• تقویم روزنامه فرهیختگان ۱۴۰۱-۰۶-۰۸ - ۰۲:۴۵
  • نظرات روزنامه فرهیختگان۰
  • 0
  • 0

تمدید مهلت انتخاب رشته متقاضیان رشته‌های با آزمون دانشگاه آزاد اسلامی

مهلت انتخاب رشته متقاضیان رشته‌های با آزمون دانشگاه آزاد اسلامی شرکت‌کننده در آزمون سراسری تا ساعت 24 روز سه‌شنبه 8 شهریور تمدید شد.

تمدید مهلت انتخاب رشته متقاضیان رشته‌های با آزمون دانشگاه آزاد اسلامی

مهلت انتخاب رشته متقاضیان رشته‌‌های با آزمون دانشگاه آزاد اسلامی شرکت‌کننده در آزمون سراسری تا ساعت ۲۴ امروز (سه‌شنبه ۸ شهریور) تمدید شد.
مهلت انتخاب رشته متقاضیان رشته‌های با آزمون دانشگاه آزاد اسلامی شرکت‌کننده در آزمون سراسری (به‌جز رشته‌های پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی و دامپزشکی) تا ساعت 24 روز سه‌شنبه 8 شهریور تمدید شد. تمام داوطلبان حاضر در جلسه آزمون سراسری سال 1401 که متقاضی تحصیل در دانشگاه آزاد اسلامی هستند (به‌جز رشته‌های پزشکی، دندانپزشکی، داورسازی و دامپزشکی) می‌توانند تا ساعت 24 امروز با مراجعه به سامانه این مرکز به نشانی www.azmoon.org نسبت به انتخاب رشته اقدام کنند.
داوطلبان لازم است با استفاده از کد دسترسی مندرج در ذیل کارنامه و کد ملی به سامانه وارد شده و پس از پرداخت وجه انتخاب رشته نسبت به انتخاب حداکثر 100 رشته و محل متناسب با گروه آزمایشی مربوطه اقدام کنند.
داوطلبانی که علاوه‌بر گروه آزمایشی اصلی در گروه‌های هنر و زبان خارجی شرکت کرده و مجاز به انتخاب رشته شده‌اند، می‌توانند درصورت تمایل رشته/محل‌های این گروه را در میان انتخاب‌های یکصدگانه خود منظور کنند.
لازم به ذکر است متقاضیان گروه آزمایشی علوم‌تجربی که در کارنامه اعلام نتایج اولیه مجاز به انتخاب رشته شده‌اند توجه داشته باشند که رشته‌های پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی و دامپزشکی مراکز دانشگاه‌ آزاد اسلامی در دفترچه راهنمای انتخاب رشته سازمان سنجش درج شده است، لذا داوطلبان می‌توانند کدرشته محل‌های فوق را که مربوط به دانشگاه آزاد اسلامی است در فرم انتخاب رشته سازمان سنجش با توجه به اولویت درج کنند.
داوطلبانی که رشته/محل موردنظر خود را در دفترچه رشته‌های با آزمون سراسری دانشگاه آزاد اسلامی نمی‌یابند، توجه داشته باشند که بیش از 95 درصد رشته/محل‌های دانشگاه آزاد اسلامی در مقاطع کاردانی و کارشناسی بدون آزمون هستند که در صورت تمایل با مراجعه به سامانه www.azmoon.org می‌توانند نسبت به ثبت‌نام خود اقدام کنند. داوطلبان لازم است ابتدا از وجود رشته/محل موردعلاقه خود در دفترچه راهنمای انتخاب رشته اطمینان حاصل و سپس اقدام به پرداخت وجه انتخاب رشته دوره مربوطه کنند.

