
مدیرکل آمار، فناوری اطلاعات و امنیت فضای مجازی وزارت عتف در اسفند ماه ۱۴۰۱، از پیوستن دانشگاهها به پنجره واحد خدمات هوشمند دانشگاهی گفته و تاکید کرده بود که تا پایان سال جاری، تمامی دانشگاهها به آن متصل میشوند و خدمات با کیفیت بالا و برخط ارائه خواهد شد.
دانشگاهها غایب پنجره خدمات دولتی

فاطمه طاری بخش، خبرنگار گروه دانشگاه:مدیرکل آمار، فناوری اطلاعات و امنیت فضای مجازی وزارت عتف در اسفند ماه 1401، از پیوستن دانشگاهها به پنجره واحد خدمات هوشمند دانشگاهی گفته و تاکید کرده بود که تا پایان سال جاری، تمامی دانشگاهها به آن متصل میشوند و خدمات با کیفیت بالا و برخط ارائه خواهد شد، در حالی که 4 ماه از ابتدای سال میگذرد و تنها 45 دانشگاه به آن متصل شدهاند. اتفاقی که درصورت تحقق کامل آن میتواند نقش قابلتوجهی در ارائه خدمات برخط موردنیاز دانشجویان، اساتید و کارمندان داشته باشند. در همین راستا چندی پیش نشست تخصصی «پنجره خدمات هوشمند دانشگاهی» با حضور محمدقائم تاجگردون، معاون دولت الکترونیک و هوشمندسازی وزارت عتف، جواد موحد، معاون دولت الکترونیک و هوشمندسازی سازمان فناوری اطلاعات، مصطفی صالحی، مدیرکل IT سازمان امور دانشجویان و فرهاد مردوخی، عضو هیاتعلمی دانشگاه رازی کرمانشاه و مدیر پروژه پنجره و پیمانکار طرف قرارداد وزارت عتف در دانشگاه الزهرا برگزار شد که متن آن را در ادامه میخوانید.
محمدقائم تاجگردون، معاون دولت الکترونیک و هوشمندسازی وزارت عتف:
از سال 1401 و در بودجه این سال تکلیفی برای تمامی دستگاههای اجرایی و تمامی موسسات که مشمول قانون ششم توسعه بودند، ایجاد شد که اول ایجاد پنجره واحد خدمات هوشمند دستگاهها را در برنامه خود بگذارند. دومین موضوع نیز اتصال این پنجره به پنجره خدمات ملی هوشمند بود. متولی پنجره خدمات هوشمند ملی سازمان فناوری اطلاعات است و در همان سال رونمایی از پنجره ملی هوشمند انجام شد....
جواد موحد، معاون دولت الکترونیک و هوشمندسازی سازمان فناوری اطلاعات:
راهاندازی پنجره خدمات دانشگاهی یک اقدامی کلیدی بود که از سال 1400 آغاز شد. علاوهبر آیندهنگری در این حوزه در اسناد راهبردی نیز به این موضوع اشاره شده بود. ما میبینیم که دولتهای پیشرو برای برنامههای راهبردی خود بحث پنجره هوشمند را مطرح میکنند.
کشورهای اروپایی و آمریکایی و چین به این موضوع اشاره کردهاند. بر همین اساس، ...
.مصطفی صالحی، مدیرکل IT سازمان امور دانشجویان:
تعریف هوشمندسازی که درحال انجام است جای ابهام دارد؛ چراکه باید در وهله اول فاز الکترونیکسازی، دیجیتالسازی و هوشمندسازی را تعریف کنیم. عملا امروز ما در دیجیتالسازی هستیم و الکترونیکسازی فرآیند آنلاین شدن است. اولین موضوعی که درباره آن صحبت میکنم این است که اگر پنجره واحد الکترونیک را تشکیل دهیم کاربرد اصلی آن چیست؟
فرهاد مردوخی، عضو هیاتعلمی دانشگاه رازی کرمانشاه:
من باید به یکسری از نکات اشاره کنم. تا به اینجا بار الکترونیکی کردن خدمات برعهده دانشگاه بوده است. البته دانشگاهها نیز معمولا از شرکتها گرفتند و عملا ما به طرز تفکر شرکتها وابسته شدیم و تعداد زیادی از سامانهها وارد دانشگاه شده است. اگر بخواهیم مشخصهای از دانشگاه را بگویم، میبینیم که سازمان نظارت در سطح ملی سامانه بزرگی دارد اما در دانشگاهها با تعداد زیادی سامانه و گستردگی کار مواجه هستیم. واقعیت این است که....
متن کامل را اینجا بخوانید.
