• تقویم روزنامه فرهیختگان ۱۴۰۰-۱۲-۰۹ - ۱۰:۱۰
  • نظرات روزنامه فرهیختگان۰
  • 0
  • 0

محبوبیت بایدن به زیر 40 درصد سقوط کرد

در پی تحولات اخیر و با نزدیک شدن انتخابات میان‌دوره‌ای کنگره آمریکا، نتایج نظرسنجی نشان می‌دهد که میزان محبوبیت رئیس‌جمهور ایالات متحده آمریکا به زیر چهل درصد رسید.

محبوبیت بایدن به زیر 40 درصد سقوط کرد

به گزارش «فرهیختگان»، با نزدیک شدن انتخابات میان‌دوره‌ای کنگره آمریکا و تحولات اخیر مرتبط با شیوع کرونا، عملیات نظامی ویژه روسیه در اوکراین و دیگر مسائل اقتصاد داخلی آمریکا، نتایج نظرسنجی مشترک شبکه «ای بی سی نیوز - واشنگتن‌پست» نشان می‌دهد که میزان محبوبیت «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا تا ۳۷ درصد سقوط کرده است.

خبرگزاری روسی اسپوتنیک در این خصوص گزارش کرد، مسائل زیادی به کاهش محبوبیت بایدن منجر شده که از آن جمله می‌توان به نحوه مدیریت وی در موضوع اوضاع اوکراین، نوع پاسخ وی به همه‌گیری کرونا، بحران مرزی و کیفیت پایین مدیریت وی در رویارویی با مسائل داخلی آمریکا و عملکرد ضعیف در بحران مدیریت و مشکلات حافظه‌ای و ذهنی اشاره کرد.

بر اساس این گزارش، کاهش محبوبیت بایدن در بین مردم آمریکا و نارضایتی شدید آن‌ها از وضعیت تورم و اقتصاد کشورشان، در آستانه انتخابات میان‌دوره‌ای کنگره به نفع جمهوری‌خواهان شده است و شانس کنترل آن‌ها بر کنگره روز به روز در حال افزایش است.

طبق نتایج نظرسنجی ای بی سی نیوز/واشنگتن‌پست که روز گذشته (یکشنبه) منتشر شد، میزان محبوبیت بایدن به ۳۷ درصد سقوط کرده است و ۵۵ درصد از شرکت‌کنندگان در نظرسنجی تصریح کردند که از عملکرد رئیس‌جمهور خود ناراضی هستند و تنها سی درصد از طرفداران احزاب مستقل سیاسی و ده درصد از جمهوری‌خواهان از عملکرد بایدن ابراز رضایت داشتند.

این بررسی‌ها همچنین نشان می‌دهد که بایدن در میان حزب خود نیز از محبوبیت چندانی برخوردار نیست و تقریباً یک چهارم از دموکرات‌ها (۱۹ درصد) از عملکرد بایدن ناراضی هستند و حدود چهار درصد از دموکرات‌ها درباره بایدن بلاتکلیف هستند.

طبق نتایج نظرسنجی انجام گرفته، در بحث اقتصاد، ۳۷ درصد از عملکرد بایدن رضایت دارند و ۵۸ درصد نیز از عملکرد وی ناراضی هستند و در بحث مدیریت شیوع کووید-۱۹، ۴۴ درصد از شرکت‌کنندگان از عملکرد وی راضی و ۵۰ درصد ناراضی هستند.

بر اساس این گزارش، در بحث مدیریت بحران، تنها ۴۳ درصد از شرکت‌کنندگان در نظرسنجی معتقد بودند که می توان به بایدن اعتماد کرد و ۵۲ درصد تأکید داشتند که نمی‌توان در مدیریت بحران به رئیس‌جمهور آمریکا اعتماد کرد.

این نظرسنجی همچنین نشان داده است که تنها ۳۶ درصد آمریکایی‌ها بر این باورند که بایدن یک رهبر قدرتمند است و ۵۰ درصد دیگر چنین نظری ندارند. بر اساس این نظرسنجی، ۴۰ درصد بر این باورند که او از تیزهوشی ذهنی لازم برای ارائه خدمات موثر برخوردار است که ۱۱ درصد نسبت به بهار ۲۰۲۰ کاهش داشته است و این در حالی است که اکثریت ۵۴ درصدی چنین نظری ندارند.

بر اساس این گزارش، افرادی که در نظرسنجی شرکت کردند، تأکید داشتند که جمهوری‌خواهان عملکرد بهتری در مقایسه با دموکرات‌ها در بحث مدیریت اقتصاد داشتند به طوریکه ۵۴ درصد از عملکرد اقتصادی جمهوری‌خواهان رضایت داشتند و تنها 35 درصد از عملکرد اقتصادی دموکرات‌ها دفاع کردند.