دام‌های فریبنده در کمین فارغ‌التحصیلان رشته داروسازی
عضو هیات‌علمی دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی با بیان اینکه دانشجویان و فارغ‌التحصیلان رشته داروسازی نیازمند آشنایی با بازار کار و شناخت دام‌های فریبنده هستند، گفت: «خواستار پرداخت به‌موقع و اعمال افزایش حقوق اساتید داروسازی هستیم.» سید علی سبحانیان، عضو هیات‌علمی دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی و مسئول شبکه داروخانه‌های دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران در گفت‌وگو با ایسکانیوز درباره چالش‌های موجود در زمینه داروسازی گفت: «یکی از مشکلات دانشجویان داروسازی عدم آشنایی با بازار کار بعد از فارغ‌التحصیلی است. براساس پیشنهادهای مطرح‌شده اساتید یا فعالان در حوزه دارو، صنعت، توزیع و واردات در ترم‌های پایانی با برگزاری کنفرانس‌ها، همایش‌ها و... دانشجویان را از شرایط کاری در بیرون از دانشگاه بعد از فارغ‌التحصیلی آگاه کنند تا فرد با بینش و نگرش مناسب به انتخاب شغل موردنظر بپردازد.»
وی ادامه داد: «بسیاری از دانشجویان جوان بعد از فارغ‌التحصیلی به دام پیشنهاد‌های فریبنده در قالب شراکت وارد شده و از پروانه کسب آنها سوءاستفاده می‌شود و تاکنون بسیاری از دانشجویان به این دلیل با چالش‌های خطرناک و جدی مواجه شده‌اند. با این تفاسیر می‌توان درطول ترم‌های پایانی برای داروسازان و دانشجویان کلاس‌های آموزشی برگزار و آنها را با کسب‌وکار داروساز بعد از فارغ‌التحصیلی آشنا کرد.»
سبحانیان با بیان اینکه شبکه داروخانه‌ها متعلق به دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی تهران ایجاد شده است، تاکید کرد: «اغلب مسئولان فنی داروخانه از فارغ‌التحصیلان این رشته در همین دانشگاه هستند و یکی از سیاست‌های پیش روی ما استفاده از ظرفیت دانشجویان و دانش‌آموختگان این دانشگاه در این شبکه است.»
وی تاکید کرد: «فضای مناسب برای کارآموزی از سوی شبکه داروخانه‌ها فراهم شده است. در بیمارستان‌ها به‌رغم مشکلات فراوان با درایت مدیران تعداد سرویس‌دهی به بیماران و بخش‌های بیمارستانی افزایش‌یافته و امیدواریم بتوان از سود حاصل از افزایش فروش برای بهتر شدن شرایط تحصیل و افزایش سود مورداستفاده قرار بگیرد.»

