• تقویم روزنامه فرهیختگان ۱۴۰۲-۰۲-۲۳ - ۱۰:۳۳
  • نظرات روزنامه فرهیختگان۰
  • 1
  • 0
محمدناصر سقای‌بی‌ریا، عضو شورای مرکزی جبهه پایداری انقلاب اسلامی در گفت‌وگو با «فرهیختگان»:

با جریاناتی که به ارزش‌های انقلاب نزدیک‌تر باشند تعامل خواهیم کرد

محمدناصر سقای‌بی‌ریا، عضو شورای مرکزی جبهه پایداری انقلاب اسلامی ابتدا با این توضیحات از برنامه‌ریزی جبهه پایداری برای ورود به انتخابات مجلس دوازدهم خبر داد: «اولا لازم است بگویم ما حتما به انتخابات ورود خواهیم کرد.

با جریاناتی که به ارزش‌های انقلاب نزدیک‌تر باشند تعامل خواهیم کرد

محمدناصر سقای‌بی‌ریا، عضو شورای مرکزی جبهه پایداری انقلاب اسلامی ابتدا با این توضیحات از برنامه‌ریزی جبهه پایداری برای ورود به انتخابات مجلس دوازدهم خبر داد: «اولا لازم است بگویم ما حتما به انتخابات ورود خواهیم کرد. الان هم جلسات خودمان درباره انتخابات را آغاز کرده‌ایم. باتوجه به اصول و مرامنامه‌ای که داریم و همچنین با توجه به سوابق، دیدگاه‌ها و جهت‌گیری‌هایی که داشته‌ایم، به‌نفع انقلاب اسلامی برنامه‌ریزی می‌کنیم. به‌‌طور‌کلی جبهه پایداری انقلاب اسلامی برای حفظ ارزش‌های انقلاب و به میدان آوردن افراد ارزشی تشکیل‌شده و جهت‌گیری ما همیشه همین بوده و درنهایت هم با توجه به میدان، شرایط و عوامل مختلف تاثیرگذار بر انتخابات تصمیم‌گیری خواهیم کرد. هنوز هیچ‌چیز مشخص نیست، البته آهسته‌آهسته گروه‌های مختلف به‌میدان می‌آیند و به‌مرور آرایش نیروها مشخص می‌شود. ماهم باتوجه به آن اصولی که داریم وارد میدان خواهیم شد. بنابراین درحال‌حاضر نمی‌توان به‌طور قطعی چیزی گفت.»

  باید دید دلیل اختلاف برخی اصولگرایان با جبهه پایداری بر چه مبنایی ا‌ست
عضو شورای مرکزی جبهه پایداری در پاسخ به پرسشی درباره دلیل اختلافات برخی جریان‌های اصولگرا با این حزب سیاسی گفت: «باید دید مخالفت این افراد و جریانات با جبهه پایداری بر چه مبنایی ا‌ست‌ و آیا دلیل مخالفت‌شان اصولی است یا خیر و طبق برنامه‌های موقت است. همین نکاتی که وجود دارد تصمیمات و آرایش سیاسی بعدی را رقم می‌زند. ما الان نمی‌توانیم به‌طور قطعی دراین‌باره اظهارنظر کنیم. ما همان‌طور‌که بارها گفته‌ایم نسبت به نیروهای انقلاب، به‌عنوان دوایر متحدالمرکز برخورد می‌کنیم. یعنی تمام نیروهای انقلاب در حول و محوریت اسلام عزیز و انقلاب اسلامی به محوریت ولایت فقیه.»

  در شرایطی ممکن است رقابت بین اصولگرایان به‌نفع انقلاب باشد
سقای‌بی‌ریا افزود: «همان‌طورکه اشاره شد این جریانات با درنظر گرفتن میزان دوری و نزدیکی‍‌شان به انقلاب، یک‌سری دوایر متحدالمرکزی هستند که باید تلاش کنند باتوجه به آن اصول مشترک با یکدیگر همکاری کنند. در بعضی از شرایط ممکن است حتی رقابت، مساله‌ای قابل قبول و به‌نفع انقلاب باشد، در چنین شرایطی اشکالی ندارد که نیروهای انقلاب با یکدیگر رقابت کنند. اگر اتحاد دربرابر نیروهای مخالف به مصلحت باشد و امکانش وجود داشته باشد در حدی که می‌شود و اصول ما و همچنین اهداف انقلاب و اسلام اجازه می‌دهد، می‌توان ائتلاف، همکاری و هم‌افزایی را صورت داد. الان هنوز هیچ‌چیز معلوم نیست. ما داریم همه این گزینه‌ها را بررسی می‌کنیم و ان‌شاءالله بعد از آن اعلام‌نظر خواهیم کرد.» 