با این حال در بحث واکنش به همه‌گیری کرونا، میزان رضایت آمریکایی‌ها از عملکرد دموکرات‌ها در مقایسه با جموری‌خواهان بیشتر بود به طوریکه ۴۳ درصد بر این باور بودند که دموکرات‌ها در نوع واکنش به همه‌گیری کرونا عملکرد بهتری داشتند و ۳۷ درصد به جمهوری‌خواهان در این زمینه رأی دادند و در بحث آموزش نیز، میزان رضایتمندی آمریکایی‌ها از عملکرد دموکرات‌ها در مقایسه با جمهوری‌خواهان بیشتر بود به طوریکه ۴۴ درصد بر این باور بودند که عملکرد دموکرات‌ها در بحث آموزش بهتر بوده است و ۴۱ درصد از عملکرد جمهوری‌خواهان در این موضوع رضایت داشتند.

در بحث انتخابات میان‌دوره‌ای کنگره، ۵۰ درصد از شرکت‌کنندگان در نظرسنجی تأکید داشتند که تمایل دارند کنترل کنگره برعهده جمهوری‌خواهان باشد و ۴۰ درصد تمایل داشتند که حزب دموکرات همچنان کنترل کنگره را به دست داشته باشد.

بر اساس نتایج جدیدترین نظرسنجی ای بی سی نیوز و واشنگتن پست، در صورتیکه همین امروز انتخابات برگزار شود، ۴۹ درصد از رأی‌دهندگان ثبت شده به نامزد جمهوری‌خواهن برای مجلس نمایندگان آمریکا رأی می‌دهند و ۴۲ درصد به نفع نامزد دموکرات‌ها در مجلس نمایندگان آمریکا رأی خواهند داد.

طبق ین گزارش، برگزارکنندگان نظرسنجی فوق تأکید کرده‌اند که جو بایدن یکی از پایین‌ترین محبوبیت‌ها را در بین هر رئیس‌جمهوری دارد که اولین سخنرانی خود در مورد وضعیت کشور آمریکا را برگزار می‌کند.

تنها «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور سابق آمریکا با میزان محبوبیت ۳۶ درصدی، ظاهراً در مقایسه با بایدن محبوبیت پایین‌ترین دارد. «جرالد فورد» رئیس‌جمهور پیشین آمریکا نیز محبوبیت ۳۷ درصدی همچون بایدن داشته است.

گزارش‌ها حاکی از آن است که «جو بایدن» قرار است فردا (سه‌شنبه ۲۹ فوریه ۱۰ اسفند ماه) اولین سخنرانی «وضعیت کشور آمریکا» یا نطق سالانه را ارائه دهد.

نظرسنجی مشترک شبکه آمریکایی ای بی سی نیوز و روزنامه آمریکایی «واشنگتن‌پست» در بازه زمانی ۲۰ تا ۲۴ فوریه (اول تا پنجم اسفند ماه) در بین یکهزار و ۱۱ آمریکایی بزرگسال انجام گرفته است و درصد خطای آن مثبت چهار درصد است.

نتایج این نظرسنجی جدید در حالی منتشر شده است که در پی مداخلات غرب به ویژه ایالات متحده آمریکا در تنش‌های میان اوکراین و روسیه و تحرکات کشورهای عضو ناتو در نزدیکی مرز روسیه از طریق فرستادن نظامی و تجهیزات، «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه روز پنجشنبه (پنجم اسفند ماه) به منظور دفاع از امنیت ملی کشورش دستور آغاز عملیات نظامی ویژه را در اوکراین صادر کرد.

با گذشت پنج روز از آغاز عملیات نظامی ویژه روسیه در اوکراین، کشورهای غربی نه تنها اقدامی را برای کاهش تنش‌ها انجام نداده‌اند بلکه بایدن طی یادداشتی، دستور ارسال کمک ۳۵۰ میلیون دلاری تجهیزات نظامی برای مقابله با روسیه را صادر کرد و به «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا دستور داد تا هرچه سریع‌تر مقدمات ارسال تجهیزات نظامی به اوکراین را فراهم آورد./

* سحر راه خدا

نظرات کاربران
تعداد نظرات کاربران : ۰

یادداشتهای روزنامه فرهیختگانیادداشت

مکرون درصدد مواجهه مستقیم با پوتین است؛

امانوئل فرزندخوانده ناپلئون

احسان فرزانه، پژوهشگر اندیشه سیاسی:

پیشروی تاریخ از آوارهای غزه تا هاروارد

سیدجواد نقوی، خبرنگار گروه ایده حکمرانی:

سرخوردگی تراپیست‌های عصر مدرن؟

سیدسعید لواسانی، استاد دانشگاه:

