معاون علمی و فناوری ریاست‌جمهوری:
عملکرد دانشگاه آزاد اسلامی در کسب درآمد از توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان جای تقدیر دارد. دانشگاه آزاد اسلامی درپی توسعه فناوری است و فقط به‌دنبال تأمین هزینه با اخذ شهریه نیست. این دانشگاه از زمان حضور دکتر طهرانچی فعالیت‌های مناسبی داشته است.
  • ۱۴۰۰-۱۲-۱۷ - ۰۲:۱۲
  • 00
معاون علمی و فناوری ریاست‌جمهوری:
دانشگاه آزاد در مسیر کارآفرینی و درآمدزایی از توسعه فناوری فوق‌العاده عمل کرد
دانشگاه آزاد در مسیر کارآفرینی  و درآمدزایی از توسعه فناوری فوق‌العاده عمل کرد

سارا طاهری- یگانه عرب، گروه دانشگاه: دکتر طهرانچی در این مراسم با تبریک اعیاد شعبانیه گفت: «افتتاح سرای نوآوری صنایع خلاق، اتفاق مبارکی است. این مجموعه که در 15 هزار مترمربع بنا شده، سال‌ها نماد آموزش هنر در کشور بوده و بزرگانی را در عرصه آموزش تقدیم جامعه فرهنگ و هنر کرده است.»

وی با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی در نگرش جدید خود و در چهارچوب برنامه پنج‌ساله، با ایجاد سراهای نوآوری در کشور قصد دارد تحول عظیمی رقم بزند، اظهار داشت: «خدا را شاکریم که به ما فرصت خدمت داد تا در عرصه زیست‌بوم فناوری، به‌عنوان کنش‌گر فعال وارد شویم. از ابتدای حضور بنده در دانشگاه آزاد اسلامی، این امر با همکاری و تعامل خوب معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری پیگیری شده است. یکی از نمونه‌های این همکاری، الحاق زیست‌بوم آموزش دانشگاه آزاد اسلامی واحد پردیس به پارک علم‌وفناوری پردیس در هفته گذشته بود و اولین واحد علم‌وفناوری پردیس را در دانشگاه آزاد اسلامی افتتاح کردیم. امروز هم قدم مبارک دیگری است و سرای نوآوری صنایع خلاق در دانشگاه آزاد اسلامی پا به عرصه وجود می‌گذارد.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با قدردانی از حمایت‌های ستاری و وحدت اظهار کرد: «معاونت علمی‌وفناوری ریاست‌جمهوری و صندوق نوآوری و شکوفایی در این مدت حامی جدی دانشگاه آزاد اسلامی در رویکرد این دانشگاه در عرصه زیست‌بوم فناوری بودند.» دکتر طهرانچی خاطرنشان کرد: «مدل دانشگاه آزاد اسلامی در عرصه فناوری، مدل سنتی نیست و به‌صورت مدرن و با استفاده از ظرفیت شتاب‌دهنده‌ها عمل خواهد کرد. در سرای نوآوری صنایع خلاق، شتاب‌دهنده «عطار» درکنار دو بال معاونت علمی‌وفناوری و صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست‌جمهوری در بستر دانشگاه آزاد اسلامی نقش‌آفرینی می‌کند.»

وی در پایان با بیان اینکه سرای نوآوری صنایع خلاق در ساختمانی به مساحت 15 هزار مترمربع و در کانون فرهنگ و هنر تهران در خیابان انقلاب و چهارراه فلسطین افتتاح شد، گفت: «امیدواریم با این حرکت بتوانیم برای جوانان در عرصه فرهنگ و هنر، کاری نو و طرحی نو دراندازیم.»

