

حسین مظاهری: طی روزهای اخیر خبرهایی از آغاز مجدد صید ترال رسیده و شنیدهها از این حکایت دارد که در هفتههای اخیر سازمان شیلات تلاشهای خود را برای شروع مجدد این روش صید در خلیجفارس و دریای عمان آغاز کرده است. این موضوع صدای دوستداران محیطزیست را در آورده البته طومار صدها نفر از جامعه صیادان جنوب کشور به مجلس هم ارسال شده است. در این طومار صیادان خواستار توقف دائمی صید ترال صنعتی شدهاند.
سمیه رفیعی، رئیس فراکسیون محیطزیست مجلس هم به طومار صیادان واکنش نشان داد و طی پاسخی اعلام کرد: توقف دوساله صید ترال که با نظر مثبت رئیسجمهوری انجام شد، نقش بسیار مؤثری در حفظ ذخایر آبزیان جنوب کشور و معیشت مردم محلی داشته است.
وی با بیان این که باید فعالیتهای اقتصادی با ظرفیت سرزمینی کشور متناسب باشد تا شاهد تخریب و نابودی محیطزیست نباشیم گفت: پیش از ممنوعیت صید ترال در کشور شاهد نارضایتیهای بسیاری از سوی جامعه صیادی محلی بودیم و متأسفانه جارو کردن تمام منابع آبزی دریا توسط کشتیهای صید ترال فانوس ماهیان موجب شده بود که ضمن نابودی ذخایر آبزیان کشور، سفره مردم نیز خالی شود به شکلی که بسیاری از آنها در تماسهای مکرر با فراکسیون محیطزیست مجلس اعلام میکردند که شغل و معیشت آنها عملاً از بین رفته است.
رئیس فراکسیون محیطزیست مجلس با اشاره به این که فراکسیون محیطزیست مجلس در میان تمام فشارها با تکیهبر بنیه کارشناسی و استدلالهای علمی توانست سرانجام ممنوعیت ۲ سالهای از اول آذر ۱۳۹۹ بر فعالیت کشتیهای صنعتی صید ترال اعمال کند افزود: این در حالی است که فشارهای فراوانی از سوی مافیای صید ترال صنعتی در این مدت به ما وارد شد اما فراکسیون محیطزیست زیر این فشارها سر خم نکرد و موفق شدیم همچنان این ممنوعیت را حفظ کنیم.