جوانه زدن در غزه، تکثیر در اروپا

رژیم صهیونیستی دفاتر الجزیره را بست؛

سرکوب رسانه بعد از دانشگاه

حمایت دوست‌داران دانش از حق و حقیقت؛

5 نکته درباره اعتراضات دانشجویی در آمریکا

تمدن و فرهنگ یا مکانیکی و ساختگی؟

ناسیونالیسم اسرائیلی: هویت، غیریت و استعمار

سیدسعید لواسانی، استاد دانشگاه:

اسرائیل و مساله یهود

مودی برای تحکیم ناسیونالیسم هندو عطش وصف‌ناپذیری دارد؛

پایان هند سکولار

میراحمدرضا مشرف، پژوهشگر حوزه بین‌الملل:

درسی که هندی‌ها از حمله ایران به رژیم‌صهیونیستی آموختند

صادق امامی، عضو شورای سردبیری:

تصویرسازی وارونه برای نجات بی‌بی

گفتن آنچه که نتوان گفتن:

اسرائیل شکست خورده است

پس از گذشت 6 ماه از آغاز بحران در غزه؛

وضعیت بین‌المللی اسرائیل؛ سند پیروزی حماس

کیهان برزگر، استاد روابط بین‌الملل:

جنگ غزه و ارزش استراتژیک روابط تهران - ریاض

محمد زعیم، سردبیر روزنامه فرهیختگان:

ما، الجزیره و لال‌بودگی رسانه‌ای

تعجب بریتانیایی‌ها برای انتخابات ریاست‌جمهوری؛

باید با کفش‌های حامیان ترامپ هم راه رفت!

دکتر کیهان برزگر، استاد روابط بین‌الملل:

تاثیر جنگ غزه بر افکار عمومی ایران

نگاهی به آخرین تحولات در صحنه‌ مبهم انتخابات آمریکا؛

ترامپ و بایدن به نوامبر 2024 می‌رسند؟

میراحمدرضا مشرف، پژوهشگر حوزه بین‌الملل:

محور مقاومت و بازدارندگی شکست‌خورده آمریکا در منطقه

سیدجواد نقوی، خبرنگار فرهیختگان؛

ذهن‌های در حال سقوط

یادداشت شفاهی مجید تفرشی، پژوهشگر؛

ترکی ‌الفیصل و تعریف رویکرد جدید برای مجاهدین

میراحمدرضا مشرف، پژوهشگر حوزه بین‌الملل:

نشست دوحه نتایج و دستاوردهای نامعلوم

میراحمدرضا مشرف، پژوهشگر حوزه بین‌الملل:

تحولات پاکستان از منظر همسایگان

میراحمدرضا مشرف، پژوهشگر حوزه بین‌الملل:

انتخابات پاکستان؛ نظامیان مقهور اراده مردم

نگاهی به آخرین وضعیت انتخابات ریاست جمهوری 2024 ایالات‌متحده‌ ؛

نگرانی اصلی دموکرات‌ها‌ بایدن است، نه ترامپ!

رئیس دانشکدگان هنر و رسانه دانشگاه آزاد؛

تاوان دانشگاه در مخالفت با صهیونیست‌ها

جنایت دمشق؛ انتقام صهیونیست‌ها از شکست در غزه،

سید‌رضی موسوی به رفقای مجاهدش پیوست

عوامل تاثیر‌گذار بر مسائل امنیتی ایران و پاکستان کدامند؟؛

امنیت مرزی‌؛ پاشنه‌آشیل روابط تهران و اسلام‌آباد

صهیونیست‌ها به رفعت‌ العریر‌ نویسنده و استاد دانشگاه فلسطینی هم رحم نکردند؛

نویسنده‌ها یواش می‌میرند

انتقام از کسانی که به تمیز‌ترین شکل ممکن درحال آدم‌کشی هستند؛

چگونه تمیز آدم بکشیم؟

میراحمدرضا مشرف، پژوهشگر حوزه بین‌الملل:؛

جنگ غزه حقیقت فلسطین را از دل افسانه‌سازی‌ها بیرون کشید

نابودی رژیم صهیونیستی؛

چه کسی پیروز شد؟

اثری که چشم‌ها و دل‌های آزادگان غرب را متوجه یک موضوع کرد؛

اثر غزه‌ای

محمد زعیم‌زاده، جانشین سردبیر:

هابرماس و خلسه علوم انسانی

میراحمدرضا مشرف، پژوهشگر حوزه بین‌الملل:

درخواست محاکمه بایدن به جرم مشارکت در نسل‌کشی

توحید ورستان، دکترای اقتصاد انرژی:

درهم‌تنیدگی جنگ غزه و بخش انرژی

میراحمدرضا مشرف، پژوهشگر حوزه بین‌الملل:

پشت‌پرده اصرار اسرائیل برای تخلیه کامل غزه

خبرهای روزنامه فرهیختگانآخرین اخبار