  دانشگاه آزاد در مسیر کارآفرینی و درآمدزایی از توسعه فناوری فوق‌العاده عمل کرد

همچنین در ادامه این مراسم، سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری ریاست‌جمهوری در سخنانی گفت: «عملکرد دانشگاه آزاد اسلامی در کسب درآمد از توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان جای تقدیر دارد. دانشگاه آزاد اسلامی درپی توسعه فناوری است و فقط به‌دنبال تأمین هزینه با اخذ شهریه نیست. این دانشگاه از زمان حضور دکتر طهرانچی فعالیت‌های مناسبی داشته است.» وی ادامه داد: «دانشگاه آزاد اسلامی در مسیر کارآفرینی و درآمدزایی از محل توسعه فناوری فوق‌العاده عمل می‌کند.» معاون علمی‌وفناوری رئیس‌جمهور با اشاره به راه‌اندازی سراهای نوآوری در دانشگاه آزاد اسلامی اظهار داشت: «درحال حاضر در دو واحد اراک و یاسوج دانشگاه آزاد اسلامی سرای نوآوری راه‌اندازی شده است.» ستاری ادامه داد: «افتتاح سرای نوآوری در واحد تهران مرکزی برای توسعه صنایع خلاق اتفاق خوبی است.» معاون علمی‌وفناوری ریاست‌جمهوری به راه‌اندازی خانه خلاق اشاره کرد و گفت: «کار معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری توسعه شرکت‌ها و بخش خصوصی در کشور است. شرکت‌های دانش‌بنیان با راه‌اندازی این سراها می‌توانند کسب درآمد کنند. بیش از ۶۰۰ شرکت در اطراف دانشگاه شریف ‌ و ۷۰ خانه خلاق در تهران به فعالیت می‌پردازند.» ستاری خاطرنشان کرد: «دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی به‌دلیل پرداخت شهریه، توانمندی کارآفرینی بیشتری دارند. امیدوارم افتتاح این مجموعه مایه خیر و برکت باشد.» در ادامه مراسم، محمودرضا آقامیری با تقدیر از حامیان تأسیس سرای نوآوری صنایع خلاق در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی گفت: «بسیار خرسندیم که شاهد مراسم افتتاحیه سرای نوآوری صنایع خلاق با حضور تمامی عوامل حمایت‌کننده در این خصوص هستیم. از بدو ورود بنده به دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران، این سرا سومین کار مشترک با معاونت علمی‌وفناوری ریاست‌جمهوری در راستای نیازهای کشور و فناوری است.» وی ادامه داد: «پیش از این مجموعه، برج فناوری دکتر قریب نیز افتتاح و واحد فناور، نوآور و کارآفرین دانشگاه آزاد اسلامی ناحیه نوآوری پردیس، به زیست‌بوم پارک فناوری پردیس معاونت علمی‌وفناوری ریاست‌جمهوری متصل شد. به‌زودی نیز سرای نوآوری شفق در مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران افتتاح خواهد شد.» رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران و واحد تهران مرکزی تأکید کرد: «لازم است با تمام توان در راستای اقتدار نظام جمهوری اسلامی ایران حرکت کنیم، لذا حرکت در این محور، ضروری است و همه باید به آن توجه داشته باشند.»

  پرداخت ۲۰۰ میلیارد تومان تسهیلات قرض‌الحسنه به صنایع خلاق کشور

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی هم در این مراسم گفت: «صندوق تاکنون ۲۰۰ میلیارد تومان تسهیلات قرض‌الحسنه برای استقرار صنایع خلاق در خانه‌های خلاق و سراهای نوآوری صنایع خلاق پرداخت کرده است.» علی وحدت افزود: «معاونت علمی‌وفناوری ریاست‌جمهوری و مرکز شرکت‌ها و مؤسسات دانش‌بنیان سال گذشته برخی از شرکت‌های خلاق را به‌عنوان دانش‌بنیان معرفی کردند.»

وی با بیان اینکه شرکت‌های خلاق در گذشته به‌عنوان هزینه دیده می‌شدند، بیان کرد:‌ «صندوق نوآوری و شکوفایی تاکنون ۲۰۰ میلیارد تومان برای استقرار این شرکت‌ها درقالب تسهیلات هزینه کرده است.»

وحدت یادآور شد: «درآمد شرکت‌های خلاق در دنیا دو هزار و ۷۰۰ میلیارد دلار است. در کشور ما نیز باید به چنین درآمدی توجه شود. در ۲ سال گذشته ظرفیت بزرگی در شرکت‌های خلاق ایجاد شده است.» وی ادامه داد: «معاونت علمی شاخص‌هایی برای دانش‌بنیان شدن شتاب‌دهنده‌ها دارد. برخی از شتاب‌دهنده‌ها دانش‌بنیان شده‌اند. در این خصوص آمادگی داریم از خانه‌های خلاق درصورت دانش‌بنیان شدن حمایت کنیم. همچنین آمادگی داریم برای بخش‌هایی ازجمله حوزه علوم شناختی و فناوری اطلاعات که در این سرا فعال می‌شود، خط اعتباری ویژه درنظر بگیریم.»

نظرات کاربران
تعداد نظرات کاربران : ۰