردد یا به کشور سومی مهاجرت کند. هر چقدر ساسی‌مانکن در انتشار محصول جدیدش با مخاطب رو بود و حرفش را در حاشیه همان کلیپ زد که «این محصول مناسب کودکان شما نیست»، تتلو با مخاطبش رو نبود و با انتشار خبر دروغین بازگشت به ایران، به تبلیغ سایت شرط‌بندی‌اش پرداخت و بازدیدهایش را گرفت و دست آخر هم با همه وعده‌ها و فیلم بازی کردن‌ها به ایران برنگشت تا مخاطبانش را دلسرد کند.
امیر تتلو دیگر مرزی برای پیشروی در صحرای ابتذال پیش‌رویش نیست. ابتذال و حتی فراتر از آن، شرارت را به حد اعلی رسانده. اخباری که از نوع برقراری ارتباطش با دخترکان شیفته خود به گوش می‌رسد، دردآور است و در هر جایی از دنیا باشد، سنگین‌ترین مجازات را درپی خواهد داشت و شنیده شده پلیس ترکیه هم به‌دنبال بازداشت اوست. اینجا باید تاکید کنم که در این مطلب، بحث تخریب کردن تتلو برای خوشایند دیگران در کار نیست. آدمی که مواد مخدر را به حد افراطی مصرف می‌کند، سایت شرط‌بندی دارد، به هیچ رابطه عاطفی‌ای پایبند نیست و روابطش پرتعداد و بسیار پرحرف‌وحدیث است، به ته رابطه جنسی رسیده و برای فرار از تکراری شدن این روابط، به کتک زدن و حتی آسیب رساندن به شرکای خود می‌پردازد، روی سن و درحال اجرا مواد مصرف می‌کند و به مخاطبانش به‌صورت کاملا جدی توهین‌های جنسی و ناموسی می‌کند، دیگر جایی و مرزی برای تخریب نگذاشته که حالا من یا بقیه بخواهیم خرابش کنیم. باید چیزی از انسانیت یک آدم مانده باشد که بشود خرابش کرد. از این برادرمان، تقریبا چیزی نیست که مانده باشد برای تخریب.
می‌دانم تتلو بسیار مخاطب دارد. عمدتا هم از بین نوجوان‌ها. صادقانه هم بگویم اصلا نمی‌توانم درک کنم چرا آدم باید طرفدار او باشد؟ قطعا برخی آهنگ‌هایش قشنگ است و شاید حال‌وهوای دلی مخاطبانش را بیان می‌کند که این همه طرفدار برایش مانده اما سوال اینجاست که این عشق دیوانه‌وار و آتشین به آدمی با این مشخصات، دقیقا چه معنایی دارد؟ چطور می‌شود به‌صورت افراطی طرفدار چنین آدمی شد؟ برای اینکه طرفدار کسی باشید دست‌کم طرف باید مرزهای اخلاقی و مرزبندی‌هایی داشته باشد. این دوست‌مان آخر مرزی برایش مانده؟ من می‌توانم درک کنم که خواننده‌های اینور آبی یا آنور آبی یا حتی چهره‌های اینستاگرامی طرفدار داشته باشند اما تتلو را واقعا نمی‌توانم هضم کنم. نه به مخاطبش احترام می‌گذارد، نه اخبار خوبی از او منتشر می‌شود. بدنام‌ترین خوانندگان غربی هم حواس‌شان هست سمت کارهایی نروند یا رفتارهای خاصی را انجام ندهند اما این رفیق‌مان اصلا ترمز ندارد!
اگر تتلو قرار بود در مارکت موسیقی آمریکا یا اروپا فعالیت کند، با این رفتار سال‌ها پیش به انتها رسیده بود و الان در سلولی انفرادی مشغول مرور خاطراتش بود. هیچ خواننده‌ای در جهان نمی‌تواند رسما اعلام کند که من خواستار حضور دختران زیر 18 سال در حرمسرای خودم هستم و نابود نشود. ربطی به مذهب هم ندارد. هر خواننده‌ای، هر چهره‌ای که به‌صورت رسمی اعلام کند دختران بین سن 15 تا 20 که خواهان برقراری رابطه با من هستند می‌توانند به حرمسرای