4 مدرسه عالی مهارتی در حوزه صنایع‌دستی در استان زنجان تاسیس می‌شود
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی زنجان گفت: «به‌منظور گسترش مهارت‌آموزی ابتدا نیازهای کسب‌وکارهای مختلف بازار را شناسایی کرده‌ایم و سپس در نشست با اصناف و هیات‌امنای بازار، آمادگی خود را جهت برگزاری دوره‌های مهارتی برای آنها که براساس آمار تنها 50 درصد تحصیلکرده دارند، اعلام کردیم که اتفاقا مورد تایید و استقبال کسبه قرار گرفت.»
احمد نقیلو، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان زنجان در گفت‌وگو با ایسکانیوز اظهار کرد: «دانشکده‌های مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی رویکردی مبتنی‌بر آمایش سرزمینی دارد که کارکرد آن را نیز از دانشکده‌های دیگر متمایز می‌کند. 44 رشته مهارتی جدید در حوزه‌های علوم انسانی، هنر و فنی‌ومهندسی در دو دانشکده مهارتی واحدهای زنجان و ابهر به رشته‌های موجود اضافه شده است. تلاش کرده‌ایم مهارت‌های کاربردی روز که درآمدزایی خوبی نیز در جامعه دارند، مثل ضوابط و قوانین چک، مستاجر و موجر، بیمه و... را سرلوحه آموزش قرار دهیم. بخشی از این آموزش‌ها از طریق کارگاه و بخشی دیگر به‌صورت سمینار صورت می‌گیرد.»
وی افزود: «به‌منظور گسترش مهارت‌آموزی ابتدا نیازهای کسب‌وکارهای مختلف بازار مانند بازاریابی، حسابداری، حقوق و... را شناسایی و سپس در نشست با اصناف و هیات‌امنای بازار، آمادگی خود را جهت برگزاری دوره‌های مهارتی برای آنها که براساس آمار تنها 50درصد تحصیلکرده دارند، اعلام کردیم که اتفاقا مورد تایید و استقبال کسبه قرار گرفت. همواره سعی داشتیم تا به‌صورت تبیینی وارد مسائلی همچون آموزش‌های مهارت‌محور شویم و به تبلیغات بنری اکتفا نکنیم؛ البته بنرهای دانشگاه آزاد این روزها که ایام ثبت‌نام است، در تمامی فضاهای شهری وجود دارند.»
نقیلو ادامه داد: «علاوه‌بر راه‌اندازی رشته‌های جدید، هسته فکری پویایی را در دانشگاه تشکیل داده‌ایم که با پایش شهر و کسب‌وکارها، عناوین عملی مورد نیاز برای برخی دروس را احصا می‌کنند. همچنین برای برخی مهارت‌هایی محلی مثل چرم‌دوزی، ملیله‌دوزی، چاقوسازی، مس‌کاری و... که رشته‌ دانشگاهی ندارند، دوره‌های مهارتی کوتاه‌مدتی نیز ترتیب داده‌ایم تا علاقه‌مندان بتوانند از آن استفاده کنند.»
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان زنجان عنوان کرد: «دانشگاه آزاد اسلامی استان زنجان به‌همراه استان اصفهان، واحدهای پیشرو در طرح پویش هستند. سال گذشته بیش‌از 200 دانشجویان ما در این طرح شرکت کردند که برای امسال با توجه به افزایش شناخت دوسویه صنایع و دانشجویان، رشد آن تا 600 نفر را پیش‌بینی می‌کنیم. تاکنون اکثر قراردادهای دانشگاه در طرح پویش متناسب با ظرفیت استان با صنایع فعال در زمینه‌های معدن، فلزات و شیمی بوده است که همین سبب شد رشته‌ شیمی دانشگاه آزاد اسلامی زنجان که در مقطعی دانشجو نداشت و از دور خارج شده بود، به چرخه برگردد و الان با استقبال دانشجویان برای تحصیل مواجه شود.»
عضو هیات‌علمی دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد: «همچنین در شرف تاسیس چهارمدرسه عالی مهارتی در حوزه صنایع‌دستی در سطح استان نیز هستیم.»

نظرات کاربران
تعداد نظرات کاربران : ۰

یادداشتهای روزنامه فرهیختگانیادداشت

دبیرکل انجمن علمی اقتصاد شهری ایران و عضو هیات‌علمی دانشگاه آزاد:

فساد مانع مشارکت مردم در اقتصاد خیزش مدیریتی لازمه جهش تولید

زینب کرد، مسئول واحد زنان و خانواده اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل:

قانون جوانی جمعیت نگاهی مردانه دارد

بحران آموزش‌وپرورش- بخش دوم؛

ایرادهای ساختاری و راهکارهای تحولی

رضا نقدبیشی، مدیرکل تحلیل و نظارت بر امور پژوهشی؛

تجویز سه‌گانه برای تقویت علم داده در دانشگاه

حادثه 16 آذر 1332 یادآور اعتراض علیه حضور آمریکایی‌ها در دانشگاه تهران بود؛

5 وظیفه دانشگاهیان برای ساخت آینده کشور

«فرهیختگان» نرخ انتشار مقالات علمی پژوهشگران ایران را بررسی می‌کند؛

شروط ارتقای علمی اساتید هیچ منطقی ندارد!

علی عربی، استادیار گروه جامعه‌شناسی دانشگاه شهید چمران اهواز:

دانش محلی؛ دروازه ورود به کارآفرینی

حسین پناهی، فعال دانشجویی:

آیین‌نامه جدید کارورزان خوب اما ناکافی

7 نکته درباره آغاز سال ‌تحصیلی؛

مهر 1402، دانشگاه زنده است

درباره حواشی ماجرای دانشکده علوم اجتماعی که ادامه دارد؛

پای ایران و قانون بایستید

عباسعلی رهبر، عضو هیات‌علمی دانشگاه علامه طباطبایی:

6 ویٰژگی منظومه معرفتی جهاد تبیین امام حسن مجتبی

مهدی نوید‌ادهم، رئیس دبیرخانه هیات موسس دانشگاه آزاد:

۶ کارکرد ویژه راهپیمایی اربعین

خبرهای روزنامه فرهیختگانآخرین اخبار