خمسلو، مسئول قرارگاه جهادی شهید کسایی بسیج دانشجویی استان آذربایجان شرقی گفت: «طرح عهد خدمت عنوان طرحی بود که در سراسر کشور توسط دانشجویان بسیجی انجام میشد و در استان ما نیز در نقاط جلفا، مراغه و بناب انجام شد. در این طرح در عرصههای عمرانی و محرومیتزدایی، فرهنگی و آموزشی، کارآفرینی، پزشکی، دندانپزشکی و دامپزشکی فعالیتهایی توسط گروههای جهادی دنبال شدهاند.»
وی افزود: «تقریبا تمامی دانشگاههای استان در این عرصهها توسط گروههای جهادی خود پایکار بودند تا به یکسری از مناطق روستایی که مشکلاتی داشتند و شناسایی شده بودند، رسیدگی کنند. در بحث عمرانی ترمیم و بازسازی پنجمدرسه صورت گرفت. با توجه به اینکه تبریز منطقه سردسیری است، فعالیتهای عمرانی سختتر انجام میشود. در مدارس فعالیتهای بهسازی و آمادهسازی ازجمله رنگآمیزی، در داخل ساختمانها کارهای عمرانی مثل ساخت سرویس بهداشتی را انجام دادهایم. رنگآمیزی میز، صندلی و تختخواب برخی خوابگاهها نیز صورت گرفت.»
خمسلو اظهار داشت: «در نوروز امسال ما به منطقه دهستان ذاکرکندی رفتیم که دارای 8 روستاست و متاسفانه از لحاظ مباحث معیشتی، راههای ارتباطی و آبرسانی مشکل داشت. در ارتباط با مسئولان قرار بر این شد که فعالیتهایی در این حوزه انجام دهیم. از لحاظ جمعیت نیز این دهستان 500 نفر در آن ساکن بودند و دومین دهستان بزرگ شهرستان چاراویماق بود.»
مسئول قرارگاه جهادی شهید کسایی بسیج دانشجویی استان آذربایجانشرقی با تاکید بر اثرگذاری چنین فعالیتهایی، ادامه داد: «در این اردو دو تا سه محور و هدف را پیگیر بودیم که یکی از آنها گفتمانسازی حرکتهای جهادی و دیگری تقویت روحیه جهادی در دانشجویان است. قرار بر این شد که بین اهالی روستا نیز روحیه جهادی را تزریق کرده و آنها را با خود همراه کنیم. روستاییان نیز میفهمند که دانشجویان متوجه وضعیت آنها هستند و آنها را میبینند.» وی خاطرنشان کرد: «این کمکها از طریق خیرین و سازمانها و نهادهای دولتی یا سپاه تامین میشود. مردم در اولویت اول هستند و در کنار ما پای کار بودند و در مسائلی برخی هزینهها را تقبل میکردند.»
در این رابطه بیشتر بخوانید:
هفتسین جهادیها از قصرقند تا دیشموک (لینک)
قصرقند در نوروز میزبان جهادگران دانشجویی بود (لینک)
آبادانی محور اصلی فعالیتهای جهادگران انتخاب شد (لینک)
سعی در فرهنگسازی برای کاهش آسیبهای اجتماعی داشتیم (لینک)