من اضافه شوند، نه‌تنها «کنسل» می‌شود، اسپانسر، شرکای تجاری و حقوقی و تمام اعتبار اجتماعی خود را به باد می‌دهد، بلکه به زندان هم می‌افتد. زندانی هم که برایش درنظر خواهند گرفت زندانی بسیار ترسناک و جدی خواهد بود که معلوم نیست از آن سالم و زنده بیرون بیاید یا نه. این بار، نمی‌دانم گزارش‌ها درست هستند یا نه اما خود او هم اذعان کرده که پلیس ترکیه تحقیقاتش علیه او را آغاز کرده و حتی به منزلش هم سر زده‌اند. به‌نظر می‌رسد که او آنقدر گل کشیده که ارتباطش با واقعیت را از دست داده و درک نمی‌کند کارهایی که دارد انجام می‌دهد، خلاف تمام قوانین مدنی در جهان است. او در هیچ کشوری نمی‌تواند این‌گونه رفتار کند و به زندان نرود ترکیه تا همین جایش هم با او زیادی کنار آمده.
بخشی از رفتارهای چندسال اخیر به‌خاطر بالا رفتن شدید مصرف مواد مخدرش است که او را به انسانی پیش‌بینی‌ناپذیر تبدیل کرده. میزان مصرف مواد مخدر او رسما بالاست و روی استیج و موقع کنسرت‌ها رسما اعلام می‌کند که یا درحال استعمال است یا باید صحنه را ترک کند تا به موادش برسد. باور نمی‌کنم که حتی اسنوپ‌داگ، رپر معروف آمریکایی هم این‌گونه روی استیج برای مواد مخدر تبلیغ کند. بماند که این چهره سیاهپوست، یکی از چهره‌های محبوب و دوست داشتنی و حتی خیر است که بارها و بارها برای نهادهای مختلف، کنسرت‌های خیریه گذاشته یا از شهرت خود برای جمع‌آوری کمک‌های مالی استفاده کرده.
به‌هرحال، قصه تتلو به جاهایی رسیده که خوشایند هوادارانش نخواهد بود. ویدئوهای منتشرشده از دختران نوجوانی که دور وبر او هستند برایش شر شده. چیزهایی که توسط سحر قریشی بیان شد به اندازه کافی ترسناک بود، وای به‌حالی جزئیاتی که هنوز بیرون نیامده. تتلو قطعا برای برقراری ارتباط جنسی با دختران زیر سن قانونی، در هر دادگاهی در دنیا محکوم خواهد شد. اتفاقی که پیش از این برای ده‌ها و صدها چهره معروف دیگر هم افتاده. من دشمن تتلو نیستم که از زمین خوردنش خوشحال شوم. تنها با حیرت به سقوط کامل اخلاقی آدمی نگاه می‌کنم که دیگر حتی نمی‌شود به چهره‌اش نگاه کرد! او چنان خود را تتو کرده که من را یاد کاسپار نقش منفی کتاب «آرک انجل» یا کشتی فرشتگان از آنتونی هوریتس، نویسنده انگلیسی و خالق رمان‌های الکس رایدر می‌اندازد؛ مردی که روی صورتش کره زمین را تتو کرده بود! او به‌آرامی، از خواننده‌ای جوان که خود را از فرش به عرش رسانده و در اوج فقر به موفقیت دست پیدا کرده، به هیولایی تبدیل شده که از کتک زدن دختران بی‌دفاع ترسی ندارد که هیچ، عیشش بی‌آن تکمیل نمی‌شود. یادتان هست کلیپی که او در ایران درست کرده و دختری را دزدیده بود و در پایان آهنگ خودش را مقابل چشمان عشقش آتش می‌زد؟ آن تصور دیگر خیلی وقت است به پایان رسیده. او حالا از آتش زدن هیچ کس و هیچ چیز ترسی ندارد. مواد مخدر تمام مرزهای اخلاقی او را به باد فنا داده و صادقانه از او انسانی ساخته که هیچ مرام، اخلاق یا خط قرمزی ندارد. چه بر سر آن خواننده جوانی آمد که آهنگ‌هایش از عشق و علاقه و محبت سخن می‌گفت؟