  اصلاح‌طلبان یکی به نعل می‌زنند و یکی به میخ؛ مردم عملکرد آنها را فراموش نمی‌کنند
این فعال سیاسی اصولگرا درپاسخ به اظهارنظر برخی اصلاح‌طلبان درباره دلیل کاهش مشارکت و مرتبط دانستن آن با عملکرد مجلس یازدهم گفت: «اصلاح‌طلبان خودشان یکی به نعل می‌زنند و یکی به میخ. یعنی از یک‌ طرف القا می‌کنند که مشارکت کم است، همزمان ادعا می‌کنند اگر ما بیایم مشارکت درست می‌شود. این واقعیت ندارد. یعنی الان مردم با توجه به سوابقی که از اصلاح‌طلبان در دو دوره دولت قبلی به‌خاطر دارند، به آنها هم اقبال نخواهند داشت. دولت مورد حمایت آنها مشکلات زیادی برای کشور ایجاد کرد. بسیاری از چالش‌های حال‌حاضر هم ریشه در عملکردهای دولت مورد حمایت اصلاح‌طلبان دارد. مردم اینها را دیده‌اند و فراموش نمی‌کنند. اینها ادعا می‌کنند اگر ما به‌ میدان بیایم، مردم هم به‌ میدان خواهند آمد. ما این را قبول نداریم، این یک تحلیل نادرست است. از یک ‌طرف می‌بینیم آنها موقعی که اغتشاش می‌شود، خودشان را در جهت و همسو با اغتشاش نشان می‌‌دهند، بعد می‌آیند زیاده‌خواهی می‌کنند و می‌گویند این ما هستیم که می‌توانیم مساله اغتشاشات را حل کنیم. درحالی‌که خودشان در آتش این اغتشاشات دمیده بودند و همچنان هم می‌دمند. شما نگاه کنید و ببینید که جهت‌گیر‌ی‌هایشان چیست. چیزی هم نیست که پنهان باشد. به روزنامه‌های زنجیره‌ای‌شان نگاه کنید. جهت‌گیری‌شان همیشه به‌سمت اپوزیسیون و مخالفان انقلاب است. باوجود این جهت‌گیری‌ها ادعا می‌کنند که منجی خواهند بود. ما این نگاه اصلاح‌طلبان درباره انتخابات را قبول نداریم. معتقدیم اگر نیروهای انقلاب خالصانه وارد میدان شوند، مردم را روشن کنند و با آنها تعامل خوبی داشته باشند، هم مشارکت بالا می‌رود و هم مردم به کسانی رأی خواهند داد که دلسوزان اصلی جامعه و انقلاب باشند.»
 سقای‌بی‌ریا در پایان نسبت به برخی اظهارات نواصولگرایان درباره جبهه پایداری و ائتلاف سال 98شان مبنی‌بر اینکه «اگر نمایندگان جبهه پایداری، سال 98 در لیست قالیباف قرار نمی‌گرفتند، برای ورود به مجلس یازدهم رأی نمی‌آوردند»، اینطور واکنش نشان داد: «معمولا تحلیل‌های مربوط به گذشته قابل اثبات نیست. بالاخره در گذشته براساس منطق برآمده از مذاکرات توافق‌هایی صورت گرفته و برخی بعد از آن، تحلیل‌هایی ارائه می‌کنند، کسی هم نمی‌تواند این تحلیل‌ها را اثبات کند. قابل اثبات هم نیست. همان‌طور‌که عرض کردم ما پیش از تصمیم‌گیری همه شرایط را نگاه می‌کنیم و براساس وظیفه‌ای که داریم، با نیروهای انقلاب و آنهایی که باتوجه به اصل ارزش‌ها به انقلاب نزدیک‌ترند تعامل خواهیم داشت. حالا ممکن است بعضی‌ها دورتر باشند و بعضی‌ها نزدیک‌تر. ما باید به میدان و شرایط نگاه کنیم.»

نظرات کاربران
تعداد نظرات کاربران : ۰

یادداشتهای روزنامه فرهیختگانیادداشت

میکائیل دیانی، فعال فرهنگی:

ترمیم شکاف‌ها؛ اولین ماموریت پزشکیان

محمدامین ایمانجانی، مدیر مسئول؛

پروژه مدد به مسعود پزشکیان

مهدی خانعلی‌زاده، پژوهشگر سیاست خارجی:

آقای پزشکیان! این شما و این جهان واقعی

محمدرضا کردلو، فعال فرهنگی:

آری، اینچنین است برادر!

در مناظره ۲ به ۲ نامزدهای ریاست‌جمهوری مجری با سوالات صریح و به‌جا بحث را داغ کرد؛

تنها ستاره مناظره

محمد زعیم‌زاده، سردبیر: 

کلید انتخابات در دست مرددها

پرویز امینی، استاد دانشگاه:

مرددین؛ سرنوشت‌سازان انتخابات چهاردهم

پیام پیغام‌های انتخاباتی؛

چرا تحریم انتخابات شکست خورد؟

محمد زعیم‌زاده، سردبیر؛

بازگشت به راهبرد مشارکت حداکثری

«اگر دفاع ما نبود، حمله ایران به اسرائیل ویرانگر می‌شد»؛

اعتراف بایدن

سیدجواد نقوی، خبرنگار فرهیختگان؛

‌نوبل خون

حمید ملک‌زاده، پژوهشگر اندیشه‌های سیاسی:

مقاومت؛ روح پایدار انقلاب اسلامی ایران

سیدجواد نقوی، خبرنگار فرهیختگان:

عجب کشور قانون‌مداری!

صادق امامی، عضو شورای سردبیری:

در مسیر تحول

7 نکته از دیدار رمضان 1403 رهبر انقلاب با دانشجویان؛

پای درس جامع‌نگری در خانه پدری

جیش‌العدل به نیابت از تل‌آویو دست به عملیات تروریستی زد؛

تروریست‌های توسعه

سیدحسین امامی، خبرنگار اندیشه سیاسی:

نقدی بر ایده پایان دین در یک کتاب

جعفر درونه، تحلیلگر سیاسی:

دو روی یک انتخابات

عباسعلی کدخدایی، عضو شورای نگهبان:

من رای نمی‌دهم!

جعفر درونه، پژوهشگر سیاسی:

نقطه عزیمت به‌‌سمت مشارکت حداکثری

درباره نامه 110 اصلاح‌طلب مشارکت‌جو؛

نه به خاتمی، سلام به واقعیت

محمد قائمی‌راد، پژوهشگر هسته مکتب امام خمینی(رحمه‌الله) مرکز رشد دانشگاه امام صادق(ع):

از «خواص و عوام» تا «خاصه و عامه» در اندیشه رهبری

درباره جوانب مختلف ردصلاحیت روحانی

او باید در انتخابات شکست می‌خورد

مرتضی قاضی، نویسنده:

صادق الوعد

آرزویی که بستر آن فراهم نیست؛

تمایل به شیوه‌های کنترلگری نوین

سرباز روح الله رضوی؛ فعال رسانه ای:

الجزیره و آفریقای جنوبی؛ جای ایران را نخواهد گرفت

محسن فایضی؛

چقدر بی انصاف‌اند

نگاه سطحی اپوزسیون سلبریتی؛

این جهل نیست خیانت به تاریخ و انسانیت است

سیدجواد نقوی، خبرنگار؛

بحران‌زدگی برندینگ برهانی

در حاشیه اظهارات جدید وزیر سابق خارجه؛

تاریخ را با تراژدی‌هایش بخوانید

کنشگران سیاست و نوار باریک انسانیت؛

در آینه فلسطین به خودتان نگاه کنید

وقایع نقش جهان و مصائب توییتری شدن سیاست

سانتی‌مانتال‌ها مشغول کارند

خبرهای روزنامه فرهیختگانآخرین اخبار

خبرهای روزنامه فرهیختگانمرتبط ها