نظرات کاربران
تعداد نظرات کاربران : ۰

یادداشتهای روزنامه فرهیختگانیادداشت

محمدامین ایمانجانی، مدیر مسئول: 

رادیکال‌ها علیه رقابت بر سر ایده‌های حکمرانی

درباره متن انتخاباتی خاتمی و اصلاح‌طلبان میانه‌رو؛

خاتمی در نهایت فایده‌گرایانه تصمیم میگیرد

دنیا علیه خیمه‌سوز‌ها؛

همه چشم‌ها رو به رفح است

نعیمه موحد، دبیر سایت فرهیختگان آنلاین:

همیشه شعبون یه بار هم رمضون!

زهرا میرزایی، دکتری حقوق زن در اسلام:

مخالف حضور زنان در هر جایی

سارا مسعودی، دانشجوی دکتری رسانه:

می‌شود امید داشت!

سیده‌فریضه سیدی‌کیانور، دکتری مدیریت ورزشی:

یک رای، یک نور

حاشیه‌‌ی تبریک روز ملی خلیج‌فارس؛

شوآف با استقلال و پرسپولیس ممنوع!

شریف لکزایی، عضو هیات‌علمی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی:

پاسخ مقتدرانه به یک چالش تمدنی

در پی عملیات ایران علیه اسرائیل؛

آتش‌بس غیر‌رسمی در غزه امضا شد

ما قصه غدیر را شادمانه می‌گوییم؛

اگرچه می‌دانیم عاشورایی در راه است

تحلیل حقوقی پیشنهاد حذف ساکنان خارج از کشور از واجدان شرایط؛

راه‌حل در جای دیگر است

علی مزروعی، خبرنگار گروه نقد روز:

ضربه ستیزه‌گرها به جمهوریت

صحنه‌هایی که در اختتامیه «فجر» آفریده شد؛

کلاس درس رایگان خانم‌های بازیگر برای فعالان حوزه خانواده

عطیه همتی، دبیرگروه نقد روز:

چرخش دوربین از میدان آزادی به روستا

نگاهی به فیلم «بی‌بدن» و روایت متفاوت آن از دوگانه کلیشه‌ای قصاص و بخشش

وقتی جنجال قاتل می‌شود

ابراهیم فیاض، جامعه‌شناس:

بازسازی از مسیر عدالت یا فوتبال؟

تاملی در میزان انطباق لایحه برنامه هفتم با سیاست‌های کلی نظام؛

برنامه هفتم؛ آنچه هست و آنچه باید باشد

«عادی بودن» برای عامه مردم تعریفی دارد؛

پیامدهای سیاسی یک روایت عادی

حمیدرضا مقدم‌فر عنوان کرد؛

دشمن حضور مردم پای صندوق رای را هدف گرفته

یکی از بخش‌های مهم دستگاه اطلاعاتی، بخش فرهنگی و علمی است؛

22 اصل مهم برای دستگاه‌های نظارتی در عرصه فرهنگی و علمی  

دستگاه‌های مسئول در امنیت سایبری ضعیف عمل می‌کنند؛

صیانت از ابرداده‌ها؛ ماموریت فراموش‌شده

چقدر سخت است بزرگ کردن یک انسان. آیا می‌توانم!؛

تعالی هویت زن در گرو تکریم خود

حاشیه‌نگاری دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف زنان؛

باز هم پشت‌مان درآمدید

در ارتباط با خرید و اجاره مسکن برای دهک‌های درآمدی متوسط و پایین؛

تجربه تامین مالی ساخت مسکن در کره‌جنوبی

به بهانه سالروز تاسیس شورای عالی انقلاب فرهنگی؛

ترسم نرسی به کعبه ای اعرابی!

دکتر طهرانچی درباره تفتیش عقاید در هاروارد، پنسیلوانیا و...

محاکمه دانشگاه توسط دیکتاتورهای اتوکشیده

آلودگی هوا یک معضل جدی برای سلامت شهروندان؛

لطفا با ماسک مطالعه شود

ارسلان مالکی، مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن؛

تامین مسکن کشور با مشارکت عموم مردم

مصطفی غفاری، دکترای جامعه‌شناسی سیاسی و مدرس دانشگاه امام صادق(ع):

خط قرمز‌های سیاسی نباید مبهم باشد

خبرهای روزنامه فرهیختگانآخرین